Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי עד 40 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
מחפש רכב עד 40K ש''ח
משפחתי / מנהלים עם מרווח מחייה גדול בתא הנוסעים ותנוחת ישיבה נוחה ומפנקת.
יהיה בשימוש בעיקר בינעירוני בכבישי הצפון.
מאפיינים שחשובים לי:
נוחות
כוח
אמינות
פחות מעניין אותי:
מערכות בטיחות אקטיבית 

ערך שוק 
מראה חיצוני

התעניינתי באופל אינסיגניה אבל הבנתי שהן נחשבות לא אמינות
כמו כן, חשבתי על היונדאי I35, רנו פלואנס.
אשמח לעצות וחוות דעת על עוד רכבים ועל הרכבים שמעניינים אותי.
תודה! 

פורסם

אופל אינסיגניה וi35 או פלואנס אלו רכבים מקטגוריות שונות.

האינסיגניה זאת מנהלים/משפחתית גדולה והi35 ופלואנס אלו משפחתיות.

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה דווקא רכב מנהלים או משפחתית. רכב מנהלים לרוב יהיה ישן יותר בשנתיים שלוש יזלול יותר דלק ויעלה יותר ב300-500 שקל באחזקה החודשית. מצד שני רכב מנהלים לרוב יהיה חזק יותר ומרווח יותר ומפנק יותר.

פורסם

אם אתה נוסע בכבישי הצפון הייתי מחפש בכיוון של מנוע טורבו ולא אטמוספרי, יתרון הכוח וזמינות הכוח של הטורבו יקל על הנסיעה ויפחית בלאי בצורה עדיפה מאשר אטמוספרים שיתאמצו בסל"ד גבוה בעליות.

יונדאי I30 ו I35 בעלות מנוע אטמוספרי, אמנם יש להן 127-134 כ"ס אבל מגיע הרחק במעלה הסל"ד, הן כן אמינות ומרווחות.

הייתי הולך לכיוון של פז'ו 307, אל תפחד מהצרפתיות זה לא מה שהיה פעם, אני מאמין שתקבל מידע כאן בפורום במהירות אם תשאל לגבי סוגי המנועים של פג'ו, ישנו דגם מנוע שעדיף להימנע ממנו או לפחות להיזהר יותר בגלל נטייה של רצועת טיימינג להתפורר אבל אם מודעים לזה ומטפלים בזמן אז אין בעיה.

עוד אופציה היא הונדה סיוויק האצבק מנוע 1800 אם יכנס לך בתקציב אחת בשנתון סביר וקילומטראז הגיוני, אמנם אטמוספרית אבל די חזקה ובעלת גיר פלנטרי 5 הילוכים שהוכיח אמינות לאורך זמן. 

פורסם

רכב שמתנהג טוב ובעל מראה ספורטיבי אבל קצת מיושן ביחס למתחרות וצמא לדלק ופחות שקט בנסיעה ופחות נוח.

אם אתה נעול על רכב מנהלים הייתי ממליץ להעיף מבט על הפיגו 508 אחרי מתיחת הפנים היא קיבלה מנוע חדש 165 כ"ס ומשופר שאמין בהרבה מקודמו הגיר אייסין אוטומיט יפני גם מאוד אמין סה"כ שילוב מוצלח של גיר מנוע + נוחות נסיעה צרפתית קלאסית לדעתי לשימושים שלך החבילה הכי טובה בשוק כרגע.

מאזדה, סובארו, טויוטה, קיה יהיו יותר ישנות ויתנו פחות תמורה לכסף

• תוכן חדש...