Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מחפשים רכב שני..הרכב שלי יעבור לשמש את אשתי והוא יהיה הרכב העיקרי בבית(308sw 2015) ואנחנו צריכים רכב בשבילי שינסע באיזור ה1300 ק״מ (בית-עבודה)בחודש בעיקר בדרך בינעירונית כאשר תקציב המקסימום הוא 20 אלף ש״ח,יש לציין שאיזור הנהג צריך להיות די מרווח וכוונון הגה למרחק זה אופציה די מועדפת.

הרכב צריך להיות אוטומטי.

תודה,

זיו

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

כרכב שני בבית, ממליץ על רכבי בקטגוריית סופר מיני כדוגמה הרכבים הבאים:
רנו קליאו, פיג'ו 207, פיג'ו 208, יונדאי I20 . טיוטה יאריס, מאזדה 2.

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
טעות כתיב
פורסם

אני מסכים איתך לגמרי אבל אני בחור די גבוה ככה שאני לא רואה עצמי נכנס ברכב מקטגוריית הסופר מיני

פורסם

זה שהקטגוריה של הרכבים נקראת סופר מיני,
אינה בעייתית לנהגים גבוהים עד 1.90מטר.

בחלקם מבחינת כיוון גובה מושב הנהג או נוחיות הכניסה לרכב,
אינה בעייתית כמו להיכנס ולהרגיש בנוח ברכבים מקטגורית המשפחתיות
כדוגמת מאזדה 3  או טיוטה קורולה/אוריס.

פורסם

אני גבוה ב17 ס״מ מהגובה שציינת,אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שכשהכנסתי את ה308 לטיפול וקיבלתי מאזדה 3 שנת 2005 כרכב חלופי,עצם זה שיש בו את האופצייה לכוון את ההגה טלסקופית עזרה לי מאוד למצוא תנוחת נהיגה נוחה,הייתי עם החלופי למשך חצי יום אז אני לא יודע בוודאות אם הרכב יהיה לי נוח כרכב קבוע או לא אבל מהנסיעות הקצרות שעשיתי איתו הוא די הפתיע אותי מבחינת המרווח לנהג.

פורסם

ב-20K תוכל למצוא מאזדה 3 מהשנים 2010/2011 אולי לא הרכב הכי חסכוני, אבל מאד אמין, חלפים מצויים בשפע וזולים, ויש היצע גדול בשוק ולכן המחירים נמוכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משיטוט ביד 2 המחירים שדורשים עבור מאזדה 3 משנת 2009 הם מינימום ב26-28,אני מדבר על רכבים עם יד נמוכה(עד יד 2) ועד 130 אלף ק"מ.

פורסם

יש הבדל די גדול בין מה שמבקשים למה שמקבלים, אם אתה מתעקש על רכב עם נתונים טובים יחסית, רד שנתון או שניים.

אישית אני לא מתרגש מיד גבוהה / קילומטראז' מעל הממוצע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוונסיס יש רק מהדגם הקודם בתקציב הזה והבנתי שזה רכב די נדיר,המאזדות בתקציבים האלה די שחוטות,יש את האופצייה של המונדאו..

פורסם
לפני 4 שעות, Jeka88 כתב:

נניח מדובר על מאזדה שנת 09/10, מה זה קמ סביר או מיד סבירה?

150 אלף ק״מ ויד 3?

יד (לדעתי) חסר משמעות.

הנסועה הממוצעת לרכב במדינת ישראל  כ-17000 ק"מ בשנה. מכאן ש-150000 ק"מ סביר לגמרי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם הרכב יסע מעט וצריכת דלק לא חשובה לכם (6 קמ לליטר) , הייתי מציע לך ולאישתך קיה ספורטאז 2010 בערך... יש אקזמפלרים טובים בשוק ב20-25 אלף.

לא תהיה לך בעיה להכנס ולצאת ממנו.

הרכב אמין בדרך כלל, מרווח מאוד לגבוהים ונמוכים, אבזור אן לו ממש והוא די דל  וצריך להרכיב לבד אם רוצים להשקיע (מערכת וכיסויי מושב נורמאלים).

אבל רכב מקסים אבל שתיין לא קטן.

מומלץ מאוד, מרווח, תא מטען גדול, אמין מאוד, נוסע נחמד מאוד, מזגן מצויין.

kia-sportage-2008-Rear.jpg

פורסם

אופל קורסה 2012-2014  5 דלתות. גיר אוטומטי לא ידוע על בעיות מיחדות. לפי מה שזכור לי גם יש שרשרת טיימינג ולא רצועת טיימינג. מנוע של GM שהוכיח את עצמו לאורך השנים. זריזה יחסית.

• תוכן חדש...