Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה או מאזדה 6 -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתלבט בין שני רכבים:

סקודה אוקטביה 2015 אמבישן מנוע 1.4 

או מאזדה 6 2015 מנוע 2000 

אשמח לקבל חוות דעת על הסקודה  לעומת המאזדה , מבחינת ביצועים, מהירות , נוחות וכו' 

יש לי כרגע שתי הצעות והתקציב בהתאם .

את הסקודה אני פחות מכיר אבל ממה שקראתי בהחלט אחלה אוטו , בכל זאת אשמח להשוות למאזדה 6  

מה כדאי מבין השניים.

תודה

פורסם

השאלה היא מה אתה מצפה מהאוטו, הסקודה טורבו ועם תיבת הילוכים רובוטית תהנה מזמינות כוח ומומנט טובים משל המאזדה ותרגיש מהירה וזריזה יותר, מצד שני רבות דובר על הבעיתיות של תיבות ההילוכים האלו ואמורה להיות גם חסכונית יותר. מצד שני המאזדה מהנה מאוד לנהיגה ומתקשרת מאוד בעלת היגוי והתנהגות מצוינת אבל הכוח מגיע למעלה למעלה במעלה הסל"ד.

המאזדה אמורה להיות אמינה יותר עם תיבת הילוכים פלנטרית פשוטה אמורה להציג רף אמינות גבוה יותר.

בכל מקרה מציע לך לעשות סיבוב ולנהוג בכל אחד מהרכבים לשבת בתוכו ולראות מה מתאים לך.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מאזדה 6 יותר מפוארת, יותר מפנקת מבחינת אבזור, התנהגות כביש טובה יותר. 

האוקטביה נהנת מזריזות וכוח תמידי עקב מנוע הטורבו. 

שים לב, מדובר בשני רכבים מקטגוריות שונות. 

האוקטביה היא רכב משפחתי ומאזדה 6 הוא רכב מנהלים. 

מה ההפרש במחירים? 

עריכה אחרונה על ידי Barda10
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...