Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואז נמכרו כמו לחמניות חמות. מצמצתי שבוע - מכרו 7 רכבים. (בסוף לא רכשית מסיבה אחרת)

ולכן: (א) כנראה צדקו פה לגבי המחיר; (ב) במחיר המתאים הן עפות; (ג) לא ברור שהיבואן יכול להביא אותן במחיר הזה...

נמכרו יפה. כמו לחמניות חמות אני לא יודע...

אגב מכר רכש אחת במבצע הזה כאשר הרכבים לגביהם התלבט היו בכלל מאזדה 6 וסופרב. הוא ממש לא הלקוח הממוצע של אלפא, ויכול להיות שבמחיר שהרכב נמכר בו מ0 ק״מ הוא לא היחיד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

עם צנרת מתאימה וקצת שיפורים הם יכולים להוציא גם 350+ כ"ס מהמנוע הזה. לא יודע כמה זמן זה יסע אבל כבר עשו כמה ניסויים ביוטיוב.

ומראה לגרמנים מאיזה עץ עושים גיטרה ומאיפה משתין הדג.( האמת המנוע בבסיסו גם כן גרמני)

זה פשוט לא עומד באף תקן זיהום אירופאי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
ואז נמכרו כמו לחמניות חמות. מצמצתי שבוע - מכרו 7 רכבים. (בסוף לא רכשית מסיבה אחרת)

ולכן: (א) כנראה צדקו פה לגבי המחיר; (ב) במחיר המתאים הן עפות; (ג) לא ברור שהיבואן יכול להביא אותן במחיר הזה...

7 רכבים בשבוע זה ממש לא לחמניות חמות.

יכול להגיד לך שה-s60 נמכרה השנה בקצב יותר גבוה, כשמדובר ברכב בן 8 שמחירו מאוד דומה לג׳וליה שהיו באוטו דיל.

פורסם

בסוף 2017 רכשו סמל"ת כמות גדולה של גוליות וסטלביו כי קיבלו מחיר טוב, ביולי בשנה שעברה הם התחילו למכור בהנחות גדולות כי נשארו עם מלאי גדול מאוד, הרבה מהרכבים עברו ל0 קמ פרטי ו0 קמ חברה ו0 קמ ליסינג ולפי זה היה המחיר סגירה שלהם, ב2019 סמלת החליטו שלא מחזיקים כמעט גוליות וסטלביו במלאי עקב מחיר גבוהה שמקבלים מהיצרן, ההנחות הגדולות שהיו כבר אינם והסטלביו 200 ברמת גימור הגבוהה עלתה במחיר ב10K. דרך אגב בחצי שנה האחרונה התחלפה כמעט כל הנהלת סמל"ת ממנהלי מותג, סמנכ"ל, מנהלי אולם תצוגה ובקרוב גם המנכ"ל מתחלף.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ובקיצור נמשיך לראות מעט מאוד ג׳וליות וסטלביו על הכביש. אם הייתי יודע את זה לפני שנתיים כשהתלבטתי בין ג׳וליה ל330e שלי, כנראה שהייתי הולך על הג׳וליה...

אני אוהב מכוניות נדירות [emoji6]

פורסם (נערך)

זה לא שה- 330E היא רכב נפוץ :-)

ואת החוייה של נסיעה על חשמל בלבד לא תוכל לחוות בג'ולייה.

מה באמת עם סקירה על הבמוו שלך? יש מחשבות להחליף את הרכב? (ולאיזה קטגוריה?)

דרך אגב, עדיין מוכרים את ה- 508 הנוכחית, שנת 2017 אפס ק"מ, ב- 105 אלף ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לא יודע כמה אתה מעודכן, אבל ארגזים של ג'וליות אכן הגיעו ל 0 קמ (כלומר - לא מכרו) אז הקייס שלך לא ממש מחזיק במקרה הזה

אבל זה בדיוק ה"קייס" שלי.

פורסם
זה בדיוק הרעיון מאחורי מיתוג. הרשמה לפורום לא מחייבת תואר השיווק ו/או התחייבות להמנע מסוימות, פעם אחרונה שבדקתי.

כרגע, פיג'ו הוא מותג עממי, תרצה או לא תרצה. לקח גם לא מעט זמן לסקודה סופרב להפוך לרכב לגיטימי, מכרז השרים בטח לא הזיק לבניית התדמית הזו.

לא צריך לקחת כל דבר למחוזות האבסורד, לא מבקש תנאי סף לחברות, גם לא מבקש התחייבות חתומה להמנע ממשהו, כן רשאי לצפות למשהו מעט יותר מפורום צרכנות (קצת לא רציני אגב שפוסל מניה וביה מוצר רק כי הסמל לא מתאים לתפיסה ), כשמדובר בחובבי רכב, אבל זה אני וכנראה שאני טועה.

פורסם
זה לא שה- 330E היא רכב נפוץ :-)

ואת החוייה של נסיעה על חשמל בלבד לא תוכל לחוות בג'ולייה.

מה באמת עם סקירה על הבמוו שלך? יש מחשבות להחליף את הרכב? (ולאיזה קטגוריה?)

אין ספק, וגם בחרתי צבע שלמרות שהוא נפוץ בחו״ל בארץ הוא נדיר יחסית, בטח בסדרה 3. מישהו מהחבר׳ה שם בב.מ.וו אמר לי לאחרונה שאפשר כנראה לספור על יד אחת את כמות ה330e שמכרו בכחול אסטוריל. מדהים כמה מחמאות אפשר לקבל (כל הזמן) על סדרה 3 רק בגלל הצבע [emoji4]

מתכנן סיכום שנתיים בקרוב מאוד אז watch this space...

לגבי החלפת הרכב, כן תמיד יש מחשבות אבל הוא כלכך נהדר וקשה לי לדמיין את עצמי חוזר לרכב לא חשמלי/פלאג-אין, אז אין לי מושג במה אחליף אותו. אנחנו די צריכים רכב אחד גדול יותר במשפחה עכשיו עם שלושה ילדים (אשתי מתה על הקליאו שלה ופחות מתלהבת להחליף לג׳יפון אבל נראה), אז אולי X3 כשיצאו גרסאות הפלאג-אין והחשמל (יהיו גם וגם) אם אוכל לחיות עם הצורה המשעממת שלה...

פורסם

המחירים מופרזים ללא שום ספק, היבואן קיבל בוודאי החלטה למכור את גירסאות הקצה היקרות עקב הקצאה מוגבלת מהיצרן אשר יכול למכור את הרכבים במחיר גבוהה הרבה יותר ולהרוויח בשווקים אחרים ולא בישראל.

מקרה ה 3008 \ 5008 הוא ההוכחה שיש דרישה למוצרי הקונצרן למי שמוכן לפתוח את הראש ולהתעלם מקישקושי המבינים למיניהם , יש דרישה אומנם מוגבלת והיבואן אשר מבין שבפלחי שוק מסוימים הוא מסוגל לקבל מחירים גבוהים יותר מאילו אשר למשל הוא יכול לקבל בקטגורית הסופר מיני.

הויכוח על צרפתי או לא ככל הנראה לא ייפתר פה בפורום, יש פה בארץ וייב כנגד צרפתיות שככל הנראה לא ניתן למחוק ואו לטשטש, אנשים שלא היה להם מעולם רכב צרפתי אבל הם יודעים עליו הכל, היבואנים הצרפתים מצידם גם הם לא טורחים לשנות את תדמית המוצר כאשר במקום לתמוך במחירי יד 2 ולתת חווית שירות יוצאת דופן לרוב נכנסים לפינות עם לקוח ומוציאים תדמית בעיתית למוצגים שאותם הם מחזיקים...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...