Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגרמניה הדברים די ברורים. לגבי שאר המדינות אני לא יודע.

בנסיעה הלפני אחרונה שלי, רציתי לשמוע את הסאונד של המנוע בתוך מנהרה בעיר וישלמתי על כך. לא בכסף (הקנס היה רק 25 יורו) אבל בדרך התשלום.

היה צריך לעשות העברת זהב או משהו כזה למשטרת מינכן וכו' וכו'. בקיצור ביזבזתי שעה מחיי בבנק.

פורסם
חברים, ברור שהתשובה לשאלה היא לא עוברים על החוק. השאלה מה הדרך הטובה ביותר לדעת מה החוק בכל רגע נתון. קרי מה המהירות המותרת והאם מותר להמשיך בנסיעה או שאם אמשיך עוד 10 מטר אפגוש שלט ZTL ואקבל קנס? האם ניתן בWAZE להגדיר שלא יכנס לאיזורי ZTL? אלו איזורים עם תנועה נמוכה באיטליה.

באיטליה נהיגה קשה יותר, אבל בגרמניה אין מגלה של מהירות אלא אם כן יש תמרור מפורש שמגביל (בגלל עבודות בכביש, פניה מסוכנת וכו'). חופשי לנסוע 180-200 ב

פורסם

מיכאל - אתה טועה. בגרמניה המהירות מוגבלת, אלא אם יש תמרור המתיר נהיגה ללא הגבלת מהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
.......ואקח משם רכב ( Mercedes E350d/Audi A6 3.0/BMW 530d ........... הייתי מעדיף רכב קופה כלשהו קטן יותר כמו BMW 430 או אם היה Audi TT, אנסה להחליף שם).

ממינכן ניסע לדולומיטים בצפון איטליה לכמה ימים. מדובר בנסיעות די ארוכות......

אז איך עושים את זה? איך לא מקבלים דוחות? או שזה בלתי נמנע ולהוסיף עוד 1000₪ לפחות בתכנון ההוצאות לטיול...

תודה!

פייר? בנעליך ועם תכנון כזה וגם עם השתדלות סבירה לא להסתבך, הייתי חותם בחיוך ובכיף על תוספת של 1000 ש"ח לטיול

פורסם

1000 ש"ח זה 200 אירו. לא מספיק. במיוחד אם חוצים את שווייץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תסתכל במפה. תלוי מה המוצא, מה היעד ומה המסלול שתבחר. הצד המזרחי אוסטריה והמערבי שויץ, ואפשר גם שילוב.

פורסם

אסע דרך אוסטריה. תודה לעונים! וכן, הייתי מוסיף 1000₪ בשביל ״פטור מדוחות״ ומהירות ללא הגבלה לפי תנאי הדרך :)

פורסם

אסף, 1000 ש"ח - קצת למעלה מ-200 אירו - זה לא הרבה. תביא בחשבון שהקנסות עולים בצורה אקספוננציאלית ככל שאתה ממהר מעבר למהירות המותרת. עד 5-10 קמ"ש מעל המותר זה יסתכם בכמה עשרות אירו. אבל חריגה של 20-30 קמ"ש כבר תעלה את הקנסות למאות אירו ואפילו שלילת רשיון.

פורסם

הפעם האחרונה שקיבלתי דוח על מהירות בשוויץ (ואני גר בשוויץ) היה 750 פרנק על האופנוע, על זה שנסעתי 30 קמש יותר בדרך בין עירונית (במקום 120 במקום 80).

בשוויץ מומלץ לנהוג כחוק, יש אפס סובלנות כלפי מהירות.

כשאני עושה טיול לי איכפת יותר מהנוף והדרכים מאשר המהירות, מעדיף לנסוע במהירות המותרת (גם ככה יש בכל הרכבים קרוז קונטרול ומגביל מהירות) מאשר לפחד.

באזורים של 30 קמ"ש (לרוב אזורים ליד גני ילדים, בתי ספר או אזרוים צפופים) ו20 קמ"ש כדאי ממש לשים לב.

פורסם

הדרך הכי קלה לא לחטוף דו"ח בחו"ל היא תמיד לנסוע מאחורי נהג מקומי.

הם יודעים יותר טוב ממך איפה לבלום, איפה אפשר להרביץ ואיפה המשטרה מחכה.

פורסם

ואיך תדע שהנהג מקומי?

רכבי השכרה אינם מסומנים, או שיש עליהם מדבקה זעירה. זוכרים את מדבקות ה-5-7-9 שהמציאה פעם קבוצת תיכוניסטים ישראליים? בקיצור, אם תשמור מרחק לא תוכל להבחין במדבקה או לזהותה.

אז צריך לנהוג עם לפחות 4 עיניים המכוונות לדרך.

פורסם

צריך בהחלט לפתוח עיניים כי אנשים עושים שטויות שעולות להם הרבה כסף. לדוגמא באיטליה יש כבישי אגרה ושערי תשלום. כבר הרבה לפני השערים מסומנים נתיבים למנויים ונתיבים למכונה אוטומטית או קופאי. לא חסרים כאלה שעברו בשערים למנויים ושילמו ביוקר. גם נכנסים לאזורים עם תנועה מוגבלת ztl שיש בשפע לפני אטרקציות. מחנים בכחול לבן בלי להבין איזה הגבלות יש במקום להחנות בחניונים בתשלום שזה הדבר הכי טוב לתיירים.

לא עוקפים מימין ולא עוברים את המהירות המותרת גם ככה חלק מהכבישים מספיק מהירים.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

• תוכן חדש...