Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שהנהג הפוגע שנכנס ברכב שלנו מאחור מבוטח, למי מגישים את התביעה על נזקי גוף?  לחברת הביטוח שלו ?

האם זה תהליך שדורש עו"ד או שסוכן הביטוח שלי אמור לטפל בזה?

את הדיווח למשטרה הגשתי אונליין....האם אני אמור לקבל משהו בכתב מהמשטרה שהתאונה אכן דווחה להם ?

נהג ותיק

פורסם

אתה מעביר את כל המסמכים לסוכן שלך לצורך פתיחת התביעה.
אתה תובע את הביטוח חובה שלך ולא של צד ג' שפגע בך.
תהיה לך תביעה של הביטוח חובה. עורך דין זה בשלב יותר מאוחר אם צריך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אתה מיידע את חברת הביטוח שלך באמצעות סוכן הביטוח שלך על קרות התאונה. מקבל אישור על כך.

מאותו רגע אתה מתחיל לאגור מסמכים רפואיים הקשורים לתאונה החל מימי מחלה טיפולי פיזיוטרפיה מסמכי בית חולים וכו' וכו' כולל הוצאות הקשורות לכך.

אוגר אוגר אוגר עד שמגיע למסקנה כי כל נזקי התאונה ידועים ואז מגיש את התביעה

מגיש אותה דרך עו"ד שזה התמחותו.

אם מדובר בנזקים רציניים , בחר לך עו"ד כזה עכשיו שידריך אותך בדיוק מה לעשות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

גם הסוכן שלי דרך אגב ממליץ להעזר בעו"ד. מה הסיבה לא הסביר לי עדיין.  לא מדובר בנזקים רציניים אבל בכל זאת יש נזקים.

שאלה נוספת, אם היה נוסע ברכב שלי שגם נפגע, את מי הוא תובע על נזקי גוף ?

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

פורסם

גילוי נאות, אני עו"ד שעוסק בנזקי גוף/ תאונות דרכים.

ההמלצה להיעזר בעו"ד נכונה מפני שעו"ד שעוסק בכך ידע לאבחן נכון את שיעור הנזק הגופני והסיכוי שמדובר בנזק חמור יותר ממה שנראה לך.

גם אם מדובר בנזק חולף, עדיין פניה לחברת הביטוח באמצעות עו"ד תשיג לך פיצוי גבוה יותר ממה שתקבל אם תפנה לבד.

לרוב סוכני הביטוח לא מתעסקים עם נזקי גוף.

אנא פרט מהיכן אתה בארץ ואוכל להמליץ לך על עו"ד העוסק בנזקי גוף באזורך.

עוד הערה קטנה - הקפד לפנות לעו"ד שמתמחה בנזיקין/ נזקי גוף ולא לעו"ד שעוסק בכל התחומים גם יחד.

פורסם

גם הנוסע ברכבך מכוסה על ידי ביטוח החובה שלך.

נקודה נוספת

תשלום שכ"ט לעו"ד נקבע על פי חוק כאחוז מתוך מה שאתה מקבל האחוזים משתנים בהתאם לעומק הטיפול , לפני תביעה לבית המשפט עם הגשת תביעה פסק דין ולכן לעו"ד יש אינטרס להשיג את הפיצוי הגבוה ביותר האפשרי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

ישה תיקון קל

לעו"ד אמור להיות האינטרס להשיג את התוצאה המיטבית ללקוח שלו ללא קשר אם השכר הוא אחוז מסכום הפיצוי.

על פי החוק עוה"ד רשאי בתיק של נפגע גוף בתאונת דרכים לבחור בשכר מוסכם קבוע מראש שאינו תלוי בתוצאה - חלק מעוה"ד אכן בוחרים באופציה הזו בעיקר כשמדובר בתיק בו הפיצוי הצפוי לא יהיה גבוה.

בנוסף, בלי קשר לאופן בו משולם שכר הטרחה, עוה"ד גם רשאי לגבות מראש סכום שלא יעלה על 750 ש"ח + מע"מ לכיסוי הוצאות גלובאלי בתיק.

עריכה אחרונה על ידי KOOKE
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על התיקון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז אם אני נעזר בשרותיו של עו"ד, הוא תובע את ביטוח החובה שלי?  זה אמור להשפיע על עלויות הביטוח שלי בעתיד ?

שאלה נוספת בנוגע לדיווח על התאונה שהגשתי למשטרה אונליין.   האם אני אמור לקבל מהם אישור על דיווח התאונה ?

נהג ותיק

פורסם

כאשר שלחתי את טופס הדיווח על התאונה באתר הממשלתי, קיבלתי מספר אסמכתא, ונאמר שהמשטרה תחקור את הארוע.

האם יש דרך לברר באמצעות האסמכתא איפה זה עומד ומתי ישלח האישור  ?

נהג ותיק

• תוכן חדש...