Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אורן לא הבנת דבר ממה שספייר הסביר, תקרא שוב כי זה הוסבר ונטחן כבר 3 פעמים...

אני הבנתי מה אתם אומרים וזה כמו להגיד ששקר לבן קטן לא פוגע באף אחד.

לי זה מזכיר שיטות של אנשי מכירות שנוהגים לעמעם מידע שלא משרת את המטרה שלהם כדי למשוך לקוחות.

זה דומה למודעה שאתה רואה בעיתון לדוגמא לטלויזה במחיר ממש ממש טוב, אתה מתלהב ורק במבט שלישי אתה פתאום רואה איזה כוכבית קטנה בפינה שאומרת שזה מחיר למכשיר מתצוגה. הם אומנם כתבו את האמת בגוף המודעה אבל משכו את העין שלך להתעמק במודעה ואולי אפילו להתקשר לחנות.

אפשר להתווכח אם זה אתי או לא אבל אני ממש לא אוהב את הדברים האלו.

פורסם

אבל אף אחד לא משקר, אני אנסה להסביר לך לאט ובטוח אולי תצליח להבין:

א. אנשים מבצעים סינון של מודעות לפי ידיים, כמובן שמקרה של יד 2 מ0 קילומטר אין דומה הוא למקרה של יד 2 אבסולוטית, לכן ישנם אנשים שמסננים לפי יד ראשונה, אבל יהיו מוכנים לקנות יד 2 מ0 קילומטר.

ב. לאחר שאנחנו יודעים שאנשים כאלו עלולים לסנן את הרכב המדובר, למרות שהם רוכשים פוטנציאליים, נסמן את הרכב כ'יד ראשונה' על מנת לא ליפול בסינון

ג. על מנת לא לרמות את הקונה, נציין בגוף המודעה שהרכב יד 2 מ0 קילומטר ולא יד ראשונה לגמרי.

ד. בשיחת טלפון נחזור על הדברים הנ"ל

ה. תוצאה: אנשים שלא מוכנים לקנות יד 2 מ0 קמ - לא יקנו. אנשים שמוכנים לקנות יד 2 מ0 ק"מ - ימשיכו בהליך הרכישה וההתלבטות.

פורסם

אורן , האנלוגיה שלך בעייתית , אם לא מטעה , הרי באופן ישר ההקבלה למה שתיארת יהיה רכב מתצוגה שנמכר ומוצג כרכב שנרכש כחדש לחלוטין .

אגב במקרה הזה אני מניח שהוא יהיה ללא רישוי 01 אלא 00 למרבה האירוניה , והמוכר יוכל לטעון שזה רכב חדש *רגיל*.

בעוד שהאדם שרכש מליסינג רכב חדש לחלוטין , יענוד עליו פגם בירוקרטי של 01 הנובע מהסדר בין חברות הליסיניג ליבואנים , פשוט תאטרון האבסורד.

פורסם
לא לשכוח לציין שהרכב רשום על חברת ליסינג ביד ה-1.....

לא בהכרח, יכול להיות רשום גם על שם היבואן, לרוב במקרים של רכב שעמד שנה.

פורסם

זה לא משנה כלום. ההפחתה היא אותה הפחתה - 14% ממחירו של רכב יד 1.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ספייר : הפחתה בגין 0 קילומטר הינה 13% לעומת ליסינג תפעולי 22% עד 25%.

בחודש האחרון אני מחפש cx5 - ולא פוסל 0 קליומטר, לכן אני מחפש עד יד שניה ולא ראשונה. אממה מה.. יש כאלו שלא טורחים לציין את העובדה ויש כאלו שכן רושמים יד שניה.. אבל בשני המקרים לא מוכנים אגורה בגין הבעלות הקודמת - אבל לא שוכחים לשקלל את המחיר למעלה כולל חודשי עליה ונסועה. רכבים שוכבים ביד 2 מעל חודש אך האגו לא מונע מהם לנהל משא ומתן על המחיר.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
הרוב המוחלט של מכוניות "0 ק"מ" לא רשומות כמקוריות ליסינג.

אין שום איזכור לליסינג, סעיף המקוריות ריק.

אם תוציא הסטוריית בעליות, יופיע בעלות ראשונה "חברה", הרי האוטו היה רשום על שם חברת הליסינג. אבל אין שם פירוט אם זו חברת ליסינג או חברה אחרת כלשהי.

לא יופיע בשום מקום "החכר/השכרה" כי האוטו שימש ככזה.

פורסם (נערך)

רושמים תמיד את היד מהרשיון +1.

תצרף מכתב רישמי למודעה שמוכיח שנקנה עם 0 ק"מ. הוכחה מספיקה גם לחברת הביטוח של הקונה העתידי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
ספייר : הפחתה בגין 0 קילומטר הינה 13% לעומת ליסינג תפעולי 22% עד 25%.

בחודש האחרון אני מחפש cx5 - ולא פוסל 0 קליומטר, לכן אני מחפש עד יד שניה ולא ראשונה. אממה מה.. יש כאלו שלא טורחים לציין את העובדה ויש כאלו שכן רושמים יד שניה.. אבל בשני המקרים לא מוכנים אגורה בגין הבעלות הקודמת - אבל לא שוכחים לשקלל את המחיר למעלה כולל חודשי עליה ונסועה. רכבים שוכבים ביד 2 מעל חודש אך האגו לא מונע מהם לנהל משא ומתן על המחיר.

סליחה, זכרתי 14%. אבל זאת ההפחתה בלי קשר למי היה הבעלים, כי הרכב דה פקטו לא שימש לליסינג. בדיוק כמו שיש סעיף הפחתה של השכרה/ליסינג וכו' עד 12 חודשים.

וזה שיש נוכלים ודושבאגים אתה לא מחדש לי :) אם תקרא שוב את מה שכתבתי בתשומת לב, תראה שתנאי הכרחי של "שיטת הפעולה" שהצעתי היה לוודא מוקדם ככל האפשר שהרוכש הפוטנציאלי יידע שמדובר ברכב 0 ק"מ. ממש, אבל ממש, לא להסתיר את העובדה הזאת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לגבי דבריו של SPIRE, אני יכול לקבל את זה שכתוב במפורש במודעה שהרכב נרכש מליסינג 0 ק"מ אבל במספר היד רשום 1.

בכל זאת, יש המון שמסננים לפי יד לא כי זה סתם מספר ברישיון אלא באמת רוצים רכב שעבר רק אצל בעלים אחד, והם בהחלט יכולים להתפספס אם הרכב יירשם כיד 2.

פורסם

לפרסם רכב שהוא יד שניה כיד ראשונה כדי לא ליפול בסינון, מבחינתי, שווה ערך ללפרסם קילמטראז' ללא האפסים (במקום 250,000 נניח, 250. כדי להחשף גם למי שמסנן עד 100,000 למשל).

שיטת ה0 ק"מ קיימת בשוק מספיק כדי שהקונים יכירו אותה, מי שאין לו בעיה לרכוש יד2 שהייתה 0 ק"מ, לא יגביל את החיפוש ליד1 בלבד מראש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אז נכנסת למודעה וראית שמדובר ב 0 ק"מ, לא מתאים? אפשר להמשיך הלאה, אני לא רואה איך מזה הגיעו לרמאות. לא מדובר באדם שאומר זאת רק בטלפון\במעמד הבדיקה, זה לדעתי פסול.

ההשוואה שנתת לקילומטרז לא רלוונטית לנימוק שהבאתי, במקרה המדובר באמת יכולה להיות תועלת לשני הצדדים מפרסום הרכב בצורה כזו.

פורסם

אה הבנתי, למעשה אנו רוצים "לעזור" למי שלא מכיר מה זה 0 ק"מ מליסינג? טוב לב צרוף :wink:.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית

• תוכן חדש...