Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות-המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורום נכבד, מחפש לרכוש רכב 7 מקומות למשפחה עם 4 ילדים, חשוב שיהיה מרווח וחסכוני עד כמה שניתן. 50 אלף תקציב, נסיעות ארוכות בינעירוניות בסופי שבוע. במשך השבוע נוסע מעט. מה ממליצים? הלכתי לאיבוד....:-)

פורסם

טויוטה ורסו או מיצובישי אאוטלנדר. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה גם מאזדה 5- מי מכל אלו שהוצעו לך שתמצא עם ק"מ סביר/יד נמוכה (נתונים מקדמה טובים) ועם הסטורית טיפולים ממוסך (לאו דווקא מורשה יבואן).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל עוד אין לכם 3 בוסטרים בשורה השניה, אפשר להסתדר במיצובישי אאוטלנדר.

גם בטויוטה ורסו לא יהיה לכן צפוף, אפילו יותר מרווח ( מי שיישב באמצע השורה השניה בטויוטה לא ירגיש שהוא בעונש, במיצובישי כן ).

בשני הרכבים ניתן לקפל את המושב מס. 7 אל תוך ריצפת הרכב לטובת הבגאז'.

אבל שני הרכבים יהיו די וותיקים בתקציב שלך, או עייפים ( לא שמורים, עם קילומטראז' גבוה, אחרי תאונות ).

במאזדה 5 עוד יותר צפוף בשורה השניה בחצי המושב האמצעי, אבל בשורה השלישית יש יותר מקום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, Audi-T כתב:

הטיוטה ורסו קצת צפופה, אאוטלנדר משנת 2013 ואילך זו אפשרות מצויינת, יש לא מעט כאלו.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

ב 50,000 ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ידני בא בחשבון?

אם כן שווה לשקול דאצ'יה לודג'י, עדיף דיזל.

תהיה יחסית חדשה וחסכונית, עם פשרות באבזור ובטיחות.

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...