Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שאני אומר שני רכבים, חברות הביטוח מנסים לתת עוד הנחה קטנה (תלוי ברכב) אבל יש גבול שממנו כבר ההנחה קטנה.

אני כרגע משלם בערך 2400 שקל לרכב והנחות גדולות כבר אין.

ככה היה בaig וכרגע בהפניקס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הבנתי שבעיקר נותנים הנחה רק אם הרכב השני הוא ליסינג מהעבודה.

אני עשיתי ביטוח על רכב שני, חדש, לפני שבועיים וזה שיש עוד רכב פרטי לא הזיז להם כ"כ. אולי אם הייתי מעביר אליהם אותו - היה משנה קצת את התמונה.

פורסם

ביטחתי עכשיו שתי מכוניות - קיבלתי מחיר מצויין (ירידה ב-2000 ש"חבהשואה לסוכנות שבה הייתי מבוטח קודם), אבל זה היה בעקבות מו"מ ואולי כמחיר פיתוח לעבור אליהם, לא כיוון שמדובר בשתי מכוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...