Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקוראקספרס - קורלה הייבריד 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הבוקר התחלתי עם בעיה טכנית שלא צפיתי, הקליאו נכנסה לטיפול ואני הייתי אמור לצאת לסאשין פגישות עם קולגה שלא הגיע - חיפשתי רכב חברה שאוכל להשאיל לטובת יום הפגישות ולאחר מאמץ מצאתי אחד - קורולה הייבריד 2019 חדשה חדשה(300 קילומטר על השעון).

אז נקודות שמצאתי על הרכב בתקופה הקצרה שהייתי איתו(נסעתי לבד איתו בלי מטען לצערי, כך שאין מידע על מה קורה מאחור)ועשינו ביחד באיזור ה60 קילומטר:

- המנוע-גיר לא רעים בכלל, מגיבים דיי מהר ובלי השהיות - אני זוכר את הראב4 הייבריד דור קודם שהיה איום ונורא ובקורולה הרגיש שהיחידת הינע עובדות משמעותית יותר טוב ומעודן ממנו.

- ההיגוי עם מלא שטח מת(אבל ממש המון ממנו) ולא מתקשר בשום צורה שהיא - גם העור עליו לא כ"כ נוח.

- אנדברקס חשמלי עם נעילה אוטומטית ברמזור - זה אחת הפוקנציות הכי שימושיות ברכב.

- המושב המסעד רגליים קצר מידיי, הגב קשיח מידיי ולא מרגיש יותר מידיי תמיכה לגב - לא בטוח שלטווח הרחוק המושב הזה היה מתאים לי.

- רעשי רוח כבר מ70-80 קמ"ש, ב110 בלי רדיו זה רעש שיכול גם לחרפן אותך.

- המערכת בהתקנה המקומית סך הכל בסדר(לא מצאתי באג מיוחד במעט זמן שהיא הייתה איתי), חסר לי באוטו בעיקר כפתור מיוט על ההגה(אולי פספסתי אבל לא מצאתי).

חזרתי לקליאו שלי(אחרי טיפול אחרון שלה - עוד 3-4 חודשים חוזרת לליסינג) וסך הכל התגעגעתי, כנהג לא חושב שהקורולה הייבריד היא רכב שיש לו מה להציע, אבל לא חושב שזה גם הכרטיס שלו.

IMG_20190730_115606.jpg

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הקורולה לא רכב מרגש או מפתה.

הוא משמש אנשים שעוברים אליו מקורולה אחרת או כאלה שמחפשים רכב אמין בלי הרבה ביקורי מוסך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המושבים של טויוטה מזעזעים, חשבתי שזה בגלל שאני אדם גדול אבל גם חמותי אומרת שהיא סובלת.. 4 שעות נסיעה גרמו לי לכאבים בצלעות.

תכף אכתוב את הסיקור שלי על אוריס

פורסם

אני חושב שהיה כיף לך לחזור לקליאו כי אתה מתחבר יותר לדינאמיות ולזריזות שלה, אלה כנראה האספקטים שיותר מדברים אליך ברכבים. הקורולה רכב משעמם אבל זה מה שרוב האנשים מחפשים בסופו של דבר.

פורסם
המושבים של טויוטה מזעזעים, חשבתי שזה בגלל שאני אדם גדול אבל גם חמותי אומרת שהיא סובלת.. 4 שעות נסיעה גרמו לי לכאבים בצלעות.

תכף אכתוב את הסיקור שלי על אוריס

מעניין, דווקא ישבתי על ראב4 באולם תצוגה והייתה לי הרגשה שהוא די נוח. כמובן בלי נסיעה לך תדע.

בסוף סיימתי עם פורסטר שיותר אהבתי אבל מבחינת המושבים לא החלטתי מה היה יותר טוב מבין שניהם

פורסם
אני חושב שהיה כיף לך לחזור לקליאו כי אתה מתחבר יותר לדינאמיות ולזריזות שלה, אלה כנראה האספקטים שיותר מדברים אליך ברכבים. הקורולה רכב משעמם אבל זה מה שרוב האנשים מחפשים בסופו של דבר.

לא רק, המושב שלה נוח יותר התנוחת נהיגה טבעית לי יותר ואפילו המרווח רגליים לנהג מרגיש עדיף משמעותית ואפילו ההגה רך יותר וקל יותר לתמרון עירוני מהזה של הקורולה(ואיכשהוא מתקשר יותר משמעותית).

פורסם

תרשה לי לחלוק עלייך.

במקרה קנינו להוריי כזאת חדשה ברמת גימור לאונג' והנוחות ותנוחת הישיבה בסדר גמור. לא כמו ב208 שלי אבל לא נוראית כמו שאתה מתאר.

מה שכן, בינתיים עברתי איתה 300 וקצת ק"מ והמנוע גיר די עצלים לטעמי, אבל זה כנראה בהשוואה לרכב שאני נוהג בו ביום יום.

בסהכ הרכב חסכוני ועושה את העבודה שלו

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

היה לי 208GTI, הקליאו יותר זריזה מהקורולה אבל ביחס למה שציפיתי מהמערכת ההיברידית הופתעתי לטובה.

לגבי המושב זה סובייקטיבי, לטעמי בדור הקודם של הקורולה אפילו המושב היה משמעותית נוח יותר.

• תוכן חדש...