Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שרשור הקורונה של הפורום


garicho

פוסטים מומלצים

לפני 3 דקות, ChemGuy85 כתב:

 

משהו כזה מינוס הלחמניה השרופה, כבד אווז שהורס הטעם של הבשר ושומן הנוטף. בנוסף מנה בגודל שאפשר להחזיק בנוחות ביד.

 

 

 

בשביל לטעום את הטעמים של הבשר אתה חייב לעשות אותו מקסימום M

בשביל לעשות אותו M אתה צריך עובי מסויים

וחיה עובי כזה

 

לחמניה אם אתה לא נותן לה צריבה עדינה על הפלנצה לא טעימה לדעתי

גם אם סתם שמים חביתה

 

אבל זה עניין של טעם

אני מכיר אנשים שבאים לברסרי ומבקשים המבורגר WD

ומכיר מסעדות שלא מוכנות להכין מידות עשיה כאלה

לפני 2 דקות, ChemGuy85 כתב:

 

בנוגע לשומן בהמבורגר זה נכון, אבל הפלפל המטוגן ונוטף שמן ששמת עליו לא נותן כלום. עגבניות שמרטיבות את הלחמנייה לא נותנות כלום. הלחמניה השרופה בטח לא משפרת את הטעם. 

 

כבד אווז חובה רק אם ממש רוצים להרוס את הטעם של הבשר ולבזבז המון כסף. דאווין תל אביב קלאסי. 

 

אין שם פלפל מטוגן

יש פלפל חריף

העגבניות לא יכולות להרטיב את הלחמניה

כי אתה שם מספיק חסה בתחתית בדיוק בשביל שזה לא יקרה

אם מסדרים את הלחמניה בצורה נכונה היא לא יכולה להרטב

 

כמובן עדיף לחמניות מסוג מסויים שמרגישות כמו חלה

אבל היום לא כל מקום פתוח בשביל להתחיל לחפש

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה שלא נתת צריבה עדינה ללחמניה אלא שרפת אותה. 

לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

קבל 10 במבחן הגבריות של קארספורום.

אני יוצא כנראה קצת יותר ממך. הפעם האחרונה שעמדתי בתור מבחירה, שלא הסתכם ב"מתפנה שולחן עוד 10 דק', אם בא לכם לחכות" הייתה בערך כשעוד הייתי בצבא, מינוס הביקור וחצי בויטרינה, שהסתכמו ב-15 דק' המתנה ואכילה בבית.

אני לא חושב שיש סיבה מיוחדת לעמוד בתור לויטרינה. אבל הניתוחים החברתיים שלך ("אין להם חיים"! "מחפשים תמונה לאינסטוש!" "אין להם עמוד שדרה" "כמו כבשים") הם, ובכן...בחר בעצמך את התאור הלא מחמיא המתאים. ואני מניח שאני לא צריך לפרט למה. אתה באמת חייב לשקול לפעמים את האפשרות שהכתיבה החותכת שלך, שמתקדמת בכמה כל האנשים בעולם חוץ ממך הם לוזרים סובלים חסרי עמוד שדרה, כל אחד מהסיבות שאתה מוצא לנכון לפרט בכל שרשור, עוברת פחות טוב אחרי שנחשפים אליך קצת יותר בכמה שרשורים שונים :)

 

 

 

 

לא, לא כולם לוזרים אלא רק כאלה שעומדים ביום שישי בבוקר בכניסה לבית קפה בשביל לבזבז 200 שקל על חביתה, לחם וגבינות. 

 

לפני 22 דקות, Transporter כתב:

דברתי על ברים שאתה יכול לעמוד בחוץ שעה+ ולא להכנס בסוף אם אתה לא מכיר \ משלם  \ נראה טוב

 

עיין ערך הניתוח החברתי שעשיתי בעמוד הקודם. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, ChemGuy85 כתב:

הבעיה שלא נתת צריבה עדינה ללחמניה אלא שרפת אותה. 

 

זה לא באמת שרוף

עניין של טעם

 

בכל מקרה כל מה שמגיע מאווז נותן טעם אלוהי לכל דבר

כמו שומן אווז שמכניסים במסה

 

יש לי צנצנת מלאה בשומן אווז שאני מכניס לכל מיני דברים שאני מכין

אחד הדברים הכי טעימים ומשדרגים כל מנה

 

כבד אווז וחזה אווז זה טעם של אלוהים

לפני 3 דקות, ChemGuy85 כתב:

עיין ערך הניתוח החברתי שעשיתי בעמוד הקודם. 

 

זה שאתה לא מתחבר לזה זה בעיה שלך

לא מפריע לי באופן אישי

פחות אנשים בכניסה ופחות לחץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, ChemGuy85 כתב:

שומן אווז דבר נהדר במטבח, אבל כבד אווז על בשר זה לא בשבילי. 

 

כמו שאמרתי עניין של טעם

יש אנשים שאומרים לי להכין להם את הבשר WD

כל מי שאני מארח יודע שאני מכין בשר M ולא יותר מזה

מי שלא מתאים לו שיאכל בבית או יכין לעצמו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אווז וברווז (וכמובן מולארד) הם עניין של טעם.

אני אישית מאוד אוהב, כולל כבד אווז.

א-ב-ל המקום של כבד אווז על בשר זה לקחת בשר שיש לו טעם עדין ולחזק אותו - שוב זה רלוונטי רק למי שאוהב את הטעם של האווז.

 

מהמוצלחים שאכלתי זה כבד אווז לבד, על המבורגר פשוט (לא טלה, עגל או מיוחדים אחרים), ועל מדליוני פילה.

 

ואם שמישהו מכאן יכין לי בשר מדיום - רק @Nemesis

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  

לפני 25 דקות, Transporter כתב:

יושב ראש קבוצת בריל עכשיו בערוץ 12: "אנחנו מפסיקים לשלם שכירות. מי שחושב שאפשר לשלם שכירות שיקבל פרס נובל. לפתוח בתנאים הנוכחים עולה לי יותר יקר מלהשאר סגור"

 

אז כשאני כותב את זה כבר חודש אומרים שאני מגזים, משקר, נהנתן

לא כתבת כלום ממה שצוטט פה בתחילת הדיון (או חודש אחורה), סורי.

אתה דרשת שיפצו אותך.

 

ציטוט

עסק שיפתח את הדלת בתנאים הנוכחיים פשוט יפסיד

אוקיי, אז הפתרון שלך זה שכולנו נשלם לכול העסקים עד שהמצב יחזור לשגרה, שזה עוד חודשים רבים.

 

 

לפני 1 שעה, יבגניפ כתב:

הקטע הזה של לראות ולהראות מעניין חלק מאוד, מאוד, מאוד קטן מהאוכלוסיה, בטח ברגע שאתה עובר את גיל 25 פחות או יותר.

לפני 25 דקות, Transporter כתב:

דברתי על ברים שאתה יכול לעמוד בחוץ שעה+ ולא להכנס בסוף אם אתה לא מכיר \ משלם  \ נראה טוב

  

 

 

לפני 21 דקות, Pika007 כתב:

שאתה עם חברים ואחד מכם קיבל איזה קידום מפוצץ בעבודה/מצא את אהבת חייו

דווקא אגיד לך את האמת, הכי כיף לי אם אני עושה על האש / מבשל משהו עם חברים בגינה בבית. הרבה יותר מללכת לאיזו מסעדה, גם אם היא יקרה.

מעדיף להזמין את החברים הקרובים, להכין משהו [לצורך הדוגמא בורגרים], ולאכול אותם ברגוע עם האנשים שקרובים אלי.

אבל זה רק אני.

 

לפני 19 דקות, Transporter כתב:

 

יש דבר שנקרא אווירה

אנשים שנמצאים שנים בתחום המסעדות\חיי לילה יושבים וחושבים לעומק איך הם מייצרים דבר כזה.

כשאתה בא לבר\מסעדה ובאמצע המקום על הקהל עומד דיג'יי שמנגן מוזיקה טובה

 

את זה תמכור לאנשים שלא עבדו בתחום שנים. חרטא ברטא. גם המשוואה של זה היא תמיד ממש פשוטה.

גם לגבי ההמבורגר שלך.

החברה פה צודקים, אבל אני מבין שאין למי להסביר פה, עוד תגיד לי שאני לא מבין כלום בבורגרים.

לא חייב עובי בשביל לעשות מדיום, לא חייב מדיום בשביל טעמים.

אבל זה בסדר, סך הכול נפלת לתוך טרנד עכשיווי בנושא הבורגרים שאנשים מנסים לדחוף כדי לנסות לצאת יחודיים. ואתה לא לבד שם אלא רוב האנשים.

בפועל המבורגר טוב, זה שמרגישים בו את הטעמים של הבשר הטוב שבחרת (וזה גם לא נתחים יקרים עם שמות מפוצצים) הוא מאווווד מינימליסטי. מאוד. לא חזה אווז, לא כבד אווז, בטח שלא בכמות כזאת.

אבל אני גולש לrant שלי בנושא הבורגרים של עכשיו וזה מיותר פה.

 

  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ברים טובים בארץ.

חוץ מאחד בתל אביב שהיה בו מליון סוגי וויסקי והקונספט היה מגניב(וגם חלק מהשתיה).

הם כולם אותו דבר-מוציאים אותן בירות וקוקטיילים ומוזיקת מיינסטרים או טכנו עושה מיגרנות ברקע.

וכולם תמיד בטלפון.

מכיר את העולם הזה יותר מידי,לשמחתי הרבה מבחוץ כבר.

החלק של לראות(ובעיקר להיראות) מעניין את כל מי שהולך למקומות האלה,אחרת אין סיבה לשלם על גולדסטאר 36 שקל כשאפשר לשתות אותה ב7 שקל עם חברים מול הסוני.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  

לפני 10 דקות, Transporter כתב:

 

כמו שאמרתי עניין של טעם

יש אנשים שאומרים לי להכין להם את הבשר WD

כל מי שאני מארח יודע שאני מכין בשר M ולא יותר מזה

מי שלא מתאים לו שיאכל בבית או יכין לעצמו

 

בעברית קוראים לזה פלצן.

אני באופן אישי נותן לאורחים מה שהם מבקשים. גם אם זה נקניקיה זולה של זוגלובק WD.

 

לגבי תורים, וואלה עמדתי בכמה מודה באשמה, אבל לא מסעדה של 500 לראש, כולה לפיצה של 3-4$ לחתיכה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, David32 כתב:

את זה תמכור לאנשים שלא עבדו בתחום שנים. חרטא ברטא. גם המשוואה של זה היא תמיד ממש פשוטה.

גם לגבי ההמבורגר שלך.

החברה פה צודקים, אבל אני מבין שאין למי להסביר פה, עוד תגיד לי שאני לא מבין כלום בבורגרים.

לא חייב עובי בשביל לעשות מדיום, לא חייב מדיום בשביל טעמים.

אבל זה בסדר, סך הכול נפלת לתוך טרנד עכשיווי בנושא הבורגרים שאנשים מנסים לדחוף כדי לנסות לצאת יחודיים. ואתה לא לבד שם אלא רוב האנשים.

בפועל המבורגר טוב, זה שמרגישים בו את הטעמים של הבשר הטוב שבחרת (וזה גם לא נתחים יקרים עם שמות מפוצצים) הוא מאווווד מינימליסטי. מאוד. לא חזה אווז, לא כבד אווז, בטח שלא בכמות כזאת.

אבל אני גולש לrant שלי בנושא הבורגרים של עכשיו וזה מיותר פה.

 

 

יש דרך מאוד פשוטה לבדוק את זה

תסתכל איזה תורים היו בכל המקומות האלה שאתה לא מתחבר אליהם

ותבין שחוץ ממך יש עוד אנשים שמתחברים ומוכנים לשלם אלפי שקלים בערב בשביל אווירה טובה

כמו שכתבתי כאן- בעל הבית לא רוצה אנשים כמוך שלא מוכנים לשלם 500 שקל לראש

תשאר בבית עם החברים

 

אתה לא חייב להסכים שצריך לאכול בשר מדיום, זאת בחירה שלך ובעיה שלך

 

 

לפני 3 דקות, halperin96 כתב:

אין ברים טובים בארץ.

חוץ מאחד בתל אביב שהיה בו מליון סוגי וויסקי והקונספט היה מגניב(וגם חלק מהשתיה).

הם כולם אותו דבר-מוציאים אותן בירות וקוקטיילים ומוזיקת מיינסטרים או טכנו עושה מיגרנות ברקע.

וכולם תמיד בטלפון.

מכיר את העולם הזה יותר מידי,לשמחתי הרבה מבחוץ כבר.

החלק של לראות(ובעיקר להיראות) מעניין את כל מי שהולך למקומות האלה,אחרת אין סיבה לשלם על גולדסטאר 36 שקל כשאפשר לשתות אותה ב7 שקל עם חברים מול הסוני.

 

לא כל אחד מתחבר לזה

אבל בסופו של יום כשסופרים קופה

הטרנד הזה זה מה שעובד היום

הקהל אוהב טכנו

וכשסולומון מגיע לארץ אנשים מוכנים לשלם כל מחיר כדי להיות שם

 

אתה אוהב או לא אוהב זה בחירה שלך וזכותך

כרגע הטרנד של טכנו בברים עם אווירה של בוילר רום עם קוקטיילים מגניבים ומנות קטנות

תופס מאוד חזק ואנשים מגיעים מחוץ לת"א כדי לטעום מזה

 

לא כל אחד חייב לאהוב

אבל היום זה מתכון מנצח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

 

 

החלק של לראות(ובעיקר להיראות) מעניין את כל מי שהולך למקומות האלה,

לא לא, זו ""האווירה"".

טרנספורטר, אני מכיר הרבה אנשים עם הרבה מאוד כסף (הרבה יותר ממך, תהיה בטוח), בפלצן כמוך עוד לא נתקלתי.

 

 

  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

  

 

בעברית קוראים לזה פלצן.

אני באופן אישי נותן לאורחים מה שהם מבקשים. גם אם זה נקניקיה זולה של זוגלובק WD.

 

אתה זה אתה 

אני זה אני

אתה אוכל זוגלובק

אני מעדיף לאכול עיפרון עם קטשופ זה גם עולה יותר זול

לפני 2 דקות, Blaz00r כתב:

לא לא, זו ""האווירה"".

טרנספורטר, אני מכיר הרבה אנשים עם הרבה מאוד כסף (הרבה יותר ממך, תהיה בטוח), בפלצן כמוך עוד לא נתקלתי.

 

 

 

כנראה שיש הרבה כאלה אם המקומות האלה מתמלאים עד אפס מקום

וכנראה אתה לא מכיר מספיק

 

זה שיש לבנאדם כסף לא הופך אותו לבנאדם שיוצא ונהנה מהחיים

אני מכיר אנשים עם כסף שחיים בעצב ובסבל 

ויש אנשים עם כסף שבכלל לא חיים

הם חושבים שהכסף ילך איתם לאדמה

 

אבל ברור שאני ואתה לא מכירים את אותם אנשים

לא היית צריך להגיד את זה 

 

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, Transporter כתב:

 

לא כל אחד מתחבר לזה

אבל בסופו של יום כשסופרים קופה

הטרנד הזה זה מה שעובד היום

הקהל אוהב טכנו

וכשסולומון מגיע לארץ אנשים מוכנים לשלם כל מחיר כדי להיות שם

 

אתה אוהב או לא אוהב זה בחירה שלך וזכותך

כרגע הטרנד של טכנו בברים עם אווירה של בוילר רום עם קוקטיילים מגניבים ומנות קטנות

תופס מאוד חזק ואנשים מגיעים מחוץ לת"א כדי לטעום מזה

 

לא כל אחד חייב לאהוב

אבל היום זה מתכון מנצח

 

לתקופה הזו כבר לא זכיתי להגיע,

אבל בערך מ2016 עבדתי בדנס ברים ומועדונים,היה קהל מאוד שונה במקומות שונים ואחלה כסף.

 

קוקטיילים מגניבים?יש תפריט בדרך כלל.

ומנות קטנות זו פלצנות לשמה-או שתתן לי אוכל או אל תקח ממני כסף.

 

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  

לפני 2 דקות, Transporter כתב:

 

יש דרך מאוד פשוטה לבדוק את זה

תסתכל איזה תורים היו בכל המקומות האלה שאתה לא מתחבר אליהם

ותבין שחוץ ממך יש עוד אנשים שמתחברים ומוכנים לשלם אלפי שקלים בערב בשביל אווירה טובה

כמו שכתבתי כאן- בעל הבית לא רוצה אנשים כמוך שלא מוכנים לשלם 500 שקל לראש

תשאר בבית עם החברים

 

אתה לא חייב להסכים שצריך לאכול בשר מדיום, זאת בחירה שלך ובעיה שלך

 

 

 

תור הוא לא עדות לכלום חוץ מפופולריות, ולשלל מקומות פח יש תורי ענק.

חלק נכבד מהמשלמים לא משלמים בשביל אווירה, אלא בשביל יומרה.

 

ובענייני בשר- תקשיב לבחור (שמבין יותר ממני בנושא, ובטח יותר ממך). זה לא עניין של "בחירה שלו ובעיה שלו", יצאת פה בהצהרה שגויה לגבי משהו שכביכול "הוא מה שנכון", הוא מנסה להגיד לך שזה לא בהכרח נכון (וזה לא.)

הרוב המוחלט של מה שאמרת פה בנושא הוא ערימת טרנדים תל אביביים סטריאוטיפיים עד כדי כאב לגבי "הבנה בבשר", מאותו וואגיו אוסטרלי (משויש לא רע בפנים- מ-פ-ו-צ-ץ שומן שלא אמור להיות שם במעטפת. ובחייאת, אכלתי כל וואגיו שאתה מסוגל לחשוב עליו, הידה, מאטסוזאקה, האקודאטה ועד לקובה A5  בקובה עצמה, אז אל תפתח דיון בנושא.) ועד לתמונה של ההמבורגר ששמת פה, שהוא הכי אוכל אינסטוש שיש, לא משהו שחובב בשר היה מכין לעצמו.

 

אבל יש לי הרגשה שניפול לעוד מחזור של 10 עמודים בהם קהל שלם מנסים להסביר לך דברים אבל אתה הצודק היחיד בעולם.

  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, David32 כתב:

מעדיף להזמין את החברים הקרובים, להכין משהו [לצורך הדוגמא בורגרים], ולאכול אותם ברגוע עם האנשים שקרובים אלי.

אבל זה רק אני.

מסעדות טובות זו חוויה. מבחינת רמת החומרים, דיוק, התנסויות, לא תמיד אפשר להגיע לתוצאה דומה בבית.

המבורגר זה אובייסט. אני ניסיתי להכין בבית ראמן 5-6 פעמים, ופו גם איזה פעם פעמיים. להגיד לך שיצא גרוע? לא, נהנתי. להגיד לך שזה ברמה של הדבר האמיתי? לא. כל ראמן ב-500 יין ביפן לא רואה אותי ממטר. ואני אפילו לא מדבר כבר על זה שמתכון כזה מורכב יחסית דורש שעות על גבי שעות של בישולים והכנה מראש. בצד היותר מורכב, הייתי במספר מסעדות מישלן בחיי, שאתה משלם נטו על חוויה קולינרית. אני אדם פשוט. לא צריך שהמלצר ילקק לי את האשך. לא יודע לאכול עם 3 סוגים של סכינים ומזלגות וכו'. אז אני לא צריך את הגינונים. אבל השילובים, הטעמים שלא יצא לי להגיע אליהם בדרך אחרת - זה כל הסיפור. ואגב, מסעדות מישלן באברופה וגם ביפן זה לא רק כמו בסיפורים של טרנספורטר. אכלתי במסעדה עם כוכב מישלן בהלסינקי ב-50 יורו לארוחה של 4 מנות ולחם.

לפני 8 דקות, halperin96 כתב:

אין ברים טובים בארץ.

חוץ מאחד בתל אביב שהיה בו מליון סוגי וויסקי והקונספט היה מגניב(וגם חלק מהשתיה).

 אימפריאל כיכב בעבר ברשימות של הברים הכי טובים בעולם.

223 והבלבוי הם גם מעולים.

זה כמובן לא מקומות שבאים אליהם בשביל בירה, והם גם יקרים יחסית (לא ברמה של הסיפורים של טרנספורטר + בכל אחד יש הפי האור שווה). אבל הם נותנים אחלה תמורה לאגרה, לפחות למי שאוהב קוקטיילים.

 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...