Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופרה אטקה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי מחסום פסיכולוגי של להוציא 250 אלף על סיאט... 190 זה כבר יותר מתקבל על הדעת, אבל זה באמת רק אני

נו, אז מזל שאתה לא קונה סובארו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאוד מוזר לכתוב את זה, מאוד

אני קראתי "החל מ 250K"

250-190=60

בפעם האחרונה שבדקתי... ככה שצריך להוסיף עוד 20. אבל כשאין מתחרים, חוץ מזה, נשמע מחיר די הוגן.

הנה, אתה לא מוציא על סיאט. אתה מוציא על קופרה.

ולהגיד שזה לא קופרה אלא זה סיאט... אפשר להגיד ככה על הגולף... וזה לא יגמר שם.

למה מוזר להגיד שלא צריך להתפשר בחיים?

אם אתה לא מבין שצריך להתפשר בחיים או לחילופין אינך נדרש להתפשר על כלום בחיים אז או שתביא לי גם קצת ממה שעישנת או שהמצב שלך טוב, מאד.

לא רואה הבדל גדול בכלל בין המותג קופרה לסיאט בדגמי הקופרה, אילו הייתה זו סיאט אטקה קופרה אזי היית חושב שהמחיר הוא בשמיים?...

אותו דבר מבחינתי.

כמו שדוויד32 אמר, עוד 20, לא עוד 40, אבל ניחא.

ההשוואה הלא מדויקת לדעתי היא השוואה של מחירי מחירון מול מחירי סגירה. המחירון של הלאון היה (או עדיין, לא יודע) עד כמה שאני זוכר 230, ואם אתה קנית אותו ב-190, הרי זה רק הוגן להניח שאת האטקה יוציאו ב-210, או לחלופין שהיו אנשים שכן שילמו 230.

זה כמו דיונים על "מי ישלם 300k (מחירון) על ג'וליה (שם קוד) כשאפשר לקבל באותו מחיר במוו שעולה 8 זיליון שקל כי יש הנחה" :lol:

רגע, שכחתם את ה-17K על החבילה עם המושבים... :lol::lol::lol:

וברצינות,

אני לא יודע כמה יבואו לקראת במחירי הקופרה בישראל כמו שעושים בסיאט, אם המחיר הריאלי יותר לכיוון ה-220 אז זו אכן מתחרה ראויה על כיסם של הרבה ישראלים.

נו, אז מזל שאתה לא קונה סובארו :-)

:)

כן אני כנראה לא לקוח פוטנציאלי שלהם...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• אחראי פורום
פורסם

זה "ג'יפון", זה נראה סבבה, זה מאיץ חזזזק.

זה ימכר בערימות. או לפחות כל מה שצ'מפיון יביאו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בעוד 6-7 שנים נראה ערימות של אטקות מונמכות עם מערכות פליטה בלי רזונטורים. יש דברים שלא ישתנו לעולם.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מעניין איך היא בהשוואה ללאון.

את הנחיתות הפרקטית של הלאון ניתן היה לפתור אם היו מייבאים את גרסת הסטיישן.

מעניין אם יש לה עוד יתרון חוץ ממראה (למי שחושב שרכב פנאי נראה טוב יותר מהאצ'בק) ויכולת שטח...

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

יש אינסוף גרסאות לmqb, וכל הכבוד לוואג שהם מנסים לכסות כל נישה אפשרית. לא סתם הם מקום ראשון בעולם. אבל בחייאת שישקיעו קצת בתא נוסעים של סיאט.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

המחיר מצויין הבעיה היא שהתא נוסעים נראה רע מאוד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם (נערך)

מעניין אם יש לה עוד יתרון חוץ ממראה (למי שחושב שרכב פנאי נראה טוב יותר מהאצ'בק) ויכולת שטח...

עם צמיג בחתך 40, צריך להזהר אפילו מטיפוס מדרכה, שלא לדבר על בורות ביוב.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם (נערך)
עם צמיג בחתך 40, צריך להזהר אפילו מטיפוס מדרכה, שלא לדבר על בורות ביוב.

זאת בנוסף למתלים מוקשחים (לא זוכר אם יש מתלים אדפטיביים), יהווה פגמים שיפילו בפח אנשי משפחה שרוצים ג'יפון ספורטיבי ולא ייקחו בחשבון שהם ובני משפחתם ישלמו מחיר יקר בנוחות הנסיעה (כמו הבחור שפתח לפני כמה ימים שרשור על רכישת וולוו s60 rd והופתע לגלות קשיחות שמצריכה עצירה כמעט מוחלטת לפני פסי האטה). (או שהם ייקחו זאת בחשבון אבל יעדיפו את הצורך האישי שלהם וזה כבר עניין שלהם עם בני משפחתם :)).

וזאת הבעיה הגדולה של הג'יפון הזה (ולצורך הענין כל רכב ספורטיבי שמשמש משפחה, אלא אם כן יש לו מתלים אדפטיביים ש"מרככים" תרתי משמע את הבעיה).

בכל זאת יחסית לרכב ספורטיבי רגיל, למשל הלאון, האטקה מוסיפה מרחב פנימי גדול, תא מטען גדול וישיבה גבוהה יותר ולכן מתאימה יותר למשפחות.

עריכה: ראיתי שבאטקה קופרה יש מתלים אדפטיביים, מעניין איך מצב הנוחות של המתלים?

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

נסעתי (לא נהגתי) באטקופרה הזו.

באופן מאוד מוזר, במצב קופרה במתלים היא ממש נוחה. קשיחה, אבל לא יותר מדי ובהחלט לא מפצפצת עמודי שדרה. המצב הרך יותר (לא זוכר אם יש אחד או יותר) יתאים לכבישים ממש שבורים. מבחינתי לנסוע במצב קופרה כל היום.

Sent from my Motorola Dynatac 8000x using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...