Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגאטיי שירון עם מספר צהוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהנחה ומישהו יעשה תאונה עם הבוגאטי, ויצא אשם.

מה לעזעזל אמור לעשות הבן אדם? הביטוח שלו מספיק לכסות רק עשירית משווי רכב זה.

לבעל הרכב לא משתלם לבטח את הרכב הזה ברמת הפרמיה, שתהיה מטורפת מלכתחילה בגלל חברת הביטוח.

בד"כ רכבים בשווי כזה לא באמת מבוטחים, מבחינה כלכלית ההוצאה על הפרמיה השנתית תהיה לא כדאית לעומת שווי הרכב

Confidence In Motion

פורסם

הכוונה לא לבעל הבוגאטי (שלא בדיוק צריך לדאוג גם אם הרכב ילך טוטאל בלי ביטוח...) אלא למי שיפגע בו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
^

למשכן את הכליה שלו, כמובן.

כזה

כפרארי.JPG

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בהנחה ומישהו יעשה תאונה עם הבוגאטי, ויצא אשם.

מה לעזעזל אמור לעשות הבן אדם? הביטוח שלו מספיק לכסות רק עשירית משווי רכב זה.

כנראה שאין ביטוח מקיף לרכב כזה.

יעשה תאונה-בעיה שלו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לביטוח מקיף גם יש תקרה.

תקרא את הפוליסה שלך,לא מופיע בכיסוי המקיף UNLIMITED.

יקבל את התקרה והשאר יתברר בבית משפט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מזל טוב לעודד שריקי.

ובאופן אישי, אני נגעל מהתופעה שכל העובדים בשרשרת היבוא/מכס עושים בוק לכל רכב נדיר שמגיע לארץ, ורצים להעלות את התמונות לכל פלטפורמה קיימת במדיה החברתית.

בן אדם רכש רכב ממיטב כספו, אם הוא ירצה, הוא יזמין את אותו עובד לסיבוב, יתן לו להתרשם מהרכב, ולצלם אותו כאוות נפשו.

• אהבתי 1
פורסם
הכוונה לא לבעל הבוגאטי (שלא בדיוק צריך לדאוג גם אם הרכב ילך טוטאל בלי ביטוח...) אלא למי שיפגע בו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

השופט יפסוק אשם תורם לבעל הרכב היקר.... או שהשופט יפסוק שהתקרה של חברה ביטוח (צד ג') ,

לא תקפה כי האזרח שעשה ביטוח לא התעמק בפרטים (לדעתי רק אנחנו חופרים פה לגבי התקרה),

והיה בטוח שיש לו כיסוי צד ג' ולכן לא הגיוני שהכיסוי תקף על חצי מיליון בלבד והאזרח צריך להביא 26.5 מיליון מהבית.

שימו לב שזה יתפוס רק למי שעשה ביטוח על הפוליסה הסטנדרטית...

מי שהתעקש להגדיל את הסכום מחצי מיליון למיליון (ב 100 ש"ח תוספות )

עלול להיות במצב גרוע יותר מאשר מי שעשה סטנדרט בלי להוסיף .

פורסם
מזל טוב לעודד שריקי.

ובאופן אישי, אני נגעל מהתופעה שכל העובדים בשרשרת היבוא/מכס עושים בוק לכל רכב נדיר שמגיע לארץ, ורצים להעלות את התמונות לכל פלטפורמה קיימת במדיה החברתית.

בן אדם רכש רכב ממיטב כספו, אם הוא ירצה, הוא יזמין את אותו עובד לסיבוב, יתן לו להתרשם מהרכב, ולצלם אותו כאוות נפשו.

אפשר להגיד שבזכות הרכישה שלו, עוד למעלה מ-10 מיליון שקלים הגיעו לרשות המסים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עכשיו אומרים שזו לא הבוגאטי של שריקי אלא אחת שעשתה פה תחנת מעבר והיא בדרכה לטורקיה.

עודד שריקי גם הזמין אחת, דגם יוקרתי יותר שיקח לה עוד כמה חודשים להגיע ומכאן כנראה נבע הבלבול.

פורסם
סתם שמועות. הוא אמר בראיון למקו שזו בוגאטי שירון כשרה למהדרין. הבנאדם עושה מחזור של כמעט חצי מיליארד בשנה, קטן עליו.

מאחל לשריקי המון הצלחה ולא נכנס לו לכיס,

אבל, הבחור לא עושה מחזור של חצי מיליארד בשנה . הוא לא מופיע בדירוגים של דן אנד ברדסטריט אבל אני מניח שכקבלן קטן יחסית וא עושה מחזור של 100-200, שזה אומר רווח לחברה לפני מס של כ-10-20 משח. כן, זה הרבה, אבל רחוק מאוד ממה שרשמת.

פורסם (נערך)
מזל טוב לעודד שריקי.

בטח. אולי גם אותך.

אני גם מת איך אנשים יודעים לספור כסף של אחרים. מחזור, רווח גולמי, EBIDTA, הוצאות מימון ודיווידנד לחלוקה.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם
יש לה מובלאיי?[emoji848]

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

כמובן שיהיה. בבקשה. התקנת מוביל איי לאוונטדור משופרת על ידי סדנת hamman כדי להעביר רישוי. זה גם רכב של איזה 10 מליון על הכביש.acc6b68ada7ef9212b1b2bc615f927e1.jpg
פורסם

^

כבר התחילו עם 301- ?

מוזר עדיין לא סיימו עם הסיומת 201-

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...