Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך פירוק פנל פיקוד מזגן בברלינגו דגם ישן וגם דגם חדש שמתי לב שליד כל בורר יש מיקרוסוויץ' שנסגר כאשר הבורר מסובב עד הסוף.

בשני המקרים מדובר במזגן מכאני פשוט ללא בקרת אקלים, בראשון מדחס ON/OFF, בשני מדחס ספיקה משתנה.

מה עושה יחדית הבקרה עם הנתונים האלו?

בעצם לגבי בורר מהירויות מאוורר יש לי ההסבר : לא לאפשר הפעלת מדחס כל עוד הבורר ב OFF.

אבל מה לגבי בוררים האחרים?

תודה.

tapatalk_1555146999514.jpeg20190412_115201_HDR.jpeg

פורסם

מדובר על שלושת הבוררים - כיווני יציאת אוויר, מהירות מאוורר תא נוסעים ובורר אוויר חם/קר.

אני מדבר כרגע רק על הבוררים של כיווני יצאת אוויר וכיוון אוויר חם/קר.

המיקרוסוויצ'ים מופעלים כאשר הבוררים עד הסוף ימינה, זאת אומרת אוויר חם יוצא לכיוון השמשה.

פורסם

ככל הנראה במצב הזה המדחס לא יתנתק בעומס כדי לא להפריע לפיזור האדים מהשמשה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
מדובר על שלושת הבוררים - כיווני יציאת אוויר, מהירות מאוורר תא נוסעים ובורר אוויר חם/קר.

אני מדבר כרגע רק על הבוררים של כיווני יצאת אוויר וכיוון אוויר חם/קר.

המיקרוסוויצ'ים מופעלים כאשר הבוררים עד הסוף ימינה, זאת אומרת אוויר חם יוצא לכיוון השמשה.

כנראה הפעלה אוטומטית של המדחס על ידי בקרת המנוע לאפשר הפשרת אדים מהירה יותר.

פורסם
עוד נתון לתעלומה - גם אין הפעלת מדחס אוטומטית כאשר מעבירים את הבוררים להפשרת אדים.
כאמור אין הפעלת מדחס אוטומטית, נבדק.

יום טוב גם לך

פורסם

בדקתי עכשיו עוד פעם:

לא משפיע על מדחס.

לא משפיע על מדף סירקולציה חשמלי.

תעלומה :-)

איך בדקתי את מדף הסירקולציה:

משאירים 1 ס"ס פתוח בחלון ועומדים מחוץ לאוטו. במצב כניסת אוויר מבחץ מרגישים שזורם משם אוויר.

במצב סירקוליצה - לא מרגישים.

פורסם

אין לי דרך לוודא שהם מחוברים.

זה יהיה קצת מוזר אם הם לא משמשים לשום דבר אבל לך תדע...

• תוכן חדש...