Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוקל 4 אוהם השאלה אם אני יגשר את ההקרדון לפוקל אני ינצל את ההבדל הזה במצב זה אצטרך לשתמש בשני המגברים לכל האלמנטים ברכב כמו שהצעת .בעניין הדאמפינג אני לא ממליץ להפעיל קומפוננטים בתדרים נמוכים מדיי ובאסים חזקים לשמירה על הרמקולים הסאב ישלים את החסר כל העניין האם אפשר להריץ את כל המערכת במגבר אחד שזה הקרדון או להוסיף  את המגבר השני וצריך לקחת בחשבון שהקראנץ לא נחשב למגבר הכי טוב לרמקולים ברמה כזאת זה מה שהבנתי כאילו 

פורסם

זה כבר נתון להחלטתך - בעיני הקראנץ' לרמקולים אחוריים יעשה את העבודה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז במצב זה אתה מציע לגשר לקדמיים את הקרדון לשני ערוצים 

הבעיה בזה שיהיה צורך בכיוון הגאיין והקרוס במגבר זהה בשני הערוצים ערוץ לכל רמקול (צד) אין מצב להגיע לכיוון שווה ללא די אס פי אני מאמין .

פורסם

מה הדגם של הקראנץ'?אם הקראנץ' הוא מגבר חזק יחסית (ברמת איכות סבירה),

לדעתי כדאי לשקול לחבר אותו לסט הקדמי, מאשר ההרמן בגישור.

יש לך במקרה את החוברת/נתונים טכניים רשמיים של ההרמן?

איזה קלאס המגבר? אחוזי עיוות? דאמפינג פקטור?

ומה כמובן הדגם של הקראנץ?

-

פורסם

דגם הקראנץ זה crunch pzt1400 .4 

Screenshot_2020-04-23-14-51-27-711_com.google.android.youtube.jpg

Harman kardon

ca5250.pdf

שניהם class ab אבל ממה שהבנתי הוואטים שמוצהרים בתמונה למגבר הקראנץ זה וואטים רגילים ולא rms ה rms זה חצי הנתון שרשום 

שניהם class ab אבל ממה שהבנתי הוואטים שמוצהרים בתמונה למגבר הקראנץ זה וואטים רגילים ולא rms ה rms זה חצי הנתון שרשום 

Screenshot_2020-05-03-20-42-39-685_com.google.android.apps.docs.jpg

פורסם (נערך)

על הנייר, קראנץ' יותר חזק.

גם אם ההצהרות הן כפליים, והוא מוציא רק 87.5 ואט לערוץ (חצי מהמוצהר),

הוא יותר חזק מההרמן.

אני הייתי מנסה לחבר אותו לקדמיים, ונוסע כמה ימים, 

ואז מחליף להרמן.

לפי הנתונים היבשים,

אני מעריך שהקראנץ מגבר חזק יותר וייתן תוצאה טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

ומה עם איכות השמע ברור שהקרדון מוציא סאונד נקי ומדויק יותר לפי דעתי עוד לא עשיתי השוואה ביניהם אבל סתם מהצצה בפנים הרכיבים בקרדון הרבה יותר איכותיים מהקראנץ הבעיה במגברים כמו קראנץ שמה שמצהירים יוצא חרטא ברטא בבדיקות כרגע הקראנץ מותקן ברכב אני חושב לפרק אותו ולעשות תבדיקות בבית כך תהיה לי אינדיקציה יותר טובה 

פורסם

הבעיה עם הקראנץ' היא לא ההספק שלו אלא שאר הנתונים - בהנחה שהוא לא ממש יעמוד בהצהרות שלו אלא אם כן יש איזה סרטון על המוצר הזה אצל סטיב מיד או וויליסטון אודיו שמראים אחרת - 

נתוני הSNR והTHD שלו הם אלו שצריכים להיות סיבה לדאגה - אני מתאר לעצמי שוופרים ומידבאסים הוא עוד יעשה עבודה טובה - מידריינג'ים, טוויטרים - לא יודע עד כמה הוא יהיה שקט וכמה תצטרך לסגור את הגיין בכדי לקבל ממנו כלשהיא תוצאה שתהיה עדיפה על ההרמן החלש יותר "כביכול" - וזה מה שנקרא מבחן התוצאה, החיים האמיתיים. 

ואם הדאמפינג של הקראנץ' הזה גם לא מספק אז גם סאב וופרים אתה לא תהנה להגביר עליו. 

השאלה רק באמת עד כמה הוא רחוק מההצהרות שלו.

מוצר של הרמן - אני מצפה שלפחות יעמוד בהצהרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זהו זה מה שאני גם חושב לגבי הקראנץ ישנם כמה סרטונים. לגבי מגברי קראנץ ולא הדגם שאצלי אבל בכללי תוצאות לא טובות 

• תוכן חדש...