Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למייבש כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .זקוק להמלצות על מייבש כביסה (בגדי תינוק), תקציב עד 1000 שקלים. חובה עם צינור לניקוז. אם יש משהו באמת ששווה להרים את התקציב , אשמח לדעת.

אני יודע שבטווח המחירים האלה אני אמצא כל מיני מוצרי מדבקה סיניים , אבל זה התקציב .

תודה מראש.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הכי זול שאני מכיר, נכון להיום, זה PILOT קונדנסור 7 ק"ג.

להשיג בשופרסל.

https://www.shufersal.co.il/pages/catalog.aspx?productpage=7290110784898&gclid=CjwKCAiA2fjjBRAjEiwAuewS_VEtGG6PJnOUjK_isHi5kLxov4I59cYk_NYgEjJldWIMzDrg5XFHsRoCbu4QAvD_BwE

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לנו איזה דגם של candy עם תוף 8 קילו,

עלה 1000 שקל,מרוצים מאוד.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

אתה מבלבל.

יש צינור פליטה שמוציא את האדים החוצה (רצוי) ע"י צינור שמגיע עד חלון או דרך הקיר, צריך לוודא שהצינור איכותי ולוודא שהפתח לא נסתם (סכנת שריפה).

זאת המערכת הפשוטה ביותר כי יש לה פחות חלקים.

יש קונדוסור שהאדים הופכים למים ע"י מעבה דרך מיכל או דרך צינור ניקוז- עוד חלק.

ויש מייבש עם משאבת חום שבו גם יש קונדוסר, יותר יקר, נחשב עדיף לבגדים, יותר חסכוני-עוד 2 חלקים.

תוודא שהשקע שלך מתאים למייבש רגיל כי ההספק שלהם בדר"כ כ2500-2800W.

אני בדירה ישנה וקניתי מייבש עם משאבת חום רק מהסיבה הזו, 900W.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם
יש לנו איזה דגם של candy עם תוף 8 קילו,

עלה 1000 שקל,מרוצים מאוד.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

זוכר במקרה דגם ומאיפה נקנה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מייבש זה מוצר פשוט, גם גנרי יחזיק 10 שנים. עשה סיבוב באזור המסחרי החביב עליך ובחר מה שנראה לך כ-VFM הטוב ביותר. בסופו של דבר חוץ מהמותגים היקרים מדובר במוצרים גנריים שכלם מגיעים מאותם מפעלים. אולי כדי לשים לב לנותן האחריות, אם מדובר בהפרש קטן במחיר.

וכמובן - זאפ הוא ידידך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש גישה לחלון במרפסת שרות כדי להוציא צינור פליטה החוצה - תקנה מייבש רגיל , לא קונדנסור.

אני בשום פנים ואופן לא הייתי מוותר על חיישני לחות .

משהו כזה יעשה את העבודה ( אצלי מעל 4 שנים דגם דומה של אלקטרולוקס פועל מצויין ) :

https://www.pompa.co.il/product/מייבש-כביסה-electrolux-ede1074pdw-במלאי

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדקתי בזאפ כל מיני חברות , בתקציב של עד 1400. לכל חברה יש כאלה שכותבים שזה המוצר הכי טוב עלי אדמות וכאלה שלא יודעים איפה להשליך את המייבש.

חלק כותבים חובה חיישנים , חלק אומרים שחיישנים מזייפים והכביסה נשארת רטובה.

התקציב התעדכן. 1400. למשהו נורמלי .

טנקס.

פורסם

ביקורות בזאפ הם הדבר הכי לא אמין, מנסיון כבר כשהם עלו ראיתי איך הם מנווטים ביקורות בהתאם לצרכים העסקיים שלהם.

ספציפית לגבי מייבש לדעתי תקנה את המייבש הכי פשוט עם האחריות הכי ארוכה. כמה שפחות שכלולוים וגאדג'טים שמקצרים את חיי המכשיר. עדיף ללא קונדנסר או אינוורטר.

אחרי 3-4 מכונות כבר תדע בעצמך כמה זמן צריך לקחת ייבוש כדי שהכביסה תצא יבשה. ואיך לכוון את המייבש בהתאם.

מייבש כביסה זה המכשיר החשמלי (הלבן) הכי פשוט.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בדקתי בזאפ כל מיני חברות , בתקציב של עד 1400. לכל חברה יש כאלה שכותבים שזה המוצר הכי טוב עלי אדמות וכאלה שלא יודעים איפה להשליך את המייבש.

חלק כותבים חובה חיישנים , חלק אומרים שחיישנים מזייפים והכביסה נשארת רטובה.

התקציב התעדכן. 1400. למשהו נורמלי .

טנקס.

בדקתי - המייבש שלי (של אלקטרולוקס), זה אותו הדגם שצירפתי בלינק (ונקנה לפני 4.5 שנים מאותה החנות שבלינק). לפניו היה מייבש ללא חיישנים - השיפור עכשיו הוא גדול מאוד.

החיישנים לא מזייפים, המכשיר עוצר בזמן או מוסיף זמן פעולה לפי מצב הלחות .

למעשה, אני משתמש רק בתכנה אחת - של שעתיים (גם כאשר הזמן בפועל חצי שעה בלבד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם בבוש שלי אני משתמש בתכנית של 2:05 דקות, כמובן שהמיבש מקצר או מאריך בהתאם ללחות.

הבעיה היחידה היא כאשר ציפה נפתחת ובולעת חלק מהכבסים - במצב הזה הם יוצאים לחים ומצריכים מחזור ייבוש נוסף. לפעמים מפרידים את הציפות משאר הכביסה למחזור נפרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...