Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופרה אטקה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה "ג'יפון", זה נראה סבבה, זה מאיץ חזזזק.

זה ימכר בערימות. או לפחות כל מה שצ'מפיון יביאו.

גם לדעתי יש להם להיט ביד.

הרוב כותבים כאן שאין חלופה דומה במחיר קרוב של ג׳יפון עם כזו תאוצה. אבל האמת שאין ממש חלופה מבחינת תאוצה בקו ישר גם ביחס למכונית שאינה ג'יפון

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בס"ד

לפי דעתי, אני לא מאמין שימכרו יותר מעשרים חתיכות לשנה.

האסמקס שלולי הגיר העדין היא לפי דעתי ה-7 seater המושלם עם 240 כ"ס שבזמנו עלתה 216 אלף ש"ח , לא נמכרה במספרים גדולים בכלל, להוסיף עוד כמעט 40 אלף ש"ח על 5 מושבים בגלל 300 כ"ס?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

האס מקס זה מיניואן זריז עם שבעה מושבים ממותג לא פופולארי.

הוא זריז אבל בתאוצה בקו ישר הרבה פחות מהיר.

הקופרה הזו שוברת את הסקאלה מבחינת 0-100 בתחומה

גם אם האס מקס היה נמכר כעת אני לא חושב שיש מישהו שהיה מתלבט בין השניים.

פורסם

בס"ד

לא התכוונתי להשוות בניהם מבחינת מה יותר משתלם, הם לא באותו לבל, אלא מבחינת אותו קונה פוטנציאלי, האם הוא ישלם את האקסטרה כמה עשרות אלפי שקלים.

וסתם ככה לידיעה, 240 כ"ס 7.9 שניות ל-100 עם מהירות מרבית אמיתית של כמעט 240(ספידומטר) קמ"ש לרכב ששוקל 1.6 טון, לפי דעתי, זה יותר מזריז.

לדגם הנ"ל עם תיבה ידנית(באירופה בלבד), הוא יורד מתחת ל-7.5 שניות ל-100.

יש לי גם חבר עם סטייג 1 ו 270 כ"ס, הרכב הזה לא פראייר בכלל.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
חשבתי שזה ברוורס

חכמולוג. זה אומר שתכלס ביום יום הנתון קרוב יותר ל-5.5. גם כך לא ראיתי מישהו שהצליח לשחזר את נתון ה-4.9 ובכל מבחן הנתון עמד על 5.2 שניות.

פורסם

מצטרף למי שחושב שהיא תהיה סיפור הצלחה פה. אשכרה, זו הפעם הראושנה שאני ניכל לחושב עלייה, שתמחרו רכב נישה במחיר הגיוני יחסית. לפחות למחירי השוק, מבלי להכנס לחישוב של עלות מול תועלת או לעליות במדינות אחרות.

השטות הזו של המחסום בלשים סכום כסף הזה על סיאט, זה עניין מאד נקודתי וסופר ספציפי. לא רואה לה מתחרה ראוייה בשילוב של עלות מול מחיר. אם היה לי את הסכום הנ''ל להשקיע על רכב והייתי צריך רכב גדול יחסית לא הייתי שוקל אותה ולא בגלל שיש לה מתחרה ראוייה יותר, אלא מסיבות אחרות.

לא מתפלא אם היה תהיה נוחה. הימים של רכב מתנהג שחייב להתרסק בפניות בקרוב מאוד יהיה מאחורינו לגמרי לדעתי.

פורסם
חכמולוג. זה אומר שתכלס ביום יום הנתון קרוב יותר ל-5.5. גם כך לא ראיתי מישהו שהצליח לשחזר את נתון ה-4.9 ובכל מבחן הנתון עמד על 5.2 שניות.
פשוט לא הבנתי מה הבעיה בכך שהתאוצה המקסימלית של הרכב מתקבלת עם בקרת זינוק.

זה לא שעולה כסף להשתמש בה.

פורסם
בס"ד

לא התכוונתי להשוות בניהם מבחינת מה יותר משתלם, הם לא באותו לבל, אלא מבחינת אותו קונה פוטנציאלי, האם הוא ישלם את האקסטרה כמה עשרות אלפי שקלים.

וסתם ככה לידיעה, 240 כ"ס 7.9 שניות ל-100 עם מהירות מרבית אמיתית של כמעט 240(ספידומטר) קמ"ש לרכב ששוקל 1.6 טון, לפי דעתי, זה יותר מזריז.

לדגם הנ"ל עם תיבה ידנית(באירופה בלבד), הוא יורד מתחת ל-7.5 שניות ל-100.

יש לי גם חבר עם סטייג 1 ו 270 כ"ס, הרכב הזה לא פראייר בכלל.

זריז זו הגדרה סובייקטיבית

רק הדגשתי שיש בינם פער לא זניח, זה הכל.

א ח לא רואה כמעט אף קונה מתלבט בינם

פורסם

0-100 זה מקדם מכירות מצויין.

זה פיתיון מאוד אפקטיבי למבחן למי יש יותר גדול. ויש לזה קלינטורה.

אבל זה לא בהכרח מבטיח רכב מהנה יותר.

יכולת המשיכה של 4 גלגלים נותנת יתרון עצום במבחן הזה לעומת 2 במיוחד קדמיים. רכב זהה יכול לאבד שניה או יותר, כאשר משווים גרסה קדמית מול רביעיה.

השניה הזו נראית על הפרוספקט מעולה - אבל בחיים האמיתיים חוץ מיציאה מהמקום, לא פעם זוג מהנה יותר.

פורסם

שאלה נוספת לכל אלו שמסתכלים על נתון 0-100, כמה פעמים תעשו את זה בצורה האגרסיבית כדי להתקרב בגלל ל 5 שניות? כמה תעשו לאנצ קונטרול? הרי אחרי 10-20 פעמים הקלאץ יתחיל להחליק. הכי כיף זה מגלגול ושם כבר יש רק חסרון להנעה הכפולה בגלל המשקל שלה.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

איזה פנים מדכא, שחור בצורה מוגזמת. אולי יוציאו אותה משלב האמו במתיחת פנים ויוסיפו איזה שהוא צבע שהוא לא שחור

פורסם

לא מבין מה הביה שלכם עם האינטריור.

יצא לי לראות את האינטריור של האטקופרה במציאות והוא נראה ומרגיש ממש טוב. אישית אהבתי מאוד.

בנודע למי יקנה סיאט ברבע מיליון ש"ח, למה זה טוב וכו'...

סמכו על צ'מפיון (ועל קהל היעד) שהאטקופרה יימכר יפה. אני אופטימי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

250 אלף זה q3rs בת שנתיים שתרגיש ותראה הרבה יותר טוב מסיאט גם אחרי 5 שנים. שלא לדבר על יחידת מנוע הרבה יותר מיוחדת.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

נכון.

העניין הוא שזה תמיד נכון. לכל רכב חדש יש חלופה של רכב משומש בין שנתיים באותו המחיר ובאיכות עדיפה.

לפעמים החלופה היא של מותג מאותו קונצרן עם מפרט דומה. לפעמים רכב גדול יותר של אותו יצרן ולפעמים בכלל מכיוון אחר.

ההגיון הזה נכון ואכן יש מי שקונה כך. אבל יש מי שיעדיף את החדש.

למה לקנות גולף gti כשאפשר s3 משומשת?

למה לקנות סופרב ולא a4 משומשת?

למה לקנות 208 ולא 308 משומש?

למה לקנות קליאו ולא סיוויק משומשת...?

וכו וכו

• תוכן חדש...