Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת קארט במסלול רטוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה ?

היום התנסיתי. אני חייב לציין, שקשה, אבל באמת קשה לשמור על האחיזה כשהמסלול רטוב. מחליקים בטירוף. המון תת-היגוי בלחיצה על הבלמים. נחמד כשעושים ספינים במקום עם ההנעה האחורית.

בקיצור, היה הכיף והכי חשוב, למדתי כמה דברים.

סליחה על הצילומים הגרועים. הצלמת לא כל-כך מקצועית :-) .

שמוליק

P1010005.JPG

P1010018.JPG

P1010014.JPG

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לקארט צמיגי סליקס. הם מיועדים למשטח יבש בלבד.

ידוע. אבל בכל זאת, נתנו לי להשתולל שם קצת.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
איפה זה?

בקארטינג לב המפרץ.

שמוליק

פורסם
לקארט צמיגי סליקס. הם מיועדים למשטח יבש בלבד.

קיימים גם צמיגי גשם (מחורצים) לקארטים, אך בוודאי לא מותקנים בהשכרות בארץ.

נהגתי קארט על מסלולים רטובים (עם סליקס)- חוויה האדירה.

פורסם

אם תגיע למסלול קארטינג מקורה, ביום קר יחסית, ותתפוס את המקצה הראשון בבוקר, תיתקל בתופעה דומה אבל קצת יותר נשלטת. גם מסלול הבטון וגם הצמיגים של הקארט קרים, ובסיבובים הראשונים האחיזה נמוכה באופן משמעותי. זה כיף, "זורקים תחת" חופשי, אבל זה כמובן עולה בשניות יקרות בזמני ההקפה.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
בקארטינג לב המפרץ.

שמוליק

תיקון - קארטינג חוצות המפרץ(או צומת וולקן בקיצור)..לב המפרץ זה קצת אחרי לכיוון חיפה

פורסם
תיקון - קארטינג חוצות המפרץ(או צומת וולקן בקיצור)..לב המפרץ זה קצת אחרי לכיוון חיפה

צודק. התבלבלתי. רואים שאני לא מהאיזור.

שמוליק

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני השתתפתי במירוץ בגשם סוחף, בחורף! בלילה! זה היה כשהמגרש בראשל"צ היה עדיין קיים, TOPKART.

מירוץ מלא, כולל דרוג. כיף מטריף, אבל לעולם לא אחזור על כך! לבשנו 2 סרבלים והמים הגיעו לעצמות. המפעיל התקין צמיגי גשם והם היו לכפרות. המפעיל התקין מגן למנוע והמנועים כבו עקב הצפת מים בפלאג. הקארטים רקדו על המשטח כמו באלרינות. היה מטריף לאללה, זה היה לילה מטורף...

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...