Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין באמת צורך בתא מטען גדול כי יש את ה308 סטיישן כרכב עיקרי,האידיאל יהיה רכב קטן יחסית(סופר מיני או משפחתית) עם איזור נהג מרווח ועם הגה שיכול להתכוונן טלסקופית...

חושב על המונדאו 2.3 אבל גם הוא שתיין לא קטן והוא די גדול כרכב.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

4.35 מטר הקיה, רק נראה גדול, מציע אותו מתוך נסיון פשוט, הרבה יותר אמין מהפורד . אחרי שתנהג בקיה

לא תחזור לפיזו לדעתי... הוא פשוט רכב מגניב ומרווח , ומוביל נוסעים מצוין, שירת אותי מצוין, טיפול דלק וסע.

פורסם

תנסה אולי לבדוק גם את ההונדה ג'אז, לא יודע לגבי ההגה, אך בוודאי מרווחת מאוד לנהגים גבוהים, אך כאן תוכל למצוא בתקציב הזה רק 2008, אולי 2009 הרובוטית.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי ההונדה ג'אז, יש לי חבר קרוב שהוא ושניים מילדיו מעל 1.9מ ויש להם הונדה ג'אז והם ללא כל קושי נוהגים כשהמושב הקדמי די אחורה.

פורסם

היי,

ראיתי שבקיה סיד בכל רמות הגימור החל משנת 2008 יש כוונון הגה לעומק וככה זה גם ביונדאי i30 ברמת האבזור הבכירה,מישהו יכול לאמת לי את זה?

מה דעתכם על הרכבים האלה בכללי?צריכת דלק?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

לפחות על הI30 מ2011 שהיא מתיחת פנים של זו מ2008 - לא חסכונית , נוקשה ומעבירה שיבושים לנהג, מזגן מקפיא  ומרגישה חזקה יחסית למשפחתומטיות של אז. צריכת דלק של 1-10 עד כמה שזכור לי. מנסיון.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

דווקא מניסיון אישי צריכת הדלק טובה יחסית לשנים ההן עם כ12.5 ק"מ לליטר בממוצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...