Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהנה

03712196-2D9C-4680-A216-72FCFD57D212.jpeg

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב לדעת לגבי הפייר סטיק ,  אני הולך לחבר אליו שלט גם ככה כדי להשתמש בgeforce now עליו (במקום לקנות מחשב גיימרים , או להתקין בכלל windows - יש לי חיבור אינטרנט ממש טוב - גיגה סימטרי + פינג של 7 מילישניות על וויפיי :) ) אז זה יהיה עוד בונוס.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קח בחשבון שהסטיק דורש מתאם OTG, בגלל העדר חיבור USB או SD
היות והזכרון הפנימי מוגבל זה יהרוג אותו מיד
באלו שהם לא סטיק, יש כניסת SD ו USB, ככה שאצלי כל המשחקים מותקנים על ה USB

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

7 דולר ל2 pack וגם זה בגלל שהחנות הרגילה לדברים האלו סגורה בגלל הקורונה - אחרת זה היה 2-3 דולר. :)

Then dying is forgetting

פורסם

לפני 4 שנים עמדתי בתור בקופות ב Best buy במנהטן עם Apple TV
ליד הקופות היו ערימות של Amazon fire Tv (רגיל וסטיק) במחירים פשוט מצחיקים.

זכרתי שקראתי לא מעט המלצות חמות, אז אמרתי לעצמי... יאלללה ננסה גם את ה Box (לא הסטיק)
אני יכול לספור על אצבעות יד אחת את כמות הפעמים שהפעלתי את האפל טיווי (בעיקר לשיתוף מסף)
אבל האמזון... לא נח לרגע.
הוא בשימוש יום-יומי וצבר מאות אם לא אלפי שעות עבודה עם קודי, VLC, ספוטפי, נטפליקס, PhutoGuru (שאגב זו תוכנה נפלאה - אומנם בתשלום אבל שווה כל שקל להצגת תמונות) ועכשיו גם כקונסולת רטרו.
מזמן לא נתקלתי במוצר כל-כך איכותי ויציב, בטח ובטח במחיר שלו.
הבוקס גם עבר Root מה שאפשר לי להוריד אפליקציות מובנות לא רלוונטיות ולפנות מקום בזיכרון.

נכון, הוא לא "אנדרואיד" קלאסי, אבל הוא כמעט כזה
איכות היצור שלו מצויינת והוא אחד ממוצרי האלקטרוניקה הכי טובים ושימושיים שרכשתי מעולם.

פורסם

אלו שני דברים שונים לדעתי.

יש לי את שניהם ואני מת על שניהם.

הפייר טיוי משמש אצלי בעיקר בתור הסטיק הנייד.

הכל מוגדר שם - וכשאני בנסיעות - יש לי איך להקרין על טלוויזיה , כל האפליקציות סטרימינג שלי מוגדרות ומכשיר שתומך פיקס בכל הcaptive portals.

That said למרות שהוא 4k עדכני - האיכות תמונה שלן , במצבי hdr והתאמת פריימרייט, הקלות של הקרנת טלוויזיה ותוכן ,הביצועים שלו במשחקים (או בכלל היצע משחקים) והרמת פוליש של הממשק ו אפליקציות - מפגרת שנים אחרי האפל טיוי (וכנל במקרה של אנדרואיד טיוי)

ועדיין - הוא מוצר מצוין - מדהים לעלות שלו (קניתי לדעתי במבצע ב35 , והסטיק הרגיל יורד במבצעים לסביב ה20 דולר.

ממש no brainer

אבל להשוות? נו ...

ואגב לרטרו על האפל טיוי יש את provenance שהוא לא רע בכלל.

Then dying is forgetting

פורסם

עולם התוכן של האפל הוא פשוט עלוב, בטח בחנות הסינגפורית.
אי אפשר להתקין עליו כלום
זה אולי כמו לנהוג על פרארי בפקק... הוא לא ממש עוזר לך למרות המנוע המפלצתי.

האפל TV מבחינתי היה כסף לפח. חוץ מ airplay אין בו שימוש. האמזון עושה הכל לא פחות טוב והממשק שלו טוב באותה מידה.

ועדיין מדובר במכשיר שאאלט עולה שליש כסף!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני חושב שיש חבר פורום שיש לו חנות לקונסולות ומשחקי רטרו, לפחות היה לפני כמה שנים.

אבל לא יודע מה עם זה היום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 דקות, סולל הדרך כתב:

עולם התוכן של האפל הוא פשוט עלוב, בטח בחנות הסינגפורית.

לא יודע מה הולך בסינגפור - בארהב החנות של אנדרואיד ושל אמזון מכילה אולי עשירית מהמשחקים (ובאיכות מביכה) והרבה פחות אפליקציות.

מבחינת תוכן יש הכל בכל הפלטפורמות - רק שהממשק והרמת ״חלקות״ שונה לגמרי...

כל התוכן ״שלי״ עובר דרך פלקס , ו האפליקציות של הגדולות יש בשתיהן.

ומבחינת איכות תמונה וסאונד - יש הבדל מאוד משמעותי.

על המחיר כאמור אין מה להתווכח

במחיר של הפייר סטיק - אין אף מוצר שמתקרב אליו.

הוא יותר זול מהקופסאות הסיניות ועושה סלטות סביבן ביציבות ובממשק.

(״גילוי נאות״ - עבדתי על אפליקציות וידאו למובייל , טלוויזיות וסטרימרים במשך קרוב ל9 שנים ועכשיו באמזון , בצוות לא קשור למוצר הזה משום כיוון. אני מת עליו כאמור ויש לי גם וגם)

Then dying is forgetting

פורסם

יש מישהו שהתנסה עם שלטי-גויסטיק שמתחברים לusb ?

אני רוצה להריץ את הנל על מיניקס ולא רוצה בעיות אלחוט והחלפת סוללות והילדים כבר מתוכנתים לשבת מטר מהמכשיר והמסך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 10 שעות, מרטין מקפליי כתב:

התקנתי את Retro Arch על  Xiaomi Mi Box

אפשר הסבר קצר איך להגיע למערכת עובדת (כולל משחקים)?

אתה משתמש בשלטים חוטיים או בלוטות'?

פורסם

מתקינים את Retro Arch מה play store

מגדירים את השלטים (אני משתמש בשלט BT) 

מורידים את המשחקים, וסורקים אותם ל Retro arch

ומתחילים לשחק...

מה שנתקעתי עליו שעות (וגרם לי להסיר ולהתקין מחדש) זה שהמשחקים נפתחו אבל לא הגיבו לכפתורי השלט...

יצאתי נעל, אבל מסתבר ששכחתי לגמרי שצריך ללחוץ על Start בשביל להתחיל לשחק

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...