Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

הציעו לי מערכות מולטימדיה לרכב (ספורטאג 2014) 

(ברכב יש לי מערכת פוקל 165V מעולה.)

4 ג'גה שניהם , 

עזרה בבקשה מי יתן את הצליל והסאונד הטוב ביותר מבינהם , ומה הכי כדאי ??

עריכה אחרונה על ידי מיכאל1991
פורסם

לנובו וסינקופה מגיעים מאותו היבואן כאן בארץ 

ניפון - אני מכיר בעיקר מערכות ישנות שלהם ולצערי עם אף אחת מהן לא היה לי ניסיון טוב וכולן חוו תקלות אחרי שנה - לא יודע איך הם היום לכן נא לקחת את המילים שלי בערבון מאוד מאוד מוגבל. 

אני מכיר את הנפשות הפועלים בניפון ומדובר באנשים טובים, אוהבי התחום - אבל בין זה לבין מה הם מוכרים היום - לא יודע לאמר לך. 

את סינקופה ואת לנובו - היבואן הוא חבר! 

יכול לאמר לך שהיתה לי מערכת של סינקופה - למעט איכות הרכבה פשוטה סה"כ ויציאות מגברים חלשות מהרצוי - כל השאר היה בסדר גמור. 

לנובו זה יצרן מאוד מכובד! - היתרון שלהם זה מסכים מעולים! וממה ששמעתי גם איכות צליל טובה ויציאות מגברים חזקות. 

לסינקופה יש יתרון שהיום גם מגיעים חלקן עם יציאות אופטיות וזה יתרון עצום למי שרוצה מערכת עם HU מאוד איכותי ובסכום זעום יחסית + אבא ואמא כאן בארץ למקרה של אחריות. 

אני מתאר לעצמי שסה"כ הדרישות שלך פשוטות - ההימור שלי יהיה על הלנובו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...