Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל CBR600F2 שנת 93'. האופנוע עצמו במצב מכאני מעולה וללא תקלות. עם זאת לאחר נסיעות ספורטיביות מאומצות (סדום-ערד, נס הרים) כשאני סוגר מצערת האופנוע נכבה (בד"כ זה קורה בתחנת דלק). הטורים של האופנוע מכוונים ל-1,500 סל"ד (כך שאין מצב שיכבה). חשוב לציין כי האופנוע משופר בקיט סטייג' 1 של ואנס היינס.

אודה למי שיוביל אותי לפתרון הבעיה המציקה הזו.

פרדוקס.:roll:

E:My Picturesהתמונות של יהונתןאופנועCBR600

פורסם

כבעלים לשעבר של CBR 600 93 (האם שלך "אמריקאי"?), האאופנוע יכול "להחזיק סרק" ב-800

סל"ד ומטה. האם זה קורה עם פנסים דולקים? תבדוק את מתח האלטרנטור - במתח נמוך ה- CDI

מפסיק להוציא ניצוץ.

:turn-l:
פורסם

כשהאופנוע בטמפרטורת עבודה אין לו שום בעיה לעבוד יפה על 800 סל'ד...

גם אני חושב שהבעיה היא שה CDI לא מקבל מספיק מתח... זה כנראה הווסט טעינה של האלטרנטור

ככה זה היה אצלי...

תבדוק את זה

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

 

www.psi.co.il

פורסם
במתח נמוך ה- CDI

מפסיק להוציא ניצוץ

אני לא מכיר את האופנוע הספציפי הזה, אז בהחלט יתכן שהתגובה שלי לא רלוונטית.

 

לפחות באופנועים שאני מכיר, מערכת ההצתה מקבלת את המתח שלה מסליל נפרד בתוך האלטרנטור ולא מסלילי הטעינה. מערכות ההצתה והטעינה הן נפרדות לחלוטין, והאופנוע עובד כרגיל גם כשמערכת הטעינה מקולקלת ולא מתפקדת בכלל.

פורסם
שלום,

עם זאת לאחר נסיעות ספורטיביות מאומצות (סדום-ערד, נס הרים) כשאני סוגר מצערת האופנוע נכבה (בד"כ זה קורה בתחנת דלק). חשוב לציין כי האופנוע משופר בקיט סטייג' 1 של ואנס היינס.

לא ציינת האם כשהוא נכבה ההטנעה היא פשוטה - מעבר לסיבוב המנוע ע"י הסטרטר. יכול להיות בעיית תערובת (עשירה מדי). אפשר לבדוק ע"י מבט על המצתים (שחורים מפיח או לא). החום משפיע על רמת התערובת האופטימלית (תנסה לפתוח צו'ק על מנוע חם ותראה מה יקרה אותה תופעה בדיוק).

Machines need love too - Terminator I

פורסם

האופנוע מניע לאחר שהוא נכבה רק בסיוע המצערת. כל הבעיה היא שהוא לא עומד בהילוך סרק על הסל"ד ההתחלתי. אני לא חושב שזה קשור לחום, כי מזג האויר היה קריר והאופנוע לא התחמם. אגב, בקירור מים זה כמעט לא קורה (מכיר את התופעה מימיי על "שמשון" DR350).

פורסם
האופנוע מניע לאחר שהוא נכבה רק בסיוע המצערת.

אני לא חושב שזה קשור לחום, כי מזג האויר היה קריר והאופנוע לא התחמם. אגב, בקירור מים זה כמעט לא קורה (מכיר את התופעה מימיי על "שמשון" DR350).

במילה חום התכוונתי חום המנוע כי ציינת רכיבה מאומצת לא חום הסביבה.

שים לב שגם ציינת את נושא המצערת - האופנע נכבה אם אתה לא מחזיק מצערת פתוחה ברמה מסויימת.

זה כן קורה בקירור מים כאשר התערובת / קרבורציה לא נכונה ושים לב שציינת שנושא הקרבורציה עבר שינוי.

שווה בדיקת מכונאי לדעתי בכיוון הזה ובכל מקרה שווה לבדוק את צבע הפלגים (פשוט).

בהצלחה.

Machines need love too - Terminator I

×
×
  • תוכן חדש...