Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד תקלה P0300 סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי רכב דייהטסו סיריון 2007.

בוצע טיפול רגיל לפני טסט בו הוחלפו בין היתר ארבעה פלאגים מקוריים K20-U11.

לאחר הטיפול נדלקה נורה צהובה של המנוע. לפעמים מהבהבת לפעמים קבועה.

יש לי נסיעה לירושלים ביום א'.

אני לא מרגיש שהאוטו מקרטע או משהו.

המוסכניק לא הצליח לסדר את העניין וטען שאולי פלאגים מזויפים(האיש בחנות שקניתי ממנו טוען שלא) אך בכל מקרה אמר שאין חשש לנסוע ככה.

מה אני אמור לעשות עם העניין?

תודה

פורסם

האם שהנורה דולקת הרכב מתחיל לרעוד ולאבד סלד? הייתי מוציא את הפלאגים ששמת ובודק מה מצבם ועובר על החיווט של הסלילים לראות שהכל מהודק כמו שצריך.

פורסם

לא... האוטו מרגיש לי רגיל.

המוסכניק הוציא פלאג אחד ובדק.

חיווט סלילים לא נראה לי שבוצע.

השאלה אם זה מסוכן?

פורסם

הרכב לא ייתפוצץ ואתה לא תיעצר בצד הדרך. בדרך כלל שיש תקלה של החטאת ניצוץ כמו במיקרה הזה אז מיתלווה לתקלה בסריקה גם תקלה נוספת שמראה באיזה צילינדר יש את ההחטאה. יכול להיות שיהיה כדאי להמתין ולחכות ולסרוק שוב ולנסות כן להוציא מידי פעם בסריקה איזה צילינדר הוא הבעייתי. מה גם שאין תופעות נילוות אז חבל להתחיל להחליף סתם חלקים. אלא אם מישהו יתחייב לך שהסליל בצילינדר ספציפי הוא הבעיה ויחליף אותו והנורה לא תידלוק יותר על תקלה זו.

פורסם

פותח השירשור טוען שהוחלפו מצתים למקוריים. בכל מיקרה הקודי תקלה שכל 4 הצילינדרים עם בעיית הצתה קצת לא הגיוני ובתור התחלה הייתי מבצע איםוס לקודים ורואה אם כולם חוזרים. יכול להיות שבמהלך האיבחון המנוע עבד והמכונאי ביצע ניתוקים לסלילים שהכניסו קודי תקלה לא רלוונטים לתקלה האמיתית. תאפס קודים ותראה מה מהם חוזר וניתקדם.

• תוכן חדש...