Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה או סיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מבקש עצה ממישהו שבאמת מבין . אני מאד מתלבט בין הספורטז דיזל לבין הc5 איירקרוס החדשה דיזל הדגם הפשוט . מלמעלה נראה שהסיטרואן מציע הרבה יותר מצד שני הספורטז זה החלטה בטוחה יותר אשמח לקבל עצה נכונה תודה 

עריכה אחרונה על ידי nadavmiler
פורסם

אני חושב שהבנת את זה כמו שזה בדיוק,הסיטרואן תעניק לך יותר,אבל הספורטאז מניה בטוחה,תחליט אתה באיזו דרך אתה רוצה ללכת.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הייתי הולך על הסיטרואן בלי לשאול שאלות אבל עכשיו פירסמו מסירת רכבי פנאי ברבעון הראשון וקיה מקום ראשון וסיטרואן ופיג'ו בקושי בטבלה ואני לא מבין למה.  אני פשוט לא רוצה לקנות רכב ולהתחרט . תודה למי שמגיב.

עריכה אחרונה על ידי nadavmiler
פורסם

נהגת בשתיהן? אם לא, הייתי מתחיל בזה. שתוכל להעריך מי עדיפה עבורך ובכמה.

אחרי זה, סטטיסטית, הסיטרואן כנראה תאבד יותר ערך. זה לא מדע מדויק, אבל אם מסתמכים על נתוני העבר זה די סביר. מצד שני, צריך לזכור ששתיהן יאבדו לא מעט ערך.

ואז חוזרים לנקודה למעלה - האם בכלל שווה לך לשלם יותר על הסיטרואן, ואם כן אז כמה. זה גם מאוד תלוי בתקופה שאתה מתכוון להחזיק את הרכב.

מעבר לכל זה, אאל"ט לספורטאג' הנ"ל יש גיר רובוטי - שזה גם פקטור שכדאי להתחשב בו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם כמות המסירות היא פקטור עבורך, אל תסתכל על הסיטרואן אפילו. יש לה יתרונות, היא מרווחת יותר, יש לה תא מטען ענק, היא נוחה משמעותית בנסיעה ויש לה גיר פלנטרי. אבל מבחינת הרלבנטיות לקונה הישראלי הממוצע, היא אי שם ליד האסטון מרטין והפרארי, בקיצור נחמד ויופי, אבל לא בשבילנו..

פורסם (נערך)

פות"ש, אתה יכול לקנות טבלאות, או לקנות איכות ומוצר שלם יותר.

מה שכן, אל תהיה בטוח שיהיה לך קל יותר למכור בעתיד ספורטאג' מאשר C5, יכול להיות שכן, אך יש סבירות גבוהה שלא, למה?, היצע וביקוש, אני מאמין שאם הביקוש לC5 יהיה פחות מזה של הסופרטאג אל תשכח שגם ההיצע יהיה הרבה הרבה פחות, כך שעם הC5 סביר להניח שכמה קונים יכנסו מידי יום רק כדי לחכות לאחת פרטית שתפורסם למכירה כדי לחטוף, לעומת זאת הספורטאג' זרוק בלוח כמו פרסומות, מה שיגרום תחרות והורדה רצינית במחיר כולל טלפונים מיותרים מהסוג של " אם לא תוריד יש עוד 100", מה שכן, במקרה הזה חשוב לא להתפשר על הדגם המפואר שהוא תמיד יהיה סחיר יותר כמשומש.

לא חסרים מקרים שבהם נמכרו רכבים תוך ימים בודדים שהסחירות שלהם לא כזו בעננים, כמו C40, פיאט 500 וכו..., הסיבה היא בדיוק מה שהזכרתי

עריכה:

ואני בטוח שתוכל לקבל הנחה הרבה יותר גבוהה על הC5 מאשר על הספורטאג', כי החבר'ה בקיה זורקים את המחיר לתוך בונקר קשה לפריצה, אתה מוזמן לנסות.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...