Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תעודד אותו. מספיק שאנחנו צריכים לסבול את הזימה שלו פה, בפורום מנהלים ובעוד כל מיני מקומות, אתה עכשיו גם קורא לזוהמה הזאת שירה?

לא, לא יצא לי באמת לנהוג ברכב כזה.

ואם אנחנו כבר זורמים על זימה, מה שאתה עושה זה כמו שמישהו יגיד "מה הקטע בסקס? אני עושה ביד וזה סבבה לגמרי. לא מבין למה מישהו צריך את כל התהליך הזה".

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוגמא אחרת - נניח ויש לי מיליון שקל בבנק, ואין לי כרגע מטרה להוציא אותה עליהם.

האם זה אומר שאני צריך ללכת all-out, לשרוף את זה על בזבוזים/חומרים פסיכואקטיביים ונערות ליווי/לחלק את זה לעניים?

או לשמור אותם כדי שהם יחממו לי את הלב, ולדעת שיש לי את האנרגיה הפוטנציאלית שאוכל להמיר אותה במוצרים ושירותים ששווים בדיוק מיליון שקל.

ואולי למשוך משם קצת מדי פעם אם בא לי לפנק את עצמי במשהו נחמד.

כי אם אוציא את הכל במכה, אשאר בלי המיליון שקל.

ככה גם מי שיש לו רכב ספורטיבי, ולא מנצל אותו. מרגיש לו טוב שיש לו את היכולת, וזה מספיק לו. אולי מדי פעם לוקח טעימה קטנה מהיכולות של הרכב.

ואם הוא כל הזמן יתגרזן עם הרכב, הוא מהר מאוד יגיע לתיקונים יקרים, ברכב שאחזקתו השותפת לא זולה גם ככה (וולקאם טו איזראל). או יותר גרוע, ישבית את הרכב לגמרי מסיבה כזאת או אחרת.

כל אחד מה שמתאים לו. אני אישית לא מתכוון לקנות רכב ספורטיבי עד שיהיה לי את הממון לכך (אין לי), ומסתפק ביונדאי ליסינג, כי יש לי דברים אחרים בסדרי עדיפויות, והאוטו נמצא שם כדי לנסוע ולא לעשות בעיות.

אם ארצה רכב ספורטיבי, אשנה את סדרי העדיפויות, כדי להכניס אותו לשם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני עושה את פרויד בחיפה מעלה מטה בדרך אל ומ העבודה.

ההבדל בין לעשות אותו בקורולה או ב i30 לבין קסארה דיזל חלושה הוא שמים וארץ. זה ההבדל בין להגיע מא ל ב כי צריך (קורולה ויונדאי) לבין לסיים כל נסיעה כזו עם חיוך.

אני בהחלט יכול להבין מי שיקנה gti או מעבר רק בשביל החיוך בסוף הכביש הקצר הזה.

לא הבנתי, מי מביא חיוך ? צמד מזרחיות מודרניות של מ "א" ל "ב", כתאורך המוצדק, או צרפתיה עתיקה ועגלתית עם מנוע דיזל. הסיפא אגב ברורה ומובנת.

פורסם

לא יודע אם אני כתבתי בפורום רכבים או בפורום אסקימו לימון עם חלק מהתגובות פה :lol:

היה שווה לפתוח את הנושא רק בשביל זה.

אל תעודד אותו. מספיק שאנחנו צריכים לסבול את הזימה שלו פה, בפורום מנהלים ובעוד כל מיני מקומות, אתה עכשיו גם קורא לזוהמה הזאת שירה?

ואם אנחנו כבר זורמים על זימה, מה שאתה עושה זה כמו שמישהו יגיד "מה הקטע בסקס? אני עושה ביד וזה סבבה לגמרי. לא מבין למה מישהו צריך את כל התהליך הזה".

אם כבר זורמים אז אני לא בטוח שהשוואה מדוייקת, סקס זו תחושה שונה לגמרי שבנאדם לא יכול להבין עד שחווה אותה בעצמו, רכב ספורטיבי עממי אפשר לשער איך זה מרגיש על סמך נהיגה ברכב סביר, זה לא משהו שמדבר בשפה שונה לגמרי כמו סקס מול אוננות, זו אותה משפחה של חוויות רק שפה מדובר במשהו חזק יותר, חד יותר ומתנהג יותר אבל ברור שבשביל להנות באמת מהיתרונות האלה צריכים כביש טכני ברמה כלשהי אחרת זה בעיקר רכב כמו שלי יש רק חזק יותר (לא שאני מזלזל בזה אבל בשביל זה לא חייבים ספורטיבי, יש מספיק רכבים משפחתיים רגילים שהם די חזקים) לכן גם מישהו שלא נהג ממש ברכב כזה יכול לשאול מה הצורך בזה אם אין באמת כבישים כאלו ב 99 אחוז מהזמן.

בכל אופן קיבלתי פה מספיק תשובות טובות וקיבלתי מושג כלשהו לגבי האפיל שיש לזה גם ברמה היומיומית וגם בשביל הפעם הזאת שכן מזדמן קטע כביש טוב נגיד בדרך לחופשה באילת או בדרך לצפון או סתם בנסיעה לירושלים ואז כיף לנהוג ברכב שנותן את הפאן הזה שרכב רגיל לא יכול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סקס זו תחושה שונה לגמרי שבנאדם לא יכול להבין עד שחווה אותה בעצמו, רכב ספורטיבי עממי אפשר לשער איך זה מרגיש על סמך נהיגה ברכב סביר

זה ממש לא נכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום

עד שלא נוהגים ברכב ספורט לא מבינים את התחושה . בעיניי רכב הספורט שלי שווה כל שקל . מעולם לא חשבתי שמשהו כל כך פשוט ויום יומי יגרום לי לחיוך קבוע בכל נסיעה . לגבי מסלול אני מעדיף רכב מרוץ אמיתי ( מספר אפור ) ולא רכב ספורט .

הבעיה העיקרית שלי זאת ההתמכרות , עכשיו אני רוצה 450 כוח סוס שיעיפו לי את המוח ואין לי כסף לזה .

לגבי שימושיות ונוחות הרכב נוח ושימושי כמו סיוויק רגילה .

פורסם
סקס זו תחושה שונה לגמרי שבנאדם לא יכול להבין עד שחווה אותה בעצמו, רכב ספורטיבי עממי אפשר לשער איך זה מרגיש על סמך נהיגה ברכב סביר

תדמיין לך אתה נוסע בבוקר המוקדם, מגיע למחלף מוכר ומופתע שהוא ריק מתנועה, אתה לוקח את הספורטיבית שלך למקסימום שאתה מרשה לעצמך בכביש הציבורי. שריקה קלה של הצמיגים שנלחמים להשיג את מירב האחיזה האפשרית. המוח מתפרע בחיפוש קו הפניה האופטימלי, אתה מפוצץ אדרנלין למספר שניות. סיימת את המחלף ומתיישר בתנועה המונוטונית הפקוקה. האדרנלין מתפוגג לאט ואתה עם חיוך מטופש בפקק בדרך למשרד.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

החיים שלנו זה פנטזיות, צעצועים שאנחנו רוצים לקנות, סקס שאנחנו רוצים לעשות, חופשה שנתית שאנחנו מתכוונים לצאת אליה.

ובסוף רכב ספורט שאנחנו רוצים לקרוע... אז זוהי גם פנטזיה, אנחנו בפקקים מפנטזים עם האוטו צפורט שלנו בדרך לעבודה.

אבל הכל טוב, כי אנחנו רוצים מכל דבר קצת ואם אפשר את זה במוגזם עם גלגלי מגנזיום ו1000 כס.

פורסם

אם כבר זורמים אז אני לא בטוח שהשוואה מדוייקת, סקס זו תחושה שונה לגמרי שבנאדם לא יכול להבין עד שחווה אותה בעצמו, רכב ספורטיבי עממי אפשר לשער איך זה מרגיש על סמך נהיגה ברכב סביר, זה לא משהו שמדבר בשפה שונה לגמרי כמו סקס מול אוננות

אתה טועה לגמרי.

פעם ספרתי למישהי שעשיתי קורס נהיגה מתקדמת.

ביקשה הדגמה (שעת לילה מאוד מאוחרת).

אמרתי לה שזה לא כיף לנוסע ההדיוט, ושהיא סתם תצרח.

אמרה שלא.

אמרתי לה: אצלי, כולן צורחות.

אני עד היום שומע בראש (פניה שמאלה לרמת השרון, כיוון מזרח, צומת הכפר הירוק, פיז'ו 306XSI):

"זו פניה. אתה ממשיך ישר! תאט! תאט!!! תאאאאאטטטט!!!!! אהההה...."

(לוקח את הפניה על הצד).

היום קצת יותר קשה, יש ESP שלא מתנתק, למכוניות יש הרבה הרבה יותר אחיזה, נשים כבר לא יוצאות איתי לסיבובים ואני נרדם לפני חצות.

ובכל זאת, אין לך מושג מה אפשר לעשות עם מכונית בכביש, גם עם מיומנות בסיסית, וכמה זה רחוק מנהיגה רגילה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קטע, עשיתי פעם משהו מאוד דומה לחבר מינוס הקורס וה"כולן צורחות" (יופי במבי, מאוד בוגר...)

סיימנו על אי תנועה על הצד, במרחק מילימטרים בודדים מעמוד תאורה.

אח... אלה היו ימים :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
רכב ספורטיבי עממי אפשר לשער איך זה מרגיש על סמך נהיגה ברכב סביר, זה לא משהו שמדבר בשפה שונה לגמרי כמו סקס מול אוננות

לא זה לא. ההרגשה שונה מאד בהוט האצ'ס הטובות, ושונה בתכלית במכוניות ספורט ייעודיות, גם אם תיקח את הבסיס שבבסיס, למשל ברז/מיאטה. זה פשוט עולם אחר. נהנים מכל מטר בנהיגה. כל פניה עירונית, כל כיכר, כל שינוי נתיב פתאום שטוח יותר, ההגה קצר ומתקשר יותר, התגובות טובות, מהירות וליניאריות יותר - כל החוויה משתנה. מאד קשה לחזור מזה אחורה.

אתה גם די אונס את המשוואה למי שגר במרכז וחייב נס הרים לנסוע לעבודה (כשתכלס לא נסעת ברכב ספורטיבי מעולם). ניוזפלאש - לא כולם גרים במרכז. לחלק שיותר בר מזל יש כבישי נהיגה קל"ב. ברדיוס אווירי של 15 ק"מ מהבית שלי יש את בית אורן, נשר, הכביש לגלעד וכביש הקיבוצים למשמר העמק. כולם מהטובים שבכבישי הנהיגה בארץ. יש גם עוד 4 קטעים טיפה פחות מעניינים אך מהנים, העליה לדליית אל כרמל וכביש הגישה לעופר, הכביש שמוביל מגבעת הרקפות לבא"ח גולני וכביש הגישה לעמיקם. מקומות שאולי לא שמעת ממקום מגוריך, וזה רק ברדיוס 15 ק"מ מהבית, כלומר ראן בוקר שבת של חצי שעה - שעה, קפה והביתה הוא מעשי ביותר, וקפיצות צהריים מהמשרד לנשר גם כן מעשיות, ונעשות. למי שבאמת אוהב מכוניות ואוהב נהיגה, אלה החיים.

אתה טועה לגמרי.

פעם ספרתי למישהי שעשיתי קורס נהיגה מתקדמת.

ביקשה הדגמה (שעת לילה מאוד מאוחרת).

אמרתי לה שזה לא כיף לנוסע ההדיוט, ושהיא סתם תצרח.

אמרה שלא.

אמרתי לה: אצלי, כולן צורחות.

אני עד היום שומע בראש (פניה שמאלה לרמת השרון, כיוון מזרח, צומת הכפר הירוק, פיז'ו 306XSI):

"זו פניה. אתה ממשיך ישר! תאט! תאט!!! תאאאאאטטטט!!!!! אהההה...."

(לוקח את הפניה על הצד).

היום קצת יותר קשה, יש ESP שלא מתנתק, למכוניות יש הרבה הרבה יותר אחיזה, נשים כבר לא יוצאות איתי לסיבובים ואני נרדם לפני חצות.

ובכל זאת, אין לך מושג מה אפשר לעשות עם מכונית בכביש, גם עם מיומנות בסיסית, וכמה זה רחוק מנהיגה רגילה.

פעם הגעתי למשרד עם רכב די חזק, והמזכירה שאלה מה עושים עם 300+ כ"ס בארץ. כשבאתי לצאת לנשר, משום-מה הסכימה להצטרף. צרחה גם צרחה, עוד בפניה הראשונה :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
התשובה הסטנדרטית:

גם עם זוגתך (או בן זוגך, לא משנה), אתה לא מקיים יחסי מין רב הזמן, ואפילו לא כל יום. ועדיין, זה מרכיב מהותי וחשוב בזוגיות. גם כשאתה עומד איתה (או איתו) בתור לסופר, אתה עדיין נהנה להסתכל לה (לו) על התחת, ולהזכר בסקס האחרון שהיה לכם. גם איתה (איתו) אפשר לחטוף רגעים קטנים של מזמוז באמצע היום, כשיש הזדמנות.

זה אותו דבר עם מכונית ספורטיבית.

זה כבר תחביב ממש, אבל ממש יקר.

יותר זול כבר רכב ספורטיבי.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

השאלה של פותח השרשור יכולה להישאל בשני מצבים.

1. מעולם לא נהגת ברכב חזק.

2. נהגת ברכב חזק ולא הבנת על מה הרעש, תרתי משמע.

ברגע שנהגת ברכב חזק והוירוס נתקע לך בראש אתה לא יכול לחזור חזרה.

וכן, הן צורחות והם צורחים, כולם ביחד במקהלה, ורק אני מחייך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איך אתם יודעים שאתם בפורום הנכון? כשבשרשור על רכב ספורטיבי, המילה ״סקס״ מופיעה יותר מדי פעמים :)

• תוכן חדש...