Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם/גרסה נדירה/בודדת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 796
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיובי. הרכב יוצר בין השנים 1993-99, מנועים: 1.9 (103 כ"ס) ו2.0 (116 כ"ס), ב4 דל' בלבד.

prince6db.jpg

פורסם
http://www.bmworg.ru/img/cars/e28_misc.jpg

סקס על גלגלים.

עריכה:

ה 406 קופה היא לא יחידה בארץ.[/quote

כמו גם 513 מכוניות אחרות שהוזכרו כאן......

מסכים בהחלט.

אני מכיר עוד אחת (406 קופה) צהובה של מישהו במשפחה של חבר טוב, ויצא לי לראות גם אחת כסופה....

כשאומרים יחידה , מתכוונים יחידה !

סתם דוגמא : סיטרואן קסנטיה זה סיטרואן קסנטיה. למי אכפת איזה מתלים יש לה?

הדבר היחיד שבוודאות יש יחידה , היא הבנטלי של ברקוביץ' כנראה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חיובי. הרכב יוצר בין השנים 1993-99, מנועים: 1.9 (103 כ"ס) ו2.0 (116 כ"ס), ב4 דל' בלבד.

prince6db.jpg

בידיוק אתמול ראיתי אחת כזאת ולא הבנתי מה זה!

טוב לדעת.

(אני לא בטוח ב100% שזאת הייתה זאת, אני בטוח שזאת הייתה דייהו, והיא הייתה גדולה וממש נראית כמו בתמונה, אז אני מניח שזאת זאת, בכל מקרה, היא השתתפה ברונדו ליד הביצפר שלי בכפר סבא.)

פורסם

רכב שלא הייתי ממהר לקטלג אותו בתור "נדיר" כי הוא ממש לא. בתל אביב יש המון כאלו לפחות.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

יש פורד קוסוורת אורגינלית בארץ נצפתה בהרצליה פיתוח,לפני שנה בערך על ידי, והיא בצבע אדום!

פורסם

1. הוסבר כבר שהאסקורט אינה קוזוורט אלא RS2000.

2. הבנטלי של ברקוביץ אינה היחידה בארץ, היא בכלל לא בארץ. היא תהיה בארץ כשיהיה לה מספר רישוי צהוב, בינתיים היא סתם גימיק טיפשי ומנקר עיניים שבוצע כבר מספר פעמים בארץ ע"י כל מיני תושבים חוזרים כדי להראות כמה הם הצליחו בחו"ל. מכל המכוניות האלה שהגיעו (פררי טסטה רוסה,למבורגיני דיאבולו, דה לוריאן,מזרטי בי-טורבו ועד רבות וטובות) אפילו לא אחת נשארה בארץ, וכולן הוחזרו לחו"ל. אישית, אני צופה שאותו דבר בדיוק יקרה גם עם הבנטלי הזאת.

עוד כמה נדירות:

פונטיאק פיירו

פורד- אני לא זוכר את הדגם אבל זה פורד אמריקאי, קופה, שתי דלתות ,אף שפיצי,שהייתה ביבוא סדיר בתחילת שנות ה 90 ונמכרה במספרים זעומים. מי יעזור לי עם השם?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שברולט קמארו משנות השבעים-שמונים, יש רק כמה אחדות בארץ :)

כנ"ל לגבי פונטיאק פיירבירד משנות השבעים-שמונים, רק כמה אחדות...

יובאו בזמנו ביבוא אישי אחדות בשנה, לצערי, רק מעט מהן שרדו...

כמו כן, יש בארץ גם כמה דודג' צ'אלנג'ר וצ'ארג'ר, פליימונט קודה וברקודה, פורד קוגר משנות השישים עם הפנסים הנפתחים ועוד כמה, שזכרוני ביום שבת בצהריים אינו מאפשר לי להזכר בהן.... :)

ליאור.

DSC00060.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

סיירה קוזי אמיתית , שוכנת לה באיזור הצפוני-מרכזי (ליד נתניה) אצל אחד מחברי הפורום בשם KITCAR (יותר נכון אצל אביו שהוא בוחן רכב למגזין ידוע) ומשמשת בעיקר כרכב ראלי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...