Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאחר והראוטר אצלי אכול סרטים, ה DNS האוטומטי (מהספקית) גורם ללא מעט בעיות resolve אז אני משתמש באלו של גוגל/opendns. ברמה היבשה - במידה והכל תקין, עדיף ללכת עם ה DNS של הספקית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משתמש בזה של Cloudflare - 1.1.1.1. (ו 1.0.0.1 שלהם כמשני).  בכל מקרה - יש מספיק כאלה ואין בעיה לעבור ביניהם - נסה ובדוק היכן אתה מקבל את המיטב.

פורסם

Cloudflare מעולים ל014 כי הם יושבים אצלם והפינגים סביב 7 מש , מי שלא מנוי ב 018 יקבל אותם במהירות של 60 מש ומעלה - כי החיבור הוא לאירופה

פורסם

תנסה למשך שבוע ותחליט. בכול מקרה עם ה-DNS של גוגל תוכל להכנס לאתרים שנחסמו על-ידי רשויות החוק במקרים מסויימים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...