Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , אפשר בבקשה חוות דעת על רנו קליאו אסטייט דיזל 2016. אני מחפש רכב חסכוני נוסע בסביבות 35-40 אלף בשנה ולוקח איתי הרבה ציוד . והרנו נכנסת לי בתקציב, עכשיו רציתי לדעת חוות דעת גם בנושא הנוחות נסיעה שלה וגם לגבי האמינות של הרכב .

תודה מראש.

פורסם

אם היא מתנהגת כמו הקליאו הרגילה אז הנוחות ממוצעת אבל סבילה, בכבישים סלולים היטב אין בעיה, המתלים יחסית קשיחים ומרגישים אותם בשיבושים.

האבזור יפה מאוד, מהנה לנהיגה, יש דיווחים על בעיות במוח גיר אחרי 40,000 קילומטר אבל לא שמעתי על זה בהקשר לגרסת הדיזל, רק הבנזין, אם העניין הזה פסח על גרסת הדיזל אז הרכב אמין מאוד, אם לא, אז פחות ותצטרך לקחת בחישוב כמה שקלים למח גיר במידה והוא יתפגר במשמרת שלך.

באופן כללי ככלל אצבע אפשר לסמוך על גרסאות הדיזל של הצרפתים מבחינת אמינות.

נחכה לעוד תגובות לגבי האסטייט, לי אין ניסיון איתה ואני מסיק עליה רק מהגרסאות הרגילות של הקליאו.

פורסם

אבא שלי מחזיק כזאת אבל בנזין.

נוחות הנסיעה בעיר נוקשה ואם יש הרבה בורות זה מורגש היטב בתא הנוסעים.

המושבים עצמם דווקא נוחים אך לי חסרה תמיכת צד.

מאחור מרווח בינוני וגם המושב פחןת נוח.

מנגד בבין עירוני הרכב מרגיש יציב עם נוחות טובה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתה לי כזאת ידנית דיזל ששכרתי בחול לשבוע, מנוע דיזל סוחב מעולה גם באזור הררי, צריכת דלק פנטסטית, נוחות טובה גם בנסיעות של כמה שעות, אבל הרכב לא מרגיש רך וצרפתי, לדעתי עיצוב יפה לרכב סטיישן.

הדבר שהכי הפריע לי שלמרות תא המטען הנדיב, בגלל העיצוב המעוגל הוא פשוט צר מדי, כך שטיולון לא נכנס לרוחב/אורך אלא רק ב"זוית" לגובה ולצד, דבר שפשוט בזבז לי כמות מטען שהייתי צריך להעמיס ויצר לי בעיה שהציקה עם התעסקות מרגיזה בכל נסיעה שהיתה לי.

• תוכן חדש...