Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החלטתי שאני רוצה לקנות גרנד ויטרה שנתון 2006 ומטה (הצורה הישנה) ולהשקיע עוד סכום יפה על לצבע,ריפודים, מיגון, גלגלים, מולטימדיה וכו׳.

רציתי לשאול איזה דברים אתם ממליצים לבחון שאני קונה את הסוג רכב הזה והאם אתם ממליצים באופן כללי על גרנד ויטרה שנתון 2006 ומטה (צורה ישנה).

תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם

פורסם

נשמע שאתה קונה את הגרנד ויטארה מהסיבות הלא נכונות.

אם אתה רוצה להחזיק אותו כרכב כביש בלבד, יש טובים ממנו משמעותית.

אם אתה רוצה להשתמש בו לשטח, אזי התאמה לשטח מעט שונה ממה שאתה מכוון אליו. 

אגב, סיכוי טוב שתמצא רכב שכבר עבר הגבהה כלשהי, מיגונים ועוד.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לי יש גרנד ויטרה 2006 צורה ישנה. אוטו בינוני בכל פרמטר כמעט, וגם אמין מאוד, מזגן מעולה וכמובן 4x4 (שזה עיקר האוטו מבחינתי).

עבירות שטח טובה מאוד, במיוחד למי שיש הגבהה, ויש זמינות לנעילות וכל מיני שדרוגי שטח לסוזוקים האלה.

מה אתה מחפש בדגם הזה? אם רק עבירות יש למשל את הג׳מני שהוא מצטיין בשטח. ואם דברים אחרים אז אולי יש אופציות אחרות.

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם
לפני 13 שעות, discoTD5 כתב:

נשמע שאתה קונה את הגרנד ויטארה מהסיבות הלא נכונות.

אם אתה רוצה להחזיק אותו כרכב כביש בלבד, יש טובים ממנו משמעותית.

אם אתה רוצה להשתמש בו לשטח, אזי התאמה לשטח מעט שונה ממה שאתה מכוון אליו. 

אגב, סיכוי טוב שתמצא רכב שכבר עבר הגבהה כלשהי, מיגונים ועוד.  

מבין למה אתה חושב זאת ויכול להיות שאתה באמת צודק.

תראה, אני מחפש רכב שיהיה לי את האפשרות לנסוע בשטחים פעמיים בחודש לפחות ולהגיע לעבודה ביום יום שזה 30 קילומטר ביום (הלוך חזור). על הדרך החלטתי שאני גם רוצה להשקיע ברכב מעט מבחינת נוחות, ונראות כללית.

השאלה שלי איך הדגם הזה (גרנד ויטרה דור 2 - משנת 2006 ומטה) מבחינת אמינות, צריכת דלק וטיפולים. והאם אני הולך להיות כל שני וחמישי במוסך...

תודה רבה על התגובה המפורטת שלך מערית מאוד :)

לפני 9 שעות, Dudi2 כתב:

לי יש גרנד ויטרה 2006 צורה ישנה. אוטו בינוני בכל פרמטר כמעט, וגם אמי מאוד, מזגן מעולה וכמובן 4x4 (שזה עיקר האוטו מבחינתי).

עבירות שטח טובה מאוד, במיוחד למי שיש הגבהה, ויש זמינות לנעילות וכל מיני שדרוגי שטח לסוזוקים האלה.

מה אתה מחפש בדגם הזה? אם רק עבירות יש למשל את הג׳מני שהוא מצטיין בשטח. ואם דברים אחרים אז אולי יש אופציות אחרות.

היי דודי,

איך מבחינת טיפולים שנתיים ותחזוקה שנתית? (עלויות ותדירות במוסך). יש לך המלצות מה לבדוק לפני שאני קונה?

אני מחפש בדגם הזה מה שרשמתי בתגובה לאחראי פורום, תודה רבה ושבת שלום!

פורסם

הדגם אמין וחולק מנוע עם דגמי סוזוקי אחרים ושגרת טיפולים דומה למשפחתומט יפני 1600 מאותן שנים.
שלי ללא ABS ,הבנתי שהגיעו דגמים עם אבל לא בדקתי.

נוח לניוד בעיר כי הוא קטן ומחוץ לעיר הוא בסדר אם לא עוברים את ה 110 . צריכת דלק מחוץ לעיר כ 1:10 בנהיגה מתונה. בעיר 7-8.
המנוע די אנמי אז אל תחשוב אפילו על עקיפות שהן לא במדרון קל, בטח לא כשהמזגן דלוק.

קח בחשבון שאתה קונה רכב בוגר עם טכנולגיה בת 25 שנה בערך וקרוב לודאי עם קילומטרג׳ גבוה. יש לבדוק שגרת טיפולים ותחזוקה, צריכת שמן, בלאי וכו׳.

דעתי היא שהאוטו הוא פשרה: עבירות שטח טובה+ ,נסיעת כביש סבירה, אמין, מזגן מעולה. אני פחות אוהב את המנוע העצל (בכביש), וצריכת דלק ונוחות מתחת לממוצע.

לא זכורות לי בעיות מיוחדות לדגם הזה, חוץ ממה שאתה שובר בעצמך בשטח :)
בגדול, לא תצטרך להגיע למוסך כל שני וחמישי, ואם תרצה להמנע מלהגיע למוסך בימי ראשון ואתה גיפאי מתחיל אז מיגונים הם חובה, הגבהה מומלצת, וגם קורס נהיגת שטח (בלי להתבייש).

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם
לפני 6 שעות, Dudi2 כתב:

הדגם אמין וחולק מנוע עם דגמי סוזוקי אחרים ושגרת טיפולים דומה למשפחתומט יפני 1600 מאותן שנים.

נוח לניוד בעיר כי הוא קטן ומחוץ לעיר הוא בסדר אם לא עוברים את ה 110 . צריכת דלק מחוץ לעיר כ 1:10 בנהיגה מתונה. בעיר 7-8.
המנוע די אנמי אז אל תחשוב אפילו על עקיפות שהן לא במדרון קל, בטח לא כשהמזגן דלוק.

קח בחשבון שאתה קונה רכב בוגר עם טכנולגיה בת 25 שנה בערך וקרוב לודאי עם קילומטרג׳ גבוה. יש לבדוק שגרת טיפולים ותחזוקה, צריכת שמן, בלאי וכו׳.

דעתי היא שהאוטו הוא פשרה: עבירות שטח טובה+ ,נסיעת כביש סבירה, אמין, מזגן מעולה. אני פחות אוהב את המנוע העצל (בכביש), וצריכת דלק ונוחות מתחת לממוצע.

בגדול, לא תצטרך להגיע למוסך כל שני וחמישי, ואם תרצה להמנע מלהגיע למוסך בימי ראשון ואתה גיפאי מתחיל אז מיגונים הם חובה, הגבהה מומלצת, וגם קורס נהיגת שטח (בלי להתבייש).

תותח, תודה רבה על הפירוט! מעריך מאוד

לפני 6 שעות, Dudi2 כתב:

פורסם
בתאריך 25.7.2020 בשעה 07:34, Dudi2 כתב:

היי דודי,

אתה במקרה יודע אם הצריכת דלק היא פחות מהדגם של גרנד ויטרה 2009 מנוע 2.4? (3 דלתות)

פורסם

לפי הנתונים היבשים של ה 2.4 , בעיר הצריכה דומה ל 1.6 (8.4) ומחוץ לעיר - 12.5 לעומת 10-11.

די הגיוני כי ה 2.4 משמעותית חזק יותר (ופחות ישן) מה שיתן צריכה טובה יותר בשיוט מחוץ לעיר.

לשניהם צריכת דלק עגומה כפי שאתה נוכח, אבל לא חריגה לג׳יפונים מהסוג הזה.

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

זכור לי באחורה של הראש ששמעתי על איזשהן בעיות התחממות במנועי 2.4, מציע לעשות חיפוש על כך.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...