Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מחפש רכב משפחתי, שיתאים לנסיעה של 5 נפשות. ללא ילדים. אני נוסע בין 5-7 אלף km בשנה. 

שיתאים לנסיעות בעיר ומחוץ לעיר, בעיקר לעיר( מחוץ לעיר-מרחק של 80km בערך), לא אכפת לי שיהיה סופר מיני ומעלה מבחינת המימדים. 

מחפש גיר רציף\גיר אחר שיהיה אמין. לא אכפת לי שחווית הנסיעה תהיה משעממת וללא ביצועים, גם כשיש עליות. 

חסכונית עד כמה שניתן, ובטיחותית. 

מנוע: בנזין, כי לצערי דיזל יקר יותר לתחזוקה כרכב. 

עם כמה שפחות תוספות שיכולות להישחק עם הזמן ואצטרך לשלם עליהן המון כסף כמו טורבו, מערכת חשמלית מסובכת כמו בפלואנס, מערכת היברידית. חשוב לי שהתחזוקה על הרכב תהיה חסכונית. 

אשמח לעצות ותובנות. בעיקרון אני מחפש לקנות ב35K או ב30K ובשאר הכסף(עוד 5-10K) לעשות יישור קו. 

תודה רבה מראש לעונים! 

עריכה אחרונה על ידי Michael1996
פורסם

אני רואה שאתה מתחיל להתפזר...

חפש לנסר ספורטבק מהשנתון הכי מתקדם שנכנס. זה מסוג הרכבים שנמצאים בכתם העיוור של ישראל ישראלי בלי שום סיבה מיוחדת, וכתוצאה מכך נסחר במחירים יחסית נמוכים.

הוא אמין כמו קורולה, משמעמם כמו קורולה, שותה דלק יותר מקורולה אבל לא אכפת לך בגלל שאתה נוסע מעט מאוד ממילא.

בהצלחה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 17 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני רואה שאתה מתחיל להתפזר...

חפש לנסר ספורטבק מהשנתון הכי מתקדם שנכנס. זה מסוג הרכבים שנמצאים בכתם העיוור של ישראל ישראלי בלי שום סיבה מיוחדת, וכתוצאה מכך נסחר במחירים יחסית נמוכים.

הוא אמין כמו קורולה, משמעמם כמו קורולה, שותה דלק יותר מקורולה אבל לא אכפת לך בגלל שאתה נוסע מעט מאוד ממילא.

בהצלחה.

לא מתפזר, הפוסט של החיפוש הקודם רלוונטי למשהו אחר...

השנתון הכי מתקדם שנכנס זה גג 2014, עם ק"מ של 100+, יש מחלות כלשהן שאני צריך לצפות להן בק"מ כאלה או שהרכבים האלה סוחבים המון ללא בעיות מיוחדות? (כל עוד יש טיפולים טובים)

פורסם (נערך)

לא מכיר מחלות מיוחדות. מיצובישי טיפוסית.

מנוע 1.8 + גיר רציף, יכול להיות שיש גם מנוע 1.5 (לא בטוח).

חפש רכב מטופל שהיה ביד פרטית בלבד. למיטב זכרוני בסביבות 100K צריך להחליף נוזל גיר רציף, חייב מקורי בלבד, וההחלפה יקרה מאוד. קח בחשבון ובדוק שבוצע היכן שרלוונטי.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...