Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה, יש לי כמה מסמכים באתונה בירת יוון. מדובר על מעטפה בגודל בינוני ובמשקל של עד חצי קילו.

אני צריך שירות שיאסוף אותם משם ויבצע מסירה ביד לכתובת בארץ, כל התהליך עם תיעוד מירבי.

התקשרתי ל DHL אקספרס, הבחורה טענה שהם לא מבצעים את זה עבור לקוחות פרטיים, לא ידעה להגיד לי למי ב DHL לפנות.

מי מהחברות נותן שירות כזה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שלחתי פעם משהו דומה מהארץ לארה"ב. בוצע עם FedEx, מדלת לדלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיברתי גם עם פדקס, לא עושים את זה באופן חד פעמי.

כנראה שאסע להביא את זה בעצמי.

פורסם

מוזר, לי עשו את זה חד פעמית. על חשבוני (השולח) יתכן שיש בעיה עם משלוח על חשבון המקבל.

אולי אפשר לנסות להרשם באתר שלהם כלקוח ולהזמין את השירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסה גם את TNT ובכל מקרה כדי לשלוח דרח החברות האלה צריך להירשם כלקוח שלהם.

אחרי שתפתח לקוח תוכל לעשות את זה בקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי,

יש לי אולם תצוגה באתונה ואני שם פעם בחודש. נוסע בשני הקרוב וחוזר בערב של אותו יום. אם מדובר במסמכים, אשמח לעזור.

פורסם

תודה רבה על ההצעה, בסופו של דבר בן משפחה קרוב יבצע את השליחות.

נב

כל חברות השליחויות שפניתי אליהן סירבו לעבודה, גם כשהצעתי להירשם כלקוח.

פורסם
תודה רבה על ההצעה, בסופו של דבר בן משפחה קרוב יבצע את השליחות.

נב

כל חברות השליחויות שפניתי אליהן סירבו לעבודה, גם כשהצעתי להירשם כלקוח.

בכיף. שמח שהסתדר.

• תוכן חדש...