Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני רוצה לשמוע בבקשה על רנו קליאו 1.2 שנים 2014 2015 שהבנתי הם אותו דבר עד 2018 2019 צריכת דלק תקלות שכיחות יתרונות ובעיקר חסרונות ברכב בעקרון אני בהתלבטות בינה לבין האיביזה 2016 ושוקל תרנו בגלל הבדלי המחיר ביניהם תודה מראש

פורסם

יתרונות: מעוצב, מאובזר, זריז וכיפי לנהיגה, חסכוני יחסית בנסיעה רגועה.

חסרונות: די צפוף מאחור, נסיעה קצת נוקשה, והחיסרון העיקרי בגרסה האוטומטית: מוח גיר ומצמדים שיכולים להתקלקל משלב מסויים. הקטע הוא שזה נכון גם לאיביזה במידה ומדובר בגרסה הדו מצמדית האוטומטית.

אם ידני זה לא בעיה בשבילך אז בשני הרכבים האלו הגרסה הידנית אמינה יותר, מצד שני תצטרך להתפשר בכוח עם הקליאו ובאבזור עם האיביזה הידנית שפשוטה יותר מהגרסה האוטומטית.

פורסם

הסיאט בעיר מרגישה נוחה יותר עם פעולת גיר נעימה יותר.

לשניהם הגיר נקודת החולשה.

בבין עירוני הקליאו עושה כ 1/17 בערך.

טיפול קטן בקליאו עולה באזור ה 500-550, טיפול גדול 2700 ביבואן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסיאט בעיר מרגישה נוחה יותר עם פעולת גיר נעימה יותר.

לשניהם הגיר נקודת החולשה.

בבין עירוני הקליאו עושה כ 1/17 בערך.

טיפול קטן בקליאו עולה באזור ה 500-550, טיפול גדול 2700 ביבואן.

איפה לקחו לך 500 ש"ח על טיפול קטן אצל היבואן?

לפחות אצלי מוסך יבואן שהיה בין הזולים ביותר בסקר הקטן שעשיתי גבה ממני 740 ש"ח על טיפול קטן.

פורסם

טעות שלי, זה המחיר ל 107, טיפול קטן אזור 750.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...