Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת type R 2017-18

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי לסיבוב והתאהבתי חרף העיצוב הצעקני (לצערי). אני רואה שהרכב די נפוץ בלוחות השונים ותהיתי מדוע ״נפטרים״ ממנו כל כך מהר והאם יש בעיות אמינות איתו בשנתונים האלו.

כמו כן ראיתי כמה ידיעות על כך שנמכרו הרבה רכבים כאלו במחירי סוף עונה מהיבואן בזמנו ותהיתי עד כמה זה משפיע על המחיר של המשומשות.

תודה!

פורסם

שלום

אחרי שנהגתי בשני הדגמים (fk2 , fk8 ) יש הבדל משמעותי בדגמים מבחינת הנוחות והחיים ביום יום עם הרכב , fk2 הוא רכב מאוד נוקשה ורעשים חיצוניים נשמעים היטב בקוקפיט . fk8 רכב נוח ביום יום , למעט רעש צמיגים הרכב שקט מאובזר במערכות בטיחות ואין לוחמת הגה כלל .

לא הייתי קונה fk2 אלא אם כן הייתי נוהג רוב הזמן במסלול . אבל זאת דעתי בלבד .

בהצלחה .

• תוכן חדש...