Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי פיאט 500 פופ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואלת בשביל אבא שלי - הוא ראה פה http://mca.fiat.co.il/fiat500-nov19/?utm_campaign=500_nov19 שיש מבצע על פיאט 500 פופ חדשות ורציתי לברר קצת בשבילו - זה רכב טוב? כדאי לקנות? מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות של הרכב הזה אולי? ואיך הצריכת דלק שלו?

ומישהו אולי יודע כמה הלוואה הוא יכול לקבל בשביל לקנות את הרכב? ממה שאני רואה בפרסום הזה https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/products?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_motsarimvesirutim/sitearea_halvaotshrai/mimunlerechev/carhalvaa אפשר לקבל מימון לרכב חדש שהוא עד 90% מהשווי שלו, שזה משהו שאנחנו לא ממש מבינים - איך מחשבים את השווי של הרכב? לפי המחירון או לפי המבצע? ומה עם תוספות לרכב, הן גם נכנסות לחישוב הזה? ושאלה אחרת זה לגבי השעבוד של הרכב והפוליסת ביטוח - הם משעבדים את כל הפוליסה או רק את מה שלא בחובה? ומה זה בעצם אומר מבחינתנו במקרה של תאונה או טוטאל לוס?

פורסם

מדבור על מנוע 1.2 אשר מציג ביצועים סבירים בכביש מישורי אך בעליות אינו חזק.

הגיר הרובוטי הינו חד מצמדי כלומר לא חלק בעיר כמו אוטומט רגיל,צריך לבצע. נסיעת מבחן על מנת להרגיש אותו.

היתרון הגדול של הרכב זה עיצוב מעניין גם כיום, צריכת דלק בבין עירוני כ 1/18 ויותר תלוי באופי נהיגה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעניין המימון, זה 90% מהעלות בפועל.

פוליסת הביטוח עם סעיף שעבוד לבנק אומרת שבמקרה של טוטאל לוס, הביטוח מעביר את הכסף לחשבון הבנק של הלקוח, יתרת ההלוואה על הרכב נפרעת וללקוח נשאר העודף, אם נשאר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

יש לי את הגרסה הידנית כבר מעל 4 שנים, מבחינת צריכת דלק, זה תלוי כמובן באופי הנהיגה ובאופי הנסיעות, צריכת דלק משולבת של 1:15 היא ברת השגה ללא בעיה (ברמה של 50/50 עירוני ובינעירוני).

צריכת הדלק בגרסה הרובוטית מאוד דומה ולכן הנתונים רלוונטיים.

מבחינת יתרונות: מראה, צריכת דלק, סחיבה לא רעה יחסית לנתונים של המנוע, יותר כיפי לנהיגה ממכוניות כמו פיקנטו או i10, טיפולים די זולים, אני באופן אישי מרוצה מהאמינות.

מבחינת חסרונות: היעדר בטיחות אקטיבית, גיר רובוטי חד מצמדי שלא כל אחד אוהב. כמו שיוליאן ציין, רצוי לעשות נסיעת מבחן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...