Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כניראה שחגגו עליך יופי טופי. אין סיכוי ועוד פעמיים שיחליפו רפידות ועוד פעם אחת צלחות בקילומטר שכזה..אלא אם אתה כל היום נוסע בירידות מקריית שמונה עד אילת ומטגן את הברקסים ואז גם חובה להחליף נוזל בלמים בכל פעם שאותו אתה מרתיח. אני בטוח שגם לא ראית מה מצב הרפידות והצלחות שהוחלפו..תקן אותי אם אני טועה באחד מפרטי התרחיש..?

בטח שראיתי, דרשתי לראות וראיתי.

האמת שעל להחליף את הצלחות אני התעקשתי למרות שהמוסך אמר שאפשר למשוך עוד קצת, העדפתי להחליף כי כבר הייתי שם ורציתי לגמור עם זה.

לגבי הרפידות, הקדמיות נגמרות אצלי די מהר, כמו שאני אוהב ללחוץ על הגז (ובעקבות זה ממלא שמן לפחות פעמיים בשנה), כך גם הלחיצות על הברקס.

פורסם

זה תלוי בסגנון הנהיגה שלך. אצלי גם, תוך קצת פחות מ 30000 ק"מ הרפידות נשחקו ודרשו החלפה. אתה יכול לרכוש מחנויות חלקי חילוף בלמים איכותיים וללכת למוסך כללי שירכיב לך, אתה תחסוך לא מעט. מציע לך לפנות ליונדאי שופ/משה חלפים/אבי חלקי חילוף/אוטופויינט/אוטוסטור.... ולקבל הצעת מחיר ואפילו להזמין רפידות איכותיות.

בלאי של צלחות - לדעתי כל 60K להחליף צלחות זה הגיוני אבל לא כל 30K...

פורסם

שוב, בעניין של הצלחות, המוסך אמר לי לא לגעת ושיש עוד קצתב בשר, אבל אמרתי יאללה נחליף, אני מאמין שההחלפה הבאה תהיה עוד מספר לא מבוטל של שנים. זה לא אותו בלאי שהרפידות עוברות.

פורסם

אז אם אתה מדביק דוושה כל היום לא פלא שתחליף רפידות בקצב מהיר.

לא שזה אמור לעשות יותר מדי בסה"כ מדובר במנוע 1.2

חבל על הדלק שלך ועל הרפידות והצלחות, הרכב הזה זולל דלק כמו משאית.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא מאלה שמדביקים דוושה כל הזמן לרצפה, ואפילו בירידות בחזור מירושלים משתמש בבעיקר בבלימת מנוע,אני פשוט אוהב ללחוץ על הגז, וכל האצה גוררת עם צורך לבלום ולשרוף את הבלמים.

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

ברכב בן 13, עם 60 כ"ס ונזיללת שמן הוספתי 3/4 ק"ג שמן על פני 10K ק"מ.

ואצלי הרכב נמצא ב5000 סל"ד במשך 9 ק"מ כל יום בעליה קשה.

ואתה באוטו חדש ממלא יותר?

אותו כנ"ל ירידות, אני נוסע מהר בכבישים טכניים כמעט כל יום, הרפידות נראות כאילו יגמרו אחרי משהו כמו 20-25 אלף.

המוסך של מחרטט אותך, או שאתה מחרטט את עצמך עם ההחלפות המוגזמות.

ולגבי המנוע - לא סביר בעליל.

ואם אתה מגיע למצב שאתה קורע את האוטו כלכך, אתה צריך אוטו חזק יותר שלא יקרע תחת העומס שלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...