Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם/גרסה נדירה/בודדת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הקלימן CL60 ראיתי בחולון....

יש גם האמר H2 בחולון....

אבל משו שמאוד סיקרן אותי ואולי מישו פה יוכל לשפוך אור על הנושא....

הייתי עם כמה חברים שלי ליד קניון איילון או רמת אביב בערך באמצע פברואר, וראיתי שם איזה אוטו קליסקה משו יפהפה...

היה לו פרונט של קאדילק אלדורדו 57' ואחורה של לינקולן קונטיננטל MK2.

מישו יודע על הרכב הזה?

תודה.

אור.

• תגובות 796
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שתיל, להתחשב במצב של המדינה ותנאי החיים הקשים שסוררים כאן, גם 745,S500 או 911 טורבו לא משתלבות היטב עם פיאסטות 87 וסוויפט 86 שעומדים איתם ברמזורים....:?

יש המון מכוניות בארץ שלא מתארות את המציאות הכללית.

פורסם

כן אתה צודק , אבל בכל זאת יש משהו בבנטלי שהוא יותר מנקר עיניים מאשר במוו סדרה 7 , היא אקזוטית מאוד, וגם יחידה לגמריי בכל קנה מידה נגיד ניקח איזה מרצדס 55AMG SL לא כולם יבדילו בין לבין הרגילה, אבל מהבנטלי אפילו סתבא שלי תתלהב אותו הדבר עם ההוא שיש לו את הפרארי,זה קצת לא מתאים ,911 יש בארץ אפילו אני ראיתי קאררה אחת בב"ש חונה באחד ממרכזי הקניות הגדולים.

שמע אני לא יודע להגיד לך שאם היא לי את המשאבים אני לא הייתי מייבא איזה SLR (נלך רחוק) אבל עדיין הייתי חושב שהיא לא מתאימה.

אה ועל הדרך - ראיתי מרצדס בב"ש שרשום עלייה COMPRESSOR, מזה אומר ?

GTA זה הכי אחי .

פורסם

יש גם מרצדס G-CLASS פתוח

בצבע ירוק

ראיתי אותו בהרצליה

משהו חמוד לאללה

מהדגמים החדשים

תוסיפו לרשימה גם אולדסמוביל לא מזוהה

דומה לאלרו

אני יודע שאלרו היא בעצם אולדסמוביל

http://www.hydepark.co.il/hydepark/upload04/040707_014326-1266_sa4dsa.JPG

ופרלוד מהישנות

יש באשקלון אחת

בכל הארץ יש בערך 3+-

http://www.hydepark.co.il/hydepark/upload04/040712_021154-157_a7d4d4das.JPG

סוסיתא קוביה (גם קצת נדיר:))

http://www.hydepark.co.il/hydepark/upload04/040712_021628-168_5da58ada.JPG

פורסם

לפניי כמה שנים הייתה מסתובבת המון בצפון ת"א אודי RS2 כחולה מדהימה...

היא עדיין פה.??

היתה גם SUPRA כסופה וניסן 300ZX וורדו ושחורה עם גגT וMR2 MK1 שחורה כולם הגה ימני...

אותו בעלים שמחליף אותם כמו לחמניות...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
טוב אני הייתי בעלים של רכב יחיד בארץ באחריות, היא כרגע שוכנת לה אצל יד אוהבת איי שם בדרום

OPEL CALIBRA V6 2500 ידנית!

אם במקרה ראיתם עוד אחת כזאת ידנית מנוע וי6 אני חותך את משמו

תתחיל לחתוך...נצפתה אחת אדומה בנצרת.

כמו כן בנצרת יושבות המכוניות הכי יפות ומיוחדות בארץ, זאת אני אומר משום שראיתי שם כאלו דגמים של גרמניות שאני אפילו לא יודע מה השם שלהן.

כמו כן יש גם את האקליפס שהוצעה כאן בפורום למכירה(של חבר, נמכרה כבר), ויש גם את המרצדס ספורט-ליין V6 שנת90 שמה שמצחיק בה הוא שהסאן רוף חשמלי אבל כל החלונות ידניים:-) .

:king:

פורסם
כמו כן בנצרת יושבות המכוניות הכי יפות ומיוחדות בארץ, זאת אני אומר משום שראיתי שם כאלו דגמים של גרמניות שאני אפילו לא יודע מה השם שלהן.
חבר, אתה טועה... המכוניות הכי יפות נמצאות בכפר כנא. שם הם יודעים לשמור על הרכבים, לטפל ולשפר אותם כמו שרק ב MTV BASE אפשר לראות ומי שגר בנצרת עלית ובסביבה יודה בזה...
פורסם
יש אודי RS4 משופרת בבאר שבע
על ה RS4 הייתה כתבה גדולה במגזין רכב כל שהוא לפני כמה שנים.

זאת כולה אודי 80 סטיישן ששודרגה בהשקעה אדירה (כספית ןנפשית) אבל ברשיונות, זאת אודי 80 סטיישן (מה נקרא אוואנט).

בקשר לבנטלי של ברקוביץ, כבר ראיתי גדולים ומוכשרים מברקוביץ מביאים מכוניות לא פחות מרשימות.

תעירו אותי כשהאוטו יקבל מספר צהוב. אני מהמר שזה לא יקרה לעולם!

בקשר לקליברה מנצרת... חוץ מהקליברה של אלמוג (לשעבר) יש עוד איזה 3 קליברות בארץ, אבל של אלמוג היא ה V6 היחידה!!! אלמוג תירגע, אתה לא צריך לחתוך.

לפני בערך 12 שנים הייתה בארץ קליברה 4X4 טורבו של אומניק (עם מספר או"מ) שהיתרסקה .

האוטו נרכש על ידי, השילדה נגרטה כבר לפני איזה עשור, וכל המכלולים המכניים "הולבשו" על מנטה (כולל ההנעה הכפולה, הטורבו והכל), זאת המנטה שאני מזכיר מדי פעם שמחכה ליום שיהיה בארץ מסלול מרוצים.

ביום הזה גם היא וגם אני נהיה מרוצים:-D .

לכל המתלהבים, הרכב ללא רשיונות ולא למכירה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש גם במוו M5 E28 - 1987 יש אחת כזו

גם M535 שנת 87 יש 3 כאלה בארץ

תסביר בבקשה את ההבדל בין M5 ו- M535, כי אין שתי M5 שונות באותו שנתון.

אילן, איך שכחנו את הב.מ.וו באוור?

תוסיף,תוסיף לרשימה.

יניב

פורסם

אילן, ברשותך אני ממשיך את הרשימת ענתיקות, מאחר והחברה הצעירים שולטים טוב ממני במודרניות:

אלפא ספיידר BOAT-TAIL שנות ה 60.

לנציה פולביה זאגאטו (יחידה בארץ, ודאי!)

אני מכיר גרוטאה של טריומף 2000, תופס בתור מכונית?

סיטרואן SM (יחידה בארץ,ודאי!)

פורד זפיר V6,שנת 62.

סאאב 96 מונטה קרלו

סאאב 99 טורבו

סאאב 900 טורבו(MK 1)

לאנציה פלאביה (לא פולביה) ברלינה.

לאנציה בטה ווליומקס.

מזדה RX4

מסרשמיט

N.S.U ספיידר וונקל

N.S.U אלף TT שעד כמה שהבנתי הלכה לעולמה

N.S.U RO 80 וונקל, מישהוא ראה כזאת בשנים האחרונות? הן כולן היו עם מנוע בוקסר סובארו.

פיג'ו 504 קבריולה וקופה.

פורשה 356

פורשה 912

רליאנט סימיטאר (SCIMITAR)

רולס רויס, דחילק, שכחתי את הדגם. הגיל.....

רובר SD1 3500 וויטס.

טריומף TR7

מקוה שעזרתי. בתחום האספנות, יש עוד המוני מכוניות שהן יחידות או כמה בודדות

יש ענתיקות שהן לא הצד החזק שלי ותצתרך להתייעץ עם גדולים וחכמים ממני. דגש מיוחד על מרצדס,MG ויגואר.

בברכה,יניב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...