Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^

בסדר, אבל אלו חלקים שהותקנו במפעל והוסרו על מנת שינוע או "שימור" (למשל השטיחים). לא התקנות מכלולים כפי שנטען בשרשור.

לא אני כתבתי שמתקינים מכלולים ועוד חלקים כאילו מדובר על פס ייצור אלא הגבתי בגיחוך קל על מי שכתב זאת. כתבתי חלקים מסויימים וגם הבהרתי בהודעה הקודמת שלי.

איזה כייף לי :)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני לא באמת יכול להחשיב את החלקים האלה כ"הרכבה בארץ". - אתה יכול להחשיב מה שבא לך כהתקנה בארץ או לא. עם עבודות בשטח אין לך מה להתווכח אלא לכתוב רק פרשנות שנוחה ומתאימה לך באשכול.

ראיתי זאת במו עיני.

השטיחים הגיעו עם חפיסה של ברגי פלסטיק או אומים שיש צורך להבריג אותם לריצפה בעזרת מברג לפני התקנת השטיחים.

ממה שנטען פה בשרשור היה נשמע שהיצרן שולח את הפגושים, הפנסים, הגלגלים והדלתות בתוך התא הנוסעים במקום שיהיו מורכבים על הרכב.

בקיצור, כרגיל, סתם דיבורים.

שים לב שלא אני כתבתי זאת אלא ציינתי בדיוק על איזה חלקים מדובר. אם היית עוקב וקורא את האשכול מתחילתו שוב פעם היית מבין שגם אני צחקתי על הנושא. אם קשה להבין את רצף התגובות ומשמעותן אני אחזור על מה שכתבתי שוב פעם אבל במילים פשוטות יותר.

ראה תגובה מספר 15.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?677372-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%96%D7%9C%D7%96%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%98-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&p=5891537&viewfull=1#post5891537

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
לא אני כתבתי שמתקינים מכלולים ועוד חלקים כאילו מדובר על פס ייצור אלא הגבתי בגיחוך קל על מי שכתב זאת. כתבתי חלקים מסויימים וגם הבהרתי בהודעה הקודמת שלי.

סליחה, אבל כתבת את זה:

רוב החלקים אשר מתקינים

בבונדד נשלחים מהייצרן כאשר הם ארוזים

בתא המטען של הרכב ובאחריות הייבואן להתקינם.

אני לא יודע אם כתבת את הנ"ל גם כן בגיחוך, אבל זה לא נכון - רוב החלקים שמתקינים בבונדד הם לא מהיצרן אלא בדיוק ההתקנות הישראליות שמדברים עליהן מספיק בפורום, כגון מובילאיי, איתוראן, מולטימדיות, קודניות וכן הלאה. ואת זה אני ראיתי במה עיני.

ובנוסף, לא נראה לי שמישהו כאן מחשיב אנטנה או שטיחים כ"חלקים", גם אם צריך לבצע הרכבה שלהם. כולנו יודעים במה מדובר כשאומרים "התקנות".

פורסם

ובנוסף, לא נראה לי שמישהו כאן מחשיב אנטנה או שטיחים כ"חלקים", גם אם צריך לבצע הרכבה שלהם. כולנו יודעים במה מדובר כשאומרים "התקנות".

אצל הייצרן VW החלקים שציינתי נמצאים תחת הקטגוריה accessories בתוכנה ETKA. אז אפשר לקרוא להם איבזור ואם מישהו קורא לאנטנה חלק זו לא טעות מכיוון שבסופו של דבר יש מק"ט ברשימת החלקים או ב-PARTS LIST מסויים.

גם שטיחים נמצאים תחת הקטגוריה accessories אבל מכיוון שהשטיחים מגיעים עם סט חלקים שיש להתקין/להרכיב לפני מסירת הרכב ללקוח כגון: בורג שיש להבריג לריצפת הרכב בכדי שיהייה ניתן לחבר את השטיחים אליו מבלי שיזוזו בעתיד אני קורה לזאת התקנה.

סיימתי בזאת לדבר על סמנטיקה בתחום הרכב כי זה ממש לא נושא האשכול.

untitled.JPG

• תוכן חדש...