Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שכור עם מערכת TPMS מבוטלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל אין לי שום כוונה לכתוב מאיזה חברת ההשכרה הרכב הושכר.

גם לא בפרטי.

הרכב הושכר בארץ.

כפי שניתן לראות, על נורת לחץ אוויר הדביקו איזולירבנד שחור כנראה כדי להסתיר נורה דולקת.

מעלה את הפוסט לטובת העלת המודעות.

בקניית/קבלת רכב תוודאו שאין על לוח השעונים דברים כאלה.

התמונה השניה היא תמונה מהאינטרנט להמחשה.

Screenshot_20191122-151205(1).jpgScreenshot_20191122-152125(1).jpg

פורסם

המערכת לא מבוטלת, פשוט מחביאים אותה.

ממש מטופש - נוצר מתוך בורות וכנראה עצלות של למלא אוויר בגלגלים לפני כל מסירה של הרכב, בחו״ל כמעט תמיד הtpms קופץ ומציק באמצע ההשכרה וכמעט תמיד אני פשוט מוודא אוויר בצמיגים ומשתיק אותו לפני שאני מחזיר את הרכב לחברת השכרה(לא ממלא אוויר בפועל לוחץ על הכפתור איפוס).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי זה נעשה במוסך, אני לא חושב שמי שמכין את הרכב למסירה יודע לפרק לוח שעונים. המדבקה בפנים מאחורי כיסוי הפלסטיק השקוף.

אני דווקא מהמר על חיישן לחץ אוויר תקול.

פורסם
לדעתי זה נעשה במוסך, אני לא חושב שמי שמכין את הרכב למסירה יודע לפרק לוח שעונים. המדבקה בפנים מאחורי כיסוי הפלסטיק השקוף.

אני דווקא מהמר על חיישן לחץ אוויר תקול.

לא יותר פשוט להחליף חיישן מאשר לפרק את לוח השעונים?

https://www.stevejenkins.com/blog/2014/11/tpms-warning-light-replace-your-tpms-sensors-for-cheap

פורסם

לא יודע. יש כמה אפשריות.

או חיישן לחץ אוויר לא תקין, או הרכיבו גלגל מרכב אחר ללא חיישן או שהדביקו את זה כדי שהלקוחות שלא מכירים את הנורה לא ישעגו את המוקד עם שאלות.

פורסם

האם בדקת אם חסר אויר?

בלוחות השעונים המודרנים, פחות חלק להוציא נורה. זה לא כמו לפני שני עשורים שהוצאת שני ברגים ואז כל הנורות t5 היו גלויות מו העניים. היום יש רכבים שהכל מולחם כיחידה אחת.

פורסם

במידה והנורה דולקת, או יש תקלה קבועה - הרכב לא כשיר לתנועה בישראל.

מערכת בקרת לחץ האוויר TPMS - נחשבת כמערכת בטיחות ורשומה ברישיון הרכב.

הרכב מקבל דרוג בטיחות לפי מערכות הבטיחות - וכאשר משביתים מערכת בטיחות, הרי שהרכב לא עומד בתקן הבטיחות

יש להודיע לחברת ההשכרה, ואפשר ויתקנו או יחליפו לרכב, עם מערכת תקינה

לדעתי - חברת ההשכרה יחליפו את הרכב, ואת הרכב עם המערכת התקולה.. יתנו לשוכרים אחרים - שאולי לא ישימו לב.

בגדול צריך להודיע גם למשרד התחבורה, כי נראה שזה מהלך אשר בוצע במודע..ע"י חברת ההשכרה.

לפתוח את את לוח השעונים ולהדביק את המדבקה, זו עבודה מתוכננת מראש.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, האוטו הוחזר מזמן.

אני יודע מה אפשר היה לעשות (לבקש רכב אחר, לדווח וכו') אבל אין זמן וכוח להתעסק בזה.

אין לדעת האם המדבקה תוסר כשהרכב יעמוד למכירה לשוק הפרטי ולכן כמו שכתבתי בהודעת הפתיחה, מעלה את הפוסט לטובת מודעות.

פורסם

נשאלת השאלה האם הרכב יכול לעבור טסט ככה. על פניו נראה שדבר כזה אמור להכשיל את הרכב, השאלה אם זה משהו שהבוחנים שמים לב אליו.

• אחראי פורום
פורסם

יעבור טסט. הבוחנים מעיפים מבט כדי לבדוק קמ"ז ונורות תקלה דולקות, את הפתרון הזה הם לא יקלטו מאיפה שהם עומדים והלאה לעמדה הבאה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה קונה רכב ממגרש ליסינג/ השכרה, סביר שאם אתה לא מבין בזה כלום תיקח אותו למכון בדיקה. אם מכון בדיקה לא ישים לב לכזה דבר, אפשר להחליף אותו בקופסה עם חריץ להכנסת כסף ומסך שכתוב בו "לבדיקת אינטליגנציה, הכנס 500 ש"ח".

לדעתי הם מורידים את זה בהכנה למכירה, כי זה תוספת אבזור. אנשים רוצים לקנות רכב עם כמה שיותר אבזור.

ברכב שכור מסתירים את זה כי אנשים לא טורחים לברר מה משמעות הנורה ולא רוצים לנסוע עם נורת תקלה דולקת ושיאשימו אותם בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המערכת מחייבת סנסור על הגאנט / ונטיל?

אם זה המצב, לדעתי בחברות השכרה לא מקפידים להחזיר את אותו גלגל תמיד לאותו רכב בטיפול אז לא בא להם להתעסק עם שאלות של לקוח.

• תוכן חדש...