Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון הרכב יד שניה, אבל תכלס היה בעלים אחד בלבד. גם ההפחתה ממחירון המחירון, אגב, היא ממחירו של רכב יד ראשונה.

בגלל שאני מסתכל על זה כפרסום בלבד וחשיפה בלבד. הייתי מפרסם כיד ראשונה וכותב במקום הראשון שאפשר שהוא נקנה מ-0 ק"מ, כמובן גם מוודא מול מי שתקשר שהוא שם לב לזה ויודע.

אני מעדיף שיראו את המודעה אנשים שהיא לא רלוונטית עבורם, מאשר שלא יראו אותה אנשים שהיא כן רלוונטית עבורם.

עם כל הצער וההוגנות וכו' כמובן.

אני אישית למודעה כזאת לא הייתי מתקשר.

מי שרושם לעומת זאת שהרכב יד שנייה ובתיאור שהוא נרכש כ-0 ק"מ כן היה מקבל שיחת טלפון.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לפרסם רכב שהוא יד שניה כיד ראשונה כדי לא ליפול בסינון, מבחינתי, שווה ערך ללפרסם קילמטראז' ללא האפסים (במקום 250,000 נניח, 250. כדי להחשף גם למי שמסנן עד 100,000 למשל).

שיטת ה0 ק"מ קיימת בשוק מספיק כדי שהקונים יכירו אותה, מי שאין לו בעיה לרכוש יד2 שהייתה 0 ק"מ, לא יגביל את החיפוש ליד1 בלבד מראש.

לא.. זה שווה ערך לרשום 100 אם מישהו מסנן עד 90 אלף.
פורסם
אני אישית למודעה כזאת לא הייתי מתקשר.

מי שרושם לעומת זאת שהרכב יד שנייה ובתיאור שהוא נרכש כ-0 ק"מ כן היה מקבל שיחת טלפון.

אוסיף לזה שיש אנשים שמחפשים במיחוד מכוניות שנרכשו בשיטת 0 ק"מ.

זאת אומרת עושים סינון לפי יד שניה ומחפשים בתאור את המלים "נקנה חדש מ 0 ק"מ".

מי שמציג את הרכב כיד ראשונה, לא יעלה בסינון שלהם.

• תוכן חדש...