Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף K44

אלרו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהונדה סטרים שמתי את התוסף לפני שבוע וחצי על חצי מיכל ונסעתי מעט באותו שבוע ולקראת סיום המיכל התחיל לי בעיה בהתנעה פעם מתניע חלק ופעם צריך לתת גז כמה שניות עד שהסל"ד מתייצב היום מילאתי מיכל מלא ועדיין היה קושי בהתנעה האם יש קשר

פורסם

נדלקה לי תקלה 420 וכשכיבתי אותה היא נדלקה אחרי 500 ק"מ בנסיעה בין עירונית ארוכה. יש לציין שהאוטו חדש אצלי ולפני התוסף כשהייתי מרים את הרגל מהגז האוטו היה נבלם כמו בידני ועכשיו זה השתפר מאוד אולי יש קשר.

פורסם

לדעתי, יכול להיות שיש לך לכלוך במערכת הדלק, שמת תוסף דלק, הוא ניקה- ואז הליכלוך עובר דרך צינורות הדלק לכיוון המזרקים והלכלוך ויכול להפריע להנעה.

בהונדה סיוויק יש משאבה טבולה בתוך המיכל דלק, מוחלף ב90 אלף, ממליץ לך לבדוק מה קורה בסטרים

יש כאלו שלא מחליפים ואולי זו התוצאה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול הניע אחרי 10 נסיונות היום האוטו לא הניע בכלל. יש סטרטר אבל לא מניע האם יכול להיות פילטר סתום לגמרי. (ביררתי בכמה חניות בירושלים אין להם פילטר דלק)

פורסם

צריך לנתק צינור דלק כניסה לחליל המזרקים ולתת חצי סוויץ לראות אם קיימת זרימה. אם לא קיימת אז כמובן לנסות להניע ולראות אם קיימת. לחבר את קצה הצינור לתוך בקבוק ריק על מנת שלא ישפריץ דלק. אם קיים דלק אז לבדוק ניצוץ במצתים.

פורסם

הגיע מכונאי הכניס ספרי דאודורנט למצערת לא נדלק אח"כ ספריי קרבורטור גם לא נדלק בדק שיש ניצוץ במצתים. מילא מים ברדיאטור עד הסוף ובהנעה השפריץ קצת איבחן שהלך ראש מנוע אמרתי לו שלא נשמע לי שאם הראש קצת לא בסדר שלא יניע. הוציא את הפלגים ניקה אותה ולא הניעץ בירר בטלפון אצל מישהו והוא ניקה קצת את החיישן שיושב בצד של הטיימינג למעלה וסובב אותו קצת ואז הניע. (הוא גם התעסק קודם במנוע למטה אני לא יודע מה עשה שם אולי עוד חיישן) לדבריו אם התקלה תחזור צריך לנתק את הקודן. מה אומרים החברים כאן א' לא נראה לי שהתקלה טופלה ואני חושש שהיא תחזור ב' מה בקשר לראש מנוע האם האיבחון נכון על סמך שיצא שמשפריץ קצת מים בהתנעה. תודה לעונים.

פורסם

אצלי, שמתי תוסף דלק, אחרי כמה ימים הרכב לא הניע לאישתי (אני לא הייתי במקום) מישהו עזר לה והתיז ספריי קרבורטורים לאיזור המזרקים ואז הוא הניע, מאז הכל עובד כרגיל..

בגלל זה מיד חשבתי שזה מה שקרה גם אצלך- אם כן, יש מצב שהבעיה נפתרה

בכל מקרה- אצלי- אני מתכנן לעשות איזה ניקיון טוב- אולי אינפוזיה

• תוכן חדש...