Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שני שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה

1. אני מחזיק רכב יונדאי I25, אומרים עליו שזה רכב שצורך הרבה דלק

מיכל מלא זה 34 ליטר שמספיק לי לנסוע בערך כ450 קילומטר

קילומטר חלקי ליטר מיכל מביא לי את התוצאה של 1/13, כמדומני נחשב לתוצאה טובה.

האם ככה עושים את החישוב?

2.אני עובד באזור,מי שמכיר שם כל החניות זה כחול לבן בתשלום.

אם נכנסים קצת לתוך השכונות עצמם, שהם בתים פרטיים, בסוף אחד הסמטאות יש 'קוביית חנייה' שמספיקה ל5 רכבים.

אין שילוט שם, שפות המדרכה צבועות באפור, וזה לא צמוד לחניה של בית. האם זה חוקי לחנות שם בחינם?

פורסם

1 כן ככה מחשבים.

2תסתכל לפעמים בתחילת הרחוב יש שלט כזה שאומר חנייה עם תו לתושבי הרחוב או משהו ,אם אין אז אין שום סיבה שיהיה אסור...

פורסם
1 כן ככה מחשבים.

2תסתכל לפעמים בתחילת הרחוב יש שלט כזה שאומר חנייה עם תו לתושבי הרחוב או משהו ,אם אין אז אין שום סיבה שיהיה אסור...

באותו רחוב ספציפי ובאותה 'קובייה' אין שלט כזה

יש שלטים של תשלום ברחבות חנייה אחרות באזור, כולל מדרכה צבועה בכחול לבן

תודה

פורסם

אתה צריך לעשות חישוב שגם מתייחס לכמה נסעת בכביש בינעירוני וגם בעירוני שיש בו יותר פקקים בממוצע, ואפילו אני לא צוחק תבדוק בכמה תחנות דלק אני שמתי לב שיש השפעה על תדלוק במקומות שונים על כמה הרכב עושה יותר.

פורסם

אין דבר כזה בדיקה לפי תחנות דלק. הרי בכל תדלוק יש לך נסועה בתנאים שונים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

לגבי מדידת צריכת דלק אמיתית - השיטה שמקובל לחשוב אליה כנכונה ביותר היא כזאת:

1. מתדלק, אקדח קפץ, מחכה 30 שניות, מפעיל שוב, בד"כ יקפוץ די מהר. ככה אתה יודע שמילאת עד הסוף. זה מתקר למה שנכתב שיש שוני בין תחנות דלק. ככה מבטלים אותו.

2. מאפס מחשב דרך. נוסע לפחות חצי מיכל כדי לייצג שגרה.

3. מתדלק שוב פעם לפי ההוראות ב- 1.

4. מחלק ק"מ ממחשב הדרך בכמה תדלקת בפעם השניה.

לגבי I-25 אכן באופן מפתיע (כי זה רכב קטן) יש לו צריכת דלק לא מרשימה (יחסית לקטגוריית הרכב). בזמנו השכרתי לשבוע, ברשת היה כתוב 1 ל- 12 והגעתי כנ"ל לזה (אומנם בנהיגה לא חסכונית). בגדול 1 ל- 13 היום זו צריכה ממוצעת אבל בשום אופן לא מרשימה. הרכבים הגדולים הם בין 8-10 וההיברידיים בין 16 ל- 20 (מעשית כן, יצא לי על היברידי לרדת מירושלים לת"א בשישי בצהריים בנהיגה רגועה מאוד לא אופיינית ולרשום בקיבוץ גלויות 1 ל- 29 (לפי מחשב).

עריכה אחרונה על ידי רוכב_נוהג
  • תוכן חדש...