Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

השבוע נגנב לי מתחת לבית יונדאי i25 2011 ונמצא כשאר ניזוק עד כדי טוטאל לוס

כעת אני מחפש רכב משפחתי (זוג + 2 תינוקות בגילאים 2-3) והכיוון הוא יונדאי i35 ובתקציב עד 70 אלף שח

פרמטרים:

1) בטיחות (כריות אוויר, EBD, ESP ותוצאה גבוהה במבחני ריסוק)

2) אבזור - חשוב בקרת אקלים מפוצלת שיהיה גם לתינוקות מאחורה

3) תא מטען גדול

4) אמינות - בלי מחלות קשות וידועות

5) חלפים טיפולים וביטוחים זולים או סבירים

הבנתי שליונדאי i35 הצורה הישנה בשנתון 2015-2016 בגרסת supreme יש בקרת אקלים מפוצלת

האם הרכב מומלץ ? האם יש מחלות ידועות ? האם כדאי רכב מעבר ליסינג או רק פרטי?

תודה מראש

אלון

פורסם

לI35 , אלנטרה שהחליפה אותה ופורטה יש פתחי אוורור מאחור. לדעתי עדיף לחפש אלנטרה (2016 והלאה) מאחר והיא דגם חדש ויותר איכותי מהקודם.

לI35 והפורטה מאותם שנים הייתה הבעיה הזו, לא יודע אם הופיעה גם באלנטרה.

פורסם
לI35 , אלנטרה שהחליפה אותה ופורטה יש פתחי אוורור מאחור. לדעתי עדיף לחפש אלנטרה (2016 והלאה) מאחר והיא דגם חדש ויותר איכותי מהקודם.

לI35 והפורטה מאותם שנים הייתה הבעיה הזו, לא יודע אם הופיעה גם באלנטרה.

הדגם החדש - אלנטרה - נראה שפחות מאובזר בטיחותית.. מה אתה אומר?

elantra.JPG

פורסם

הכוונה פה היא למערכות בטיחות אקטיביות שיש לחלק מהמתחרות בשנתון ( מאזדה 3 לדוגמא) ולא בהשוואה לI35.

פתחי אוורור מאחור לא היו נפוצים ממש ועד כמה שאני זוכר זה בעיקר ביונדאי קיה סקודה ופולקסווגן.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

• תוכן חדש...