Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפורסמת כאן בפורום:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?656661-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-ZX-%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%9F-96-%D7%99%D7%93-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94

מכונית מאד מהנה והאקזמפלר הזה נראה שמור (אין לי שום קשר למפרסם...)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש צדק בדברייך, אבל אני סבלני.

עד שלא אמצא את האחת שנראית לי מתאימה לא אקנה וכמובן שמוכן בהתאם להוסיף כסף.

הכיוון הוא להגיע עד ל20 אלף גג לקניה+ ישור קו לרכב.

בינתיים מהשוטטות נראה שרוב הרכבים עברו הרבה ומפחידה אותי העובדה שכולם עומדים על 200 אלף ומעלה ק"מ.

לכן כבר לוקח בחשבון שיש סיכוי לא רע שהמנוע יצטרך אוברול/החלפה בתקופה שיהיה בידיי.

האם אני צודק בשיקול ומה העלות של ביצוע עבודה כזאת?

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אתה לא תמצא 106 ראלי עם פחות מ-200 אלף ק"מ, ואם כן אז רוב הסיכויים שהוא לא למכירה.

מניסיון של 106 ראלי מאוד מהנה וכייפית לנהיגה, אבל היא לא מודרנית תצפה לנהיגה קשה, הרבה קרקושים ורעשים, ורוב הסיכויים ללא מזגן יעיל.

לעומת זאת 206 xs היא יותר רכב לכסף, גם כן מהנה לנהיגה וקלה לתחזוקה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

רכבים ישנים מאוד צריך לחפש כמו שיותר מתוחזקים ובמצב נסיעה. שים לב שהם לא חפים מבעיות פה ושם.

אני מניח שהחייל רוצה רכב כמה שיותר אמין וכמה שפחות צורך להשקעה. טורבו בוולוו בת 22 זו הוצאה גדולה למדי. רכבים בני 20+ זה לא הכתובות במידה אלא הסיבה היא חיבה ספציפית לדגמים הנל. ועכשיו נדבר תכלס לצרכים ולמונח הנאה בנהיגה. בתכלס זה מנוח די סובייקטיבי ודי תלוי בנהג. יש נהגים שאכפת להם כמה חזק הרכב מאיץ יש כאלה שאכפת להם ההיגוי של הרכב ובכלל יש כאלו שיהנו מרכב קומפקטי שקל לחנות אותו ולתמרן אותו ויסבלו שינהגו בוולו ומגושמת. אז אני מציע קודם כל להסגר על הצרכים והדרישות כי יתכן בכלל שרכבים ישנים פחות (באזור גיל ה15+/-) יעשו את העבודה טוב יותר ויספקו את הצרכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זו קביעה שגויה. אוברהול עושים למנוע בלוי וזה לא קשור לקילומטרז'. מנוע שטופל בזמן לפי הוראות יצרן יעבור גם מליון ק"מ בלי צורך בשיפוץ כללי.

אתה צריך למצוא רכב במצב מכאני טוב. הק"מ לא אמור לעניין אותך יותר מדי. המצב הכללי של הרכב קובע. עדיף מכונית מטופלת שנמצאת בשימוש תדיר עם 200 אק"מ מאשר רכב שנסעו בו פעם ברבעון עם קילמטרז' נמוך אבל מוזנח עם בוצה במנוע ועם מי ברז במקום נוזל קירור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבנתי, מתחיל לקבל כיוון.

המטרה היא למצוא רכב כמה שיותר דינאמי- לא מכונת תאוצה אלא רכב שיתן כמה שיותר כיף בסיבוב.

האבזור לא משנה בכלל, כל עוד יש מזגן, מנוע שדוחף וגיר ידני יהיה מעולה.

גם כן הקשיחות, הרכב ישמש כרכב שלישי בבית ועיקרי בשבילי. העיקר שיהיה מהנה.

לכן הכיוון היה לי ל106 ראלי. רכב שמצד אחד לא חלש כ"כ, ידני, דינאמי ולא מאוד יקר לתחזוקה במיוחד שאין יותר מדי מערכות חשמל/מכלולים מסובכים שיכולים להסתבך(בהנחה שמוצא אחת במצב טוב).

אבל כמו שאמרתי, הפחד הוא ליפול על חתול בשק.

אם לדעתכם יש רכבים נוספים שיכולים להיות פשוטים אבל מהנים אשמח לשמוע.

תודה רבה וערב טוב

אראל

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

לא הייתי קונה את הוולקן לשימוש יומיומי, אם הייתה לי האפשרות הייתי רוכש אותה בעצמי. מדובר במשהו מרתק.

פורסם

לדעתי היאריס ts היא האופצייה הטובה ביותר בשבילך. מאוד קל לטפל בה, היא מאוד אמינה, מהנה לנהגיה ואפילו די זריזה. בתקציב שלך, נכנסת לך אחת שמורה. מה שקורה עם 106,וולקן, סקסו. שהן הופכות לנדירות יותר ויותר, וב20K לדעתי תמצא אחת במצב סביר. מה גם, שהחלקים שלהן נדירים יותר ויכל לקראת מצב שצטרך להשבית את הרכב לתקופה עד שחלק כזה או אחר יגיע מחו''ל

פורסם

ה206Xs מהשוטטות של היום כמעט כלון נראו לי שבורות להפליא ומידיים של ילדים.

משום מה היאריס Ts נראה שרובן אצל ידיים יותר בוגרות מה שכבר משך לי את העין.

בנוסף יש להן אפילו מועדון קטן בארץ שיכול להוות ערך מוסף מאוד נחמד לתחביב.

המודעה שהכי תפסה לי את העין הינה של יאריס אחת עם 135 אלף ק"מ שנראית שמורה להפליא מבציר 2005 אבל, המחיר גבוה. דורש כ26 אלף ש"ח לפני מיקוח.

ולכן השאלה היא כזאת- כנראה שאחזיק את הרכב לכמה שנים טובות ולכן חושב שיהיה שווה להשקיע בשביל רכב במצב מושלם בטח ובטח שאני לא מעוניין להיכנס להוצאות לא מבוקשות, אך האם מחיר כזה הוא בכלל הגיוני?

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

רק בתור רפרנס, יש לך פה כרגע פוקוס אקובוסט מ-2012 שמבקשים עליה 37. לא ברור לי איך זה הגיוני לבקש 26 על יאריס ts מ-2005 באותו יקום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש צדק בדבריך, אמשיך בחיפושיי.

ולכן נפתחתי גם ל206 ואם 206 אז יאללה, GTI.

איך הרכב בהנאתו ואמינותו?

מצאתי אחת שמפורסמת ביד2 שנת 2001, 150 אלף ק"מ עם הסטוריית טיפולים מ120 אלף ק"מ (מהבעלים הנוכחיים) ונראה שהוא דיי דאג לרכב.

nitvzomt5nzm.jpg

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

אישית הייתי הולך על 106 ראלי או כל גרסה ספורטיבית שלה.

לי היו 2 xsi בעבר, לחבר הכי טוב הייתה ראלי דור 2 שדאגתי לתחזוקה שלו וחלקים שהיה קשה להשיג, עם הזמן הקשר בינינו נהיה מאוד רופף ואז גיליתי שבעקבות חוסר שימוש הוא מכר את הראלי ב 7 אלף ש''ח! היה עם איזה 300 אלף ק''מ אבל תמיד מתוקתק.

כרכב יום יומי לא הייתי משתמש בו כי הלך שם בתקופה של 8 שנים בערך כל חלק אפשרי אבל כרכב פרוייקט והנאה בהחלט הייתי רוכש כזה! בכל מקרה זה בעיקר אם תעשה דברים לבד כי במוסכים תקרע גם על שטויות.

מאמין שיבוא היום ואחזיק אחת (היום יש לי מכר עם gti שיש לו כבר עשור, ק''מ גבוהה אבל הכל מתוקתק, ביום שירצהלמכור כנראה אהיה שם).

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לא הייתי קונה את הוולקן לשימוש יומיומי, אם הייתה לי האפשרות הייתי רוכש אותה בעצמי. מדובר במשהו מרתק.
אני אתך! או יום יומי אם אני לא חייב רכב ביום יום [emoji16]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרכב נועד לשמש כיוםיומי, לכן זמינות החלקים דיי חשובה.

ובכל זאת, יש לחבר'ה פה דעות על ה206 GTI?

האחת שהזכתי מקודם (שמפורסמת ביד2) מסתבר שהתבלבלתי ויש תיעוד טיפולים מלא מיומה הראשון.

נשמעת כמו עסקה מעניינת בעבור 15 אלף זוזים לפני מיקוח.

אך עדיין, יש מישהו שהחזיק או מכיר את הרכב ויודע לתת חוות דעת עליו מבחינת ההנאה והאמינות?

תודה רבה ושבת שלום, אראל.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

• תוכן חדש...