Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אתמול במסגרת טיפול 80,000 הוחלפו לפי הוראות היצרן 4 פלאגים (אירידיום). בנסיעה הביתה, הרכב מקרטע -- לא חזק, אבל מכות קטנות כאלה כל הזמן, ובעיקר אבל לא רק בטורים נמוכים (עד 2000).

לפני הטיפול הרכב נסע חלק לגמרי.

רעיונות למה זה?

כמובן שהוחלפו גם שמן מנוע, פילטר, פילטר אוויר (הכל מקורי). הוחלפו גם רפידות בלם אחורי.

ועוד דבר מוזר -- מד הטמפרטורה החיצונית הראה הערב  32 מעלות כשלהערכתי היו בחוץ 15, ואז אט אט ירד אבל עדיין נשאר גבוה. לפני כן המד היה מאוד מדויק.

רנו קולאוס 2009, מנוע 2.5 אטמוספרי, גיר רציף, מטופלת לפי הספר.

כל הארה תתקבל בברכה.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

קרה לי בדיוק גם. הפכתי עולמות בסוף זה היה פלאגים שלא התאימו במדוייק לרכב שלי. ברגע שהחלפתי סודר.

פג׳ו 207

עריכה אחרונה על ידי Perituvbul
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה מאור ופרי, אני אחזור אליו. באסה, עם הקורונה הדבר האחרון שאני צריך זה עוד חצי יום להסתובב שם. ולך תריב איתו כשיגיד שזה "בליינד" משהו אחר ברכב (פעם אחת שאני לא הולך למוסך הקבוע אלא לאחד קרוב יותר, כי רבאק כולה טיפול).

מישהו יש לינק דרכו אני בודק איזה פלגים נכונים לרכב הזה? רנו קולאוס 2009. תודה!

אעדכן

פורסם

טעויות יכולות לקרות ויכול להיות גם שחנות החלפים עצמה לא שלחה פלאגים מתאימים וזה מה שהמוסך הרכיב. בכל מיקרה תחזור אליו אני מאמין שייתן לך דווקא כן את השירות המתאים וכן ייבדוק מה קורה שם עם הפלאגים. רק כולי תקווה שהבעיה נעוצה שם ולא במשהו שקרה "על הדרך" לשם.

פורסם

היה לי מצב שפלאג חדש היה דפוק,יכול להיות שהפלאגים לא מתאימים בדיוק לרכב שלך,וגם שהמרווח של האלקטרודה לא כוונו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לעדכן, אכן פלאג פגום שהוחלף למחרת היום. תודה רבה למייעצים וחזל"ש.

• תוכן חדש...