Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בקרוב צריך להחזיר את רכב הליסיניג.

יש לנו רכב משפחתי בבית, לכן לא חשוב בהכרח רכב גדול אבל אני לא פוסל.

מבחינת רכב קודם כל חשובה לי האמינות, תחזוקה זולה ותא מטען גדול.

נסועה סביב ה 15 אלף בשנה לכן צריכת דלק קצת פחות חשובה לי אבל יהיה נחמד אם יהיה חסכוני.

אני קצת לא סגור על איזה קטגוריה ולכן זקוק לעזרתכם.

בתקציב הזה נכנסת לי מאזדה 6 2009, על פניו הרכב נחשב אמין, לא חסכוני מידי, בגאז גדול, מרווח.

B4 ירדתי, התחזוקה יקרה יותר וגם שתיין יותר.

פוקוס 2012 גיר לא אמין ואני לא מעוניין בהרפתקאות.

אני לא פוסל בהכרח רכב צרפתי בגלל נושא האמינות, אבל אם זה צרפתי אז צריך דגם עם אמינות מוכחת.

אין בעיה עם ידני אם יש ערך מוסף, למרות שעדיף אוטומט אם האישה תצטרך לפעמים.

איזה דגמים מומלצים יש בתקציב הזה?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם (נערך)

הייתי במקומך יורד לקבוצה של משפחתיות קטנות ורוכש מיצובישי לנסר הדור החדש / אאוטבק 1.8 במצב הכי שמור שהתקציב מאפשר, או קיה פורטה.

גם סובארו אימפרזה b3 נסחרת במחירים נמוכים, אבל היא יותר צפופה וחלשה עם מנוע 1.5.

אם אתה לא פוסל רכבים צרפתיים וצריכת דלק לא פקטור, רנו פלואנס בנזין מנוע 2000 יופי של רכב, נוח, מרווח, בטיחותי ואמין ( יותר ניסאן מאשר רנו, לפי מנוע וגיר ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...