Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי ככל הנראה תקלה בממיר כנראה "מפורק" (אלפא 159) - מה מידת הדחיפות בתיקון - האם מסוכן (למכלולי הרכב) לסוע כך (מתכוון לתקן אבל עד ש..) ? תודה

פורסם

שאלה חשובה שאלו כאן.

אם מדובר במנוע 2.2 קיימים 2 ממירים בסעפת הפליטה.

אוכל להגיד לך שהממירים האלו אמינים מאוד ולא הייתי ממהר להחליף בממירים חליפיים מבלי לבצע אבחון מדוייק.

אם אכן יתברר שהממירים מפורקים אז כדאי מאוד לטפל בזה במהרה כי החשש הוא שחלקיקי ממיר יכנסו לתוך הצילינדרים ויגרמו לנזק בילתי הפיך למנוע.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

התיאור שלי היה פשטני מדי- לא הופיע שום קוד תקלה אופייני ואין תופעות של השתנקות או משהו דומה. במשך כמה ימים הופיע רעש באיזור שמאחורי המנוע, היכן שמתחילה מערכת הפליטה או בהמשך לה - מן צליל מתכתי שליווה את ההתנעה אך נעלם אחרי דקה בערך - חשדתי בממירים - הלכתי לשני ''אגזוזנים'' שלא ממש היו משוכנעים שמדובר בממירים (לא פירקו) - הלכתי גם לאחד ממוסכי אלפא  שאמר ''אולי'' ..מאז, הרעש נעלם. הרכב עבר טסט כשלושה חודשים לפני האירוע הזה ולא היה issue עם זיהום אוויר. הממירים הוחלפו לפני כשנתיים (ע"י הבעלים הקודם - לפחות זה מה שכתבו בחשבונית...) והרכב נוסע מעט.

יש לי מצלמת אנדוסקופ - ראיתי שיש שני חיבורי למ(ב)דות (?) באיזור (משני הצדדים) - כדאי לפתוח ולהכניס מצלמה? או לעזוב עד שהנושא יתעורר שוב?

עריכה אחרונה על ידי Yoda
פורסם
לפני 1 שעה, ba323f כתב:

אם אתה שומע רשרוש מתכתי בסלד מסויים רוב הסיכויים שהרעש מגיע מהאגזוז הגמיש היכן שהרשת.

אני לא שומע כלום היום. הרעש הופיע לתקופה קצרה, נמשך חצי דקה או דקה לאחר ההתנעה וזהו...

• תוכן חדש...