Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה קארוק 1.5 וסוג גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחי מתעניין ברכישת הרכב הנ"ל, בנאדם שמרן (עד היום רכבים יפנים ) ,

השאלה לגבי הגיר DSG7? 

האם הגיר אמין , אני מבין שיש כאלה עם קלאץ רטוב וכאלה עם קלאץ יבש , מי יותר אמין ואיזה סוג גיר 

ספציפי יש בדגם הזה?

אודה לעזרתכם.

אביב8)

פורסם (נערך)

הגיר הרטוב נחשב לאמין יותר, אבל הוא מותקן בגרסאות עם מנועים חזקים יותר. ברכב הזה מותקן גיר "יבש". ככל שהשנים עברו, מספר התקלות ירד, עדיין קיימות, ובדרך כלל מטופלות במסגרת האחריות. אלו שלא, מטופלות לפעמים במסגרת תביעות יצוגיות. אני רכשתי בתחילת השנה רכב כזה, ושילמתי עבור הארכת אחריות לשנה שלישית.

אותי נושא הגיר לא מטריד, היו לי גם רכבים עם הגיר הזה גם בשנים ביותר בעייתיות שלו.

הרכב נחשב לרכב מבוקש (לפחות כחדש), מרווח, מנוע חזק, אבזור בטיחותי טוב ונמכר לא רע.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם (נערך)

כמה הם רוצים על אחריות שנה שלישית?  זה נתון למיקוח ??

הדגם הוא 1.5 ליטר ואין מצלמת רוורס ?

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

• תוכן חדש...