Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז התקציב שלי הוא עד 20 אלף שקל.רק רכבים אוטומוטיים.

לאחר כמה בדיקות, הגעתי לרשימה הנ"ל:

שנת 2011:

פיאט בראבו

פלווקסווגן ג'טה

אופל אסטרה

או שנת 2008\2007:

הונדה סיוויק

אשמח לשמוע תגובות על הרכבים הנ"ל בתקציב הנתון. רק רכבים אוטומוטיים.

אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע, הדגשים זה אמינות, חיסכון בדלק, גודל.(מעדיף לא רכב ממש קטן)

פורסם

הראשונה- עם גיר רובוטי-אם מתקלקל זו צרה.

השניה- גיר רובוטי -אם מתקלקל - צרה צרורה.

השלישית- רכב עם ים בעיות- מנוע/מע' קירור -לא סתם נמכר בזול.

על פניו הונדה אמנם רכב ישן יותר אבל,כנראה יהיה הפחות נוראי לקניה.

ממליץ לפתוח את הראש ולחשוב גם על רכבים כמו ניסאן טידה /I30 משנתון 2009 -2010 או סובארו B3 (מנוע 2000 עדיף מ ה- 1500).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הראשונה- עם גיר רובוטי-אם מתקלקל זו צרה.

השניה- גיר רובוטי -אם מתקלקל - צרה צרורה.

השלישית- רכב עם ים בעיות- מנוע/מע' קירור -לא סתם נמכר בזול.

על פניו הונדה אמנם רכב ישן יותר אבל,כנראה יהיה הפחות נוראי לקניה.

ממליץ לפתוח את הראש ולחשוב גם על רכבים כמו ניסאן טידה /I30 משנתון 2009 -2010 או סובארו B3 (מנוע 2000 עדיף מ ה- 1500).

הגטה זה גיר רובוטי?

פורסם

מבין האפשרויות חד משמעית הייתי בוחר בסיוויק שנחשבת לאמינה. קח בחשבון שמדובר בשתנון נמוך ויהיה בלאי.

פורסם

מבין מה שהצעת הייתי הולך לכיוון ההונדה, קח בחשבון שזה רכב שיושב נמוך, תנוחת ישיבה ממש נמוך וזה לא נוח לכל אחד, כמו כן אחזקה וחלקים יקרים.

הייתי מחפש קורולה/ראנאיקס 2005/6 ק"מ נמוך/יד פרטית בלבד 1/2, לאניות דעתי הרבה יותר טובה מכל מה שכתבת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חלקים יקרים?

החזקתי 2 מהדגם הנ"ל, עלות חלקים ממוצעת לחלוטין. בלי קשר יש המון חלקים שניתן להזמין מחול בעלות מוזלת.

פורסם
מבין מה שהצעת הייתי הולך לכיוון ההונדה, קח בחשבון שזה רכב שיושב נמוך, תנוחת ישיבה ממש נמוך וזה לא נוח לכל אחד, כמו כן אחזקה וחלקים יקרים.

הייתי מחפש קורולה/ראנאיקס 2005/6 ק"מ נמוך/יד פרטית בלבד 1/2, לאניות דעתי הרבה יותר טובה מכל מה שכתבת.

מה ההיגיון ברכישת רכב בן 14-15 כמעט בתקציב כזה? אפשר לקבל יותר טוב.

אפשר למצוא מאזדה 3, סובארו B3 או מיצובישי לנסר שיהיו צעירות בכמה שנים מהמכוניות שאתה מציע ועדיין לא ייפלו בסעיף האמינות.

חוץ מזה, למעט נושא אמינות, לא ברור לי בכלל במה קורולה בת 14-15 (כמעט) עדיפה על בראבו, ג'טה או סיביק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדגם הזה של הסיוויק הוא מוצלח מאוד, אמין חסכוני ובעל שילוב מנןע וגיר מוצלחים. במידת האפשר ממליץ להעלות קצת את התקציב ולקנות אחת משנתונים 9 10.

פורסם (נערך)

^^^

שזה רעיון גרוע.

הרכב לא מוצלח ובתקציב שלך אתה עלול ליפול על תיקונים יקרים בלי סוף ( סוללה של מערכת היברידית וגם מנוע שהיה לא מוצלח מלכתחילה ).

קח לעצמך כלל - ככל שהרכב פשוט ( מנוע בנזין ללא טורבו וגיר אוטומטי פלנטרי ), ככה הוא יהיה אמין בגיל מתקדם / תקציב נמוך .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...