Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נסעתי ברכב ונדלקה לי הנורה של המנוע, לפי השגיאה שקפצה לי זאת לא שגיאה קריטית אבל דורשת בדיקה.

לאחר שעצרתי, פתחתי את המכסה המנוע לראות אם משהו זז מהמקום או משהו כזה, אבל לא ראיתי משהו מיוחד חוץ ממפלס נוזל הקירור שהיה הרבה פחות מהמינימום. בגלל שפתחתי את זה כשהמנוע חם לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות ובדקתי היום בבוקר. (הנורה של המנוע הפסיקה אחרי שסגרתי את המכסה המנוע) המפלס עדיין נמוך מאוד.

חשבתי לקנות נוזל קירור מקורי של פיג'ו ולמלא את המיכל בעצמי, אבל הבנתי מחיפוש בפורום שאם מה שיש לי ברכב זה לא המקורי אז יכול להיות בעיות.

השאלה שלי אם לקחת את הרכב למוסך שיבצעו ניקוז ומילוי מחדש, או שאפשר למלא לבד?

הפעם האחרונה שהייתי במוסך הייתה לפני חצי שנה, ששם מפלס המים היה על המינימום ולא נאמר לי על נזילות או משהו כזה.

פורסם

צריך לחבר מחשב/סורק תקלות כדי לדעת למה נורת התקלה נדלקה, אין קשר לנוזל קירור שנמצא במינימום(זה לא נורא, תמלא נוזל קירור ותהיה במעקב, אפשר לבקש מהמוסך לבצע בדיקת לנזילות בכל מקרה).

פורסם

תודה על התשובה. מאתמול אחרי שפתחתי את המכסה מנוע לא קיבלתי התראה נוספת, אז במידה וזה לא יחזור כשאני אהיה בקרבת המוסך אני אבדוק את זה.

בקשר לנוזל קירור, אין בעיה לערבב נוזלים? אני לא יודע מה הנוזל הקיים (אני מניח שהוא הנוזל המקורי של פיג'ו כי הרכב טופל במוסך מורשה) והבנתי שאם אני שם נוזל אחר אז יכול להווצר סתימות במערכת.

• תוכן חדש...