Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כיום בבעלותי רכב מסוג פורד פוקוס 07 גיאה

אני מחפש רכב משפחתי שיהיה הרכב הבכיר יותר והפוקוס יהיה כרכב שני.

התקציב סביב 40,000 שקל שממומן ברובו כהלוואה.

הרכב מיועד לממוצע של 15 אלף ק״מ בחודש.

הרצונות שלי מהרכב: 

- אמינות(מוכן לטפל לפי הספר כולל מוסך מורשה)

- מקום מספק ונעים ל2 בוסטרים מאחורה עם אופציה    לשלישי

- יחידת הנעה חזקה(יחסית) - גם בפוקוס שלי העדפתי מנוע 2000. רכב נמרץ וזריז זה מאוד חשוב לי. לא מסמפט מכונית שהרגל לוחצת על הגז והאוטו לא זז. אוהב להרגיש דחיפה. לאבי יש מונדאו טיטניום אקובוסט ומלבד ההנאה מהנהיגה והכוח, זה עוזר לביטחון בעקיפות או התחמקויות ממצבים לא נעימים.

- נוחות מתקבלת על הדעת ומעלה(לא רכב קרש)

- הנאה מנהיגה

קודם כל ההתלבטות היא בין רכב משפחתי גדול(למשל מונדאו וכו׳) על מנת להכיל בצורה נעימה את המשפחה

לבין משפחתית קטנה יותר(למשל פוקוס, אוקטביה וכו׳)

ויש גם התלבטות בין יפנים/קוריאנים אמינים, לאירופאים מתנשאים, נוחים ומהנים. 

היפנים זה אומר קרוב לודאי לרדת בשנתונים 3-4 שנים ואולי להרוויח יותר אמינות ופחות הפתעות והאירופאים זה שנתונים גבוהים יותר ולהרוויח יותר קידמה אולי ובטיחות.

רכבים שצדו את מוחי

משפחתי גדול

מונדאו( שנת 11-13)- סיכוי להשאר עם רווח בתקציב

הונדה אקורד( 2011 כזה) 

אוונסיס(2011-2012) אפור מידי?

משפחתי קומפקטי יותר

פוקוס(13-15) אשמח לתקוות לגבי הגיר

308 סטיישן(14-15) - מפחד שמנועו הקטן(1.2) לא יחזיק שנים

סיטרואן סי4(14-15)

מגאן כלשהו

תודה רבה לעוזרים

פורסם

פוקוס בעיות עם הגיר + הרכב צפוף מאוד לא יתאים לדעתי לגודל שאתה מחפש

מגאן מאוד נוחה ורכה אבל לא חדה ולא מהנה לנהיגה

סי4 כמו המגאן

אקורד אופציה טובה מנוע חזק וזריז רכב גדול אך שטיין דלק וההתנהגות דיי באמצע היא לא נמרחת ורכה אבל דיי אנמית.

308 סטיישן - זריזה מהירה מתנהגת טוב עם הרבה מקום לזעטוטים וב40 אלך שקל אתה יכול למצוא רכב עם קילומטראז ממש ממש נמוך (50-60 אלף) ככה שעוד 5 שנים לפחות הרכב יחזיק ללא בעיה.

אוונסיס - לא מכיר.

לדעתי כך את ה308 והאקורד לסיבוב ותחליט ביניהן לא רואה סיבה למה מנוע ה1.2 לא יאריך ימים יש כאלו בשוק עם 150-300 אלף קילומטר שחיות בסדר גמור.

פורסם

תודה רבה. 

שווה יותר לחפש ולמצוא אקורד עם המנוע 2.4?

אגב, לגבי מונדאו טיטניום מ2011 ומעלה(מנוע 2.0) מאוד קשה למצוא בק״מ סביר. 

פורסם

ממליץ להוסיף לחיפוש את סובארו b4 שתתן מענה טוב מאוד לצרכים שציינת ונסחרת במחירים נוחים יחסית לרכבי מנהלים יפנים אחרים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...